Telefon Tavsiyesi Samsung mu Nokia mı ? Kısa ve Öz ...

Sponsorlu Bağlantılar

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
    Konu Sahibi
güzel modeller çıkarmıyorki artık ... n9 çıkıackmışta cart curt o zamana kdar samsung çift çkirdekli telefonlarını oturtur piyasaya n9 da n8 gibi 3 5 ay içinde rafa kalkar .. :oke:

djzeki9

djzeki9

Üye
5130 xm nin hep hoparlörleri patlar hafıza kartı okumaz bazen 6300 her zaman sesi kısıktır n73 bluetooth yere düşünce bozulur hafıza kartı bozar

----------Eklendi @ 17:25:48 ---------- Yazıldı @ 17:22:54 ----------

n73 çok kasılır adam dellenir kırar olur biter tamir masrafları çok tutuyo nokia nın cihazları hiç tamirde samsung görmedim telcide

----------Eklendi @ 17:29:55 ---------- Yazıldı @ 17:25:48 ----------

sıfır seri cihaz alcam 2 aya ama nokia deil samsung

----------Eklendi @ 17:30:19 ---------- Yazıldı @ 17:29:55 ----------

nokia kapatılsın dienler

----------Eklendi @ 17:32:20 ---------- Yazıldı @ 17:30:19 ----------

bu yazıyı begensin

rapman

rapman

Üye
Yeni Nokia'lar ;)

Masha

Masha

Üye
Samsung'u diğer telefonlardan ayıran bir özelliği var mı? Yok...
Nokia en azından sağlam cihazlar üretiyor.

hzzson

hzzson

Üye
hocam tabıkıde nokıa.boyle bır soruya ancak gulerım.ha ha haah.samsung dedıgınız cıhazlar cın malı.buana kadar 30 a yakın cıhaz kullandım hepsıde nokıa. samsungun yanından bıle gecmem.telefon dıye elıme alıp gezdırmem.nokıa nında ısletım sıstemı sorunu var.nokıa 7650 ıle baslayan symbıan seruvenını halen daha devam ettırıyor.ılerıkı zamanlarda bunuda asacagına ınanıyorum.ama
arkadasında yukarda dedıgı gıbı samsungu kalkındıran androıd.yatsın kalksın adroıde dua etsın...

key43

key43

Üye
Samsung Özelliklere göre daha iyi.Nokia symbian'dan vazgeçmediği sürece samsung.Ama dış görünüşe göre Nokia derim.Çünkü Samsung akıllı telefonların görünüşü güzel deil..alttaki 3 tuşu karşılaştıralım :

Sizce hangisinin alttaki tuşları daha güzel ?
bence nokia.Bu yüzden dış görünüşe göre Nokia :oke:
Özelliklere göre Samsung :oke:

Üst Alt