Telefon Tavsiyesi Samsung mu Nokia mı ? Kısa ve Öz ...

Sponsorlu Bağlantılar

amelia75

Üye
ikisi arasında nokia derim... samsung'da kullandım nokia'da... samsung preston s5603'üm vardı... telefon çalıyor basıyorum açılmıyor.. fotoğraflar arasında geçiş yapmak istesem kendi kendine tüm fotolar hızlı hızlı geçiyordu..

nokia n95 8gb kullandım.. 1 kere bile sorunla karşılaşmadım..
bir daha asla samsung almam.. ama nokia'da almam...

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
    Konu Sahibi
kmse yanls dsnmesn tartsma konusu degil bilgi aktarimi amacyla actimbu konuyu neyi ne icin actgimi bnden iyi bilick degil bazilari ... herkes kndince nedenlerini sunarak fikir beyan ediyor gytte gzl oldu istemeyen yazmaz zorla degilya ...

• Beğen
Tepkiler: burakcan3434
mertcb

mertcb

Üye
Samsung android işletim sistemini kullanmasından itibaren SAMSUNG :oke: (Samsung dediğime bakmayın elimdeki cihaz 5800 :ehe ) Ama yakın bir zamanda ideos x5 veya galaxy ace, gio gibi bir modele geçmeyi düşünüyorum.

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurlr yorumlarin icin galaxy ace fiyat performans olarak gayet iyi tavsiye ederim ;)

• Beğen
kese

kese

Üye
nokia mı, oda ne! bitti artık nokia kendi kendini bitirdi...|-)

Lenneth

Üye
Samsung tabiki.

nalcam22

nalcam22

Üye
Nokia çünkü kamerası daha güzel çekiyor sesi daha çok çıkıyor görünüşü hoşuma gidiyor
Şu arkadaşa biri se veya gs2 nin kameralarını gösterirmi ne diyorbu 12mp kamerası olan n8 in bile kamerası ipone 4 kadar çekmiyo bu bi gerçek

pRime.

pRime.

Üye
Şu arkadaşa biri se veya gs2 nin kameralarını gösterirmi ne diyorbu 12mp kamerası olan n8 in bile kamerası ipone 4 kadar çekmiyo bu bi gerçek
Ya sen hala ne saçmalıyosun ya!? :bann:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Saçma sapan konuşma N8'in en iyi fotoğraf çeken telefon seçildiğini herkes biliyor. Kötüleyeceksen de adamakıllı gerçekçi şeylerle kötüle.

nalcam22

nalcam22

Üye
Saçma sapan konuşma N8'in en iyi fotoğraf çeken telefon seçildiğini herkes biliyor. Kötüleyeceksen de adamakıllı gerçekçi şeylerle kötüle.
Dostum bak üzülürsün se kamerada nokıyı alır inanmassan konu açalım herkes atsın resinleri

----------Eklendi @ 19:25:28 ---------- Yazıldı @ 19:17:51 ----------

bak kardeş burda ipone 4 le çekilmiş resimler var
İponu bende sevmiyorum fakat kamerası n8 den güzel

----------Eklendi @ 19:26:36 ---------- Yazıldı @ 19:25:28 ----------

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/cep-telefonu-fotografciligi-39-506012.html

goko953

goko953

Üye
tabiki nokia. en azından yere düştüğü zaman parçalanmıyor

bu arada kamera olayı için:
Umarım yardımcı olmuşumdur iphone ve nokia kamerası konusunda

nalcam22

nalcam22

Üye
o iş nasıl düştüğüne bakar

pRime.

pRime.

Üye
Boş yorum yapıp durma! Resim koyarım digital makinayla farkını anlayamazsın.

----------Eklendi @ 00:06:47 ---------- Yazıldı @ 00:00:13 ----------

Ekran kartını öğren de gel hadi bakalım!

Lenneth

Üye
Kızdırmayın Serdar'ı :ehe

• Beğen
phasan

phasan

Üye
nokıa n97

birmot

birmot

Üye
Dostum bak üzülürsün se kamerada nokıyı alır inanmassan konu açalım herkes atsın resinleri

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/cep-telefonu-fotografciligi-39-506012.html

ipone 4 ve fotoğraf ha :ehe o telefon anca n95 ile fotoğraf konusunda yarışır N8 le millet dizi çekip yayınladı hala laf ediyorsunuz iphone ile çekilmiş dizi falan görmedim ben hiç N8 i boşuna kötülemeyin iphone nun menü tuşunun çapı kadar N8 in merceği var nerdeyse iphone 4 ün merceği nokta kadar :kop:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

5 mp tabi ki çok iyi görüntü verir. Ama N8 ile yarışamaz. Bunu otoriterler bile kabul etmişken senin bu inadın anlamsız.

lolaman

lolaman

Üye
Arkadaş N8 in kamerasına iphone ile aynı demiş bu arkadaş miyop her halde?

nalcam22

nalcam22

Üye
Arkadaş N8 in kamerasına iphone ile aynı demiş bu arkadaş miyop her halde?
Ayn ıdemedim iyi bak

----------Eklendi @ 09:33:12 ---------- Yazıldı @ 09:32:45 ----------

Boş yorum yapıp durma! Resim koyarım digital makinayla farkını anlayamazsın.----------Eklendi @ 00:06:47 ---------- Yazıldı @ 00:00:13 ----------Ekran kartını öğren de gel hadi bakalım!
Koy bakam bide fotı makinası koyamda aklın dursun

Üst Alt