Telefon Tavsiyesi Samsung mu Nokia mı ? Kısa ve Öz ...

Sponsorlu Bağlantılar

estorak

estorak

Üye
dokunmatikte samsung diğerlerinde nokia :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia bir aralar çok iyiydi. Samsung sonra yükselişe geçti. Bu aralar berbat denilen Symbian müthiş bir atağa kalktı Belle ile, 701 malum. Dünya'nın en parlak ekranına ve geniş NFC alanına sahip bir telefon. 700, 701, N9, 600, C7 gibi birçok telefonla da kullanılabilir. ClearBlack var.

Samsung Galaxy S3'se 4 çekirdekli 1.8 GHz işelmcisi, yenilenen bataryası ve Amoled HD gerçek 720p ekrnıyla geliyormuş. O da mütiş olacak. Bundan sonra iki marka kalır: Nokia ve Samsung.

Şimdilik Samsung daha önde gibi.

nalcam22

nalcam22

Üye
symbian bele çıkans kadar

phasan

phasan

Üye
bence nokıa hem daha saglam hemde çok uzun zaman kullana biliyorsun en saglam telefon nokıa

nalcam22

nalcam22

Üye
bence nokıa hem daha saglam hemde çok uzun zaman kullana biliyorsun en saglam telefon nokıa
5800 500 tl 128 mb ram gpuyok samsung galaxy gio 256 mb rm gpu var fiyatı ise 500 tl nokıanın malzemeden çaldığı burdan belli ayrıca samsung nokıadan daha sağlsm

Boy41

Üye
Şu arkadaşa biri se veya gs2 nin kameralarını gösterirmi ne diyorbu 12mp kamerası olan n8 in bile kamerası ipone 4 kadar çekmiyo bu bi gerçek
gerçekten saçmalamıssın n8'in kamerası gercekten cok iyi. Bu arada tabiki nokia

Lenneth

Üye
Nokia teknolojiyi geriden takip ediyor.

asdas6

Üye
önüne gelen cahilin samsung sevmesinden dolayı nokia diyorum.

önüne gelen cahilin android sevmesinden dolayı Windows Phone 8 diyorum.

-Emre

-Emre

Üye
ponduss bu sana :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia telefonlardan bazı özellikleri eklemiyor ama yinede çok satıyor şu anda en çok satılan telefon c6 01 nokia çok tutuluyor

61semih

61semih

Üye
Nokia bir aralar çok iyiydi. Samsung sonra yükselişe geçti. Bu aralar berbat denilen Symbian müthiş bir atağa kalktı Belle ile, 701 malum. Dünya'nın en parlak ekranına ve geniş NFC alanına sahip bir telefon. 700, 701, N9, 600, C7 gibi birçok telefonla da kullanılabilir. ClearBlack var.

Samsung Galaxy S3'se 4 çekirdekli 1.8 GHz işelmcisi, yenilenen bataryası ve Amoled HD gerçek 720p ekrnıyla geliyormuş. O da mütiş olacak. Bundan sonra iki marka kalır: Nokia ve Samsung.

Şimdilik Samsung daha önde gibi.
gs3 2 GHz 4 cekırleklı ıslemcıyle gelecegı ve ekran cozunurlugunun 1280 x 1024 olacagı ve sanıyede 60 kare ıle vıdeo cekecegı soylenıyor.ekranı 4.65 ınc ekranda 352ppi olacagı soylenıyor
kaynak ve ayrıntılı bılgı :

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar hepiniz gzelce fikirlrnizi soylemissiniz samsung suan en iyi uretici desk yanls olmaz sildi supurdu resmen ayrca S3 boyle olcksa biz bu S2 yi niye aldkki tüh =D

• Beğen
Tepkiler: burakcan3434

Lenneth

Üye
Samsung'un çıkartacağı telefonlar beni heyecanlandırıyor, acaba nasıl donanım ne özelliklerle gelecek diye..

Nokia'nın çıkarttığı telefonlara bakıyorum, Samsung'un 1.5 yıl önce çıkarttığı telefonları anca geçebilecek telefonlar.. :ehe

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
    Konu Sahibi
aynen oyle n serisi zamnnda iyiydi nokia yani 95 79 serisi zmnnda baya satti ama dokunmtk olayini beceremedi pek bi yandan apple bi yandan samsung mahvetti gitti nokia yı ...

• Beğen
nalcam22

nalcam22

Üye
nokıa malzemeden çalmasa bide symbianı bıraksa

phasan

phasan

Üye
nokıa

erhanatay15

Üye
bende n70 vardı 1 ay kullandım hoş bi telefon deil samsung u700 buldum bi tane hayat buymuş ya kibarlık kalite

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
    Konu Sahibi
samsung kalite olarak cok gzl ozellik olarakta cok iyi ... suan bakyrumda nokianin tek ustun yanı carl zeiss lensli kameraları telfona entegre etmesi ...

• Beğen
SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
Kesinlikle Samsung Diyorum. Hem daha şık telefonlar yapıyor hem de Teknoloji olarak daha önde. Nokia'dan çok soğudum ben.

Üst Alt