Samsung Monte GT-S5620 Canımı Sıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yukardaki mesajıma bakmayın 2.3.2 versiyonunda konumumu neredeyse sıfır hata ile buluyor hatta istediğim yere bana yol tarifi bile yapıyor. Meğersem balkona çıkmam gerekliymiş açık hava şart tabi, ben odamda deneyince olmuyordu :D Ayrıca evet wi-fi sorunsuz harika çalışıyor ve dokunmatiği mükemmel gayet de seri aslında ben takılma göremedim benimkinde bir de içindeki Müzik Tanıma programı süper 10 saniye bilmediğiniz şarkıyı dinletin sanatçı ve şarkı ismini anında buluyor. Kısacası alacaklar hiç düşünmesin bu fiyata böylesini bulamazsınız.

yolcu24

Üye
arkadaşlar bende samsung monte gt s5620 aldm 2 hafta oldu ama videoları açmıor . onun içinde flash player gerekiyormuş bulursanız lütfen haber verin ben bulamadım iii günler ...

kursatkara

Üye
Arkadaşlar ben deli olacağım 5800 mı alsam monte mi inanılmaz bir ikilemdeyim montenin dokunmatiği hoşuma gidiyor nokia nın özellikleri...arkadaşım yol tarifini internete bağlıyken mi yapıyor?bir de sesli mi yapıyor??

dafiaa

Üye
arkdslr bndede monte war wifi ye nsl baglnblrm.bnm net alt kattan kabloyla glıo ondn mı gremyrm wifiyle nete

sali_82

Üye
arkadaslar bendede su an monte var gps icin navi expert programini arayin sesli ve pro cok iyi

bycintr

Üye
arkadaşlar bende samsung monte gt s5620 aldm 2 hafta oldu ama videoları açmıor . onun içinde flash player gerekiyormuş bulursanız lütfen haber verin ben bulamadım iii günler ...
kardesim bende senin gibi dusunuyordum monte 5620 mi 5800 mı alayım dıye 3 ay once monte 5620 aldım ve pişmanım eger ımkanım olsa satıp 5800 alcam cunku 2 elıne para vermiolar duzgun. ve 5800 symbian cok rahat program bulursun onu gectim her seyden once nokia ve nokia firmware konusunda daha ii samsung hiç bi destek saglamıo onunda sebebı samsung cok ara model cıkartıyor ama 5800 kac yıldır var ve firmware de dewamlı guncellenıo. 5800 dan tek ii ozelligi dokunmatıgı benden ondan samsung aldım ama 5800 ra dokunmatıgı dısında gectigi bi konu yok

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yapmayın ya Monte'de olan sorununuz ne ki. Ayrıca 5800 için sayısız güncelleme vardı çünkü hatalı üretimdi. Anca son güncelleme ile refah düzeyine kavuştu. Samsung'un kamerası da çok iyi ayrıca 5800 olan kuzenle karşılaştırmasını da yaptık. onda flash+otofocus olmasına rağmen Monte daha parlak gibiydi. Ekran kaliteleri de aynı kağıt üzerinde Monte kötüymüş gibi gözüküyor ama gerçekten hiçbir fark yok 5800 ile. Ayrıca uygulama diyorsunuz ne istiyorsunuz ki mesela uygulama olarak ? Ben güncelleme ile Google Maps 3.0 Samsung Apps gibi yeni şeyler elde ettim. Samsung Apps'a girin uygulama, oyun var orda şimdilik çok az ama ilerde artar umarım. 5800 neyse Monte'de aynı hemen hemen. Hatta Monte daha üstün diyen de çok..

11213

Üye
arkadaslar bende bi monte var ona rogadis bh08a marka bluetooth kulaklık aldım telefonla kulaklığa bağlanıyorum ama ses yine hoparlörden geliyor sesi nasıl kulaklıktan verebilirim ?????????????????????

danceralper

danceralper

Üye
bluetootu açtınmı, yada görünmez moddaysa görünür moda getirdinmi?

Kriptografi

Kriptografi

Üye
Merhaba arkadaşlar Google Maps 3.0.2 tr versiyonunu sizile paylaşıyorum Diğer Linkler ölmüş Buyrun.

İndirme Linki:

:evet:

Kardeş ben bunu yükledim, fakat eskisinden daha kullanışsız bi hale geldi sanki.
İlk yüklemedendir belki bilmiyorum ama konum belirtme özelliği hala aktif olarak kullanılmıyor. Ayrıca altta da (başka symbian oyunları yüklediğinde de karşına çıkan) tuş takım paneli çıkarak mevcut ekran boyutunu da küçülttü.

Şimdi ben bu alttaki tuş takım panelini nasıl kapatırım ve ayrıca konumumu öğrenme özelliğini nasıl aktifleştiririm acaba? :allalla::allalla:

kksal69

Üye
ya ben monte almayı düşünüyordum şimdi almayayımmı n diyorsunuz...

Emre-45

Emre-45

Üye
al kardes al

JrLinq

Üye
ya telefon çok güzel dizaynı felan 5800 le monteyi nasıl bir tutuyorsunuz ? 5800 Kalas gibi telefon Çok kalın ve ağır...

Kesinlikle ve Kesinlekle Monte GT-s5620

damba04

Üye
arkadaslar bise dicem ,
Ben tel alcamda Samsung 5620mi alsam yoqsa Nokia 5800mı kararsız kaldım

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung S5620 al. Youtube yasağı da kalkması ile birlikteeeee artık S5620 Monte ile youtube da at koşturabiliyoruz :)

majkjack_1989

Üye
navigasyon (gps) olayını çözdüysen anlatabilir misin ? we travel programını yükledim fakat oda çalışmadı :S

533929

Üye
flash player falan sonra nonoh ya da skype formatında programlr yükleyemiyorsun desteklemiyor...ya da belki o formatta destekleyen bir program var mı? ben yurtdışına okuyorum..normal hattan aramak külfetli oluyor..bu programlar bnim için çok iyi olur yükleyebilirsem?

sametugur99

Üye
samsung monte telefon kilidini nasıl kırabilirim acil cevap*

kopanemo123

Üye
arkadaşlar bende monte kullanıyorum fakat bu dediğimiz hiçbir problemi yaşamadım google maps son sürüm olarak geldi ayrıca gps iç ortamlarda çalışmaz dışarda sorunsuz çalışır ben bu telefonu 480 tl ye aldım ve hiçbir problemim yok

şeyhbarak

Üye
Alma

Üst Alt