Samsung Monte GT-S5620 Canımı Sıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

blooguard

Üye
metacafeden izleyemedim videoları vuclip programının linkini atarsan bende deniyim

deli_bekir

Üye
Bizde kardeşime 2-3 gün önce aldık. Daha çok kurcalama imkanım olmadı ama okuduklarım beni hüsrana uğrattı. Özellikle gps olmasına rağmen google maps in işe yaramaz olması ve sitede de java destekli bir navigasyon programı olmaması can sıkıcı sayılabilir. Siteden bu telefon ve gps ile ilgili gelişme ve programları takip edeceğim.

musti277

Üye
ya bende bu telefondan alacaktım fakat bu yorumları okuduktan sonra aklıma binbirtürlü şey geldi

TElefonun özellikleri kullanılamıyormu yani??

Acil cevap birkaç güne kadar alacağım...

--------------- Ekleme ---------------

Telefonun özellikleri kullanılamıyor ise almayayım veya telefonda hata varsa..

ARkadaşlar yardım edin alayımmı almayayımmı??

kütting

Üye
Samsung önümüzdeki ay bir güncelleme ile goole map 3.0 ı sunacakmış, yetkili servislerde update ettirebilecekmişiz. Ayrıca java destekli wetravel yazılımı ile gps kullanımı yapılabiliniyor.

uydu2005

Üye
bence kötü bir telefon değil. iki hafta oldu alalı. yavaş yavaş çözüyorum. bir kere görüntülü görüşme kesinlikle var. bugün üç kişiyle canlı olarak görüştüm.oda beni görüyor tabi hemde gayet net olarak.bence ses ve kamerasıda fena değil.tabi beklentiler değişiktir ama bunun cep telefonu olduğunuda unutmamak gerekiyor.video izleme işini vuclip ile hallettim.internette takılmada fena değil bence.tabiki dizüstü gibi değil ama iş görüyor.ayrıca samsungun star modelinin oyun ve programları bunada uyumlu.yani sonuç olarak alınabilecek bir telefon. 5800 ile kıyaslayanlar var. isterseniz o telefonla ilgili problem yaşayanlarada bir bakın. kesinlikle azımsanmayacak kadar insan çeşitli sebeplerden dolayı şikayetçi. hem almışız bir kere. moral bozmaya ne gerek var.

GrafiXer

GrafiXer

Üye
merhaba arkadaşlar ben cihazı kullanıyorum ve gayet memmunum açıkcası internette gezerken oyun mp3 vs indirebiliyorum. Mesela normalde müzik indirdiğim bir site var yabancı ona girip telefonuma istediğim mp3 ü indiriyorum hemde güvenlik kodu kısmını dahi girebiliyorsunuz. Gayet güzel bir cihaz bunun yanında bolt yada opera kullanın derim ben kendi sitesinden indirdim yatık ve ekran nette gezebiliyorum gayette hızlı tavsiye ederim :bye2:

turkfalcon33

Üye

arkadaşlar bu site hakkında bilgisi olan veya monte'ye uygun program varsa söylesin? ben 3-5 tane indirdim ama daha denemedim.

--------------- Ekleme ---------------

merhaba arkadaşlar ben cihazı kullanıyorum ve gayet memmunum açıkcası internette gezerken oyun mp3 vs indirebiliyorum. Mesela normalde müzik indirdiğim bir site var yabancı ona girip telefonuma istediğim mp3 ü indiriyorum hemde güvenlik kodu kısmını dahi girebiliyorsunuz. Gayet güzel bir cihaz bunun yanında bolt yada opera kullanın derim ben kendi sitesinden indirdim yatık ve ekran nette gezebiliyorum gayette hızlı tavsiye ederim :bye2:

sana zahmet linkini atabilirmisin?

GrafiXer

GrafiXer

Üye
Merhaba arkadaşlar sizler için bir kaç düzenleme yapmış olduğum bir kaç Program ve Oyun..:oke:

Not : Fırsat Bulduğum zaman türkçeleştirmelerde yapıcam oyunlarda ve bazı programlarda :oke: Sizde İşimize yarayabilecek programların isimlerini yazın değişikliklere başlayalım :)

Ebuddy : Türkçe, Ekran, Son Sürüm Messenger.
Opera : Türkçe, Yatay Ekran ve Ekran Klavyesi Kaldırılmış Son Sürüm.
Earth worm Jim : Yatay Ekran, Oyunun simgesi değiştirildi daha hoş kaliteli bir hale getirildi. (Yayınlayan : By qimoo' a Teşekkürler.)
SpiderMan Toxic City : Yatay Ekran, Oyunun simgesi değiştirildi daha hoş kaliteli bir hale getirildi. (Yayınlayan : By qimoo' a Teşekkürler.)

Download Linki :

:evet:

beter_bocek_

Üye
arkdaşlar bende monteyi 5 gün önce aldım ama widget uygulamasında bluetooth yeni mesaj gibi fonkisiyonel uygulamalar yok bunları netten bulup indirebilir miyim? gerçi aradım ama bulamadım bu özellikler samsungun diğer modellerinde var ama montede yok ve widget uygulamasının yatay olması ve ekrana dokununca gelmemesi oldukça can sıkıcı birşey buna çözüm bulabilecek bir arkaşımız varsa yardımcı olabilir mi acaba ?

serparamedic

Üye
merhaba arkadaslar... samsung monte için oyun ve program adresi paylasayım ben kullanıyorum..monteyi çok memnunum ....mobileapps.opera.com adresinden samsung monteyi destekleyen yüzlerce program var... herkese kolay gels,in

serparamedic Açık Profil bilgileri serparamedic - Özel Mesaj gönder serparamedic - Daha fazla Mesajını bul serparamedic - Daha fazla Konusunu Bul serparamedic Arkadaş Listeme Ekle

Seçenekler Yazdırılabilir şekli göster Sayfayı E-Mail olarak gönder Bu Konuya abone ol
Arama
Gelişmiş arama yap
Konuyu değerlendir Mükemmel
İyi
Orta
Kötü
Çok kötü

Yazıyı Paylaş LinkBack URL About LinkBacks Bookmark & Share

bombacl

bombacl

Üye
bende yeni aldım ancak sanırım siz bu telefonu sadece oyun aracı olarak goruyorsunuz bu telefn olar bence sahane bir telefon herkeze tavsye ederim oyun olarakta samsung star adlı baslıkta bi arkadaşımız baya bi oyun paylaşmıs onları tercih edebilirsin saygılarımla...

mertcancbod

Üye
merhaba arkadaşlar ben de monte kullanıyorum 1 ay oldu telefon güzel rahat ve kullanışlı internet kullanımı da öyle rahatça gezebiliyorum fakat extra fonksiyonlarda sıkıntı çekiyorum mesela internette video izleyemiyorum nedenini bilmiyorum veya dosya indirirken download tuşu gelmiyor burda okuduktan sonra merak ettim bu opera denen program ne işe yarıyor bi açıklarmısınız benim sıkıntılarımı giderir mi? telefonumu daha fonksiyonlu hale getirebilir miyim ? şimdiden teşekkürler

FbSeLiM

FbSeLiM

Üye
Bende yeni aldım arkadaşlar 1 hafta olmadı, internetten daha önce incelemiştim. E72 genişliğinden dolayı beğenmemiştim ve X6 ile Monte arasında kalmıştım. X6 hem grey olması, hemde boyut ve ağırlıktan dolayı, birde Monte nin Beyazını görünce hiç düşünmeden aldım.

Internette gezinme konusunda flash player sorunu mevcut anladığım kadarıyla videolar izlenemiyor ama dün opera yükledim, videoların olduğu bölgeyi bu sefer siyah gösteriyor fakat gene oynatmıyor.

Cihaz hakkında sıkıntısı olan arkadaşlar var, bence genel olarak güzel, keyifli. Özellikle dokunmatığı internet harici çok başarılı ama almayı düşünen arkadaşlar var ise. Gps, İnternet gezimi ve flash player biraz problemli. Onun harici kimse pek yazmamış ama görüşme ses kalitesi de bana çok iyi gelmedi açıkçası.

mesda

Üye
bence gayet güzel bi telefon ama tek sıkıntım turkcellde hala mobil tv ve epostann olmaması

alchogolman

Üye
20 gün önce aldım eh fena sayılmaz 530 liraya aldım bugun 450 verseler hemen satarım pek kesmedi beni.

sentetik

sentetik

Üye
Google Map 3.0 Sürümünü İnternette JAR Olarak görmüştüm.Ancak Daha Telefonu almama 1 hafta var deyip indirmemiştim.Şuan Upload Eden Arkadaşla İletişim HALİNDEyim Eğer Yeniden Yüklerse Paylaşıcam ;)

katanalar

Üye
Telefon özellikleri yeterli seviyede.
Java uygulamalarını çalıştırıyor. OS den ancak bu kadar beklenir.
Ben Nokai yerine Samsung tercih edenlerdenim.

GrafiXer

GrafiXer

Üye
Merhaba arkadaşlar Google Maps 3.0.2 tr versiyonunu sizile paylaşıyorum Diğer Linkler ölmüş Buyrun.

İndirme Linki:

:evet:

ATOM6

Üye
yeni verdiğiniz sürümle konumlama yapabildim gps kullanarak tam nokta yerimi buluyor ama google mapsın sesli navigasyon özelliği yok sanırım yol tarifi var ama sesli değil Nav4all ismindeki navigasyon programını yükledim ama onunlada gps arattığımda eşleşen gps sensörü yok diyor telefondaki gps cihazını görmüyor yani sesli yol tarifi yapabileceğim bi program bileniniz varmı ovi maps da var bu özellik ama onunda java olanı yok:(

FbSeLiM

FbSeLiM

Üye
yeni verdiğiniz sürümle konumlama yapabildim gps kullanarak tam nokta yerimi buluyor ama google mapsın sesli navigasyon özelliği yok sanırım yol tarifi var ama sesli değil Nav4all ismindeki navigasyon programını yükledim ama onunlada gps arattığımda eşleşen gps sensörü yok diyor telefondaki gps cihazını görmüyor yani sesli yol tarifi yapabileceğim bi program bileniniz varmı ovi maps da var bu özellik ama onunda java olanı yok:(

Konumlamayı nasıl yaptın dostum sağ alt köşede mavi nokta çıkıyor ona tıkladığım gibi konumlama yapılamıyor diye sarı şerit içinde siyah yazılı bir hata veriyor. google 2.0 da olmuştu, 3te olmadı.

Üst Alt