Samsung Monte GT-S5620 Canımı Sıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

c_karacar

Üye
arkadaslar Allah Rızası icin samsung montem i yoksa 5800 mi alim bi öneride bulunun monte mi iyi 5800 mi

aakkıınn

Üye
monte var bende kullanması çok rahat çok hafif internet hızı süper kamerası çok ii değil ama memnunum pişman olmadım aldıgıma

FbSeLiM

FbSeLiM

Üye
arkadşalar bu 5620 yi wepcam olarka kullanabılıyomuyuz

--------------- Ekleme ---------------

arkadşalar bu 5620 yi wepcam olarka kullanabılıyomuyuz

Ne yazık ki webcam olarak kullanılamıyor.

monte123

Üye
arkadaslar Allah Rızası icin samsung montem i yoksa 5800 mi alim bi öneride bulunun monte mi iyi 5800 mi
Görünüş ve dokunmatik hassasiyet diyorsan monte al.Ben monte kullanıyorum ve gören bayılıyor.Genelde hemen hemen özellikler aynı.Nokia 5800ın bazı özellikleri daha iyi.

Not:
Nokia 5800: 2008 tarihinde satışa sunuldu.
Samsung monte:2010 un başlarında satışa sunuldu.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

montenin ön panelde ışık yanmıyor

Samsung montenin maleseir öyle bir özelliği yok.Yanmıyor.

danceralper

danceralper

Üye
merhabalar, buradaki linkte b.sayara indirdiğimiz gmaps 3 ü telefona nasıl aktarıcaz ve kurucaz yardımcı olursanız sevinrim,ayrıca telefondaki versiyonun hangisi olduğunu nasıl anlarız.

denizci35

denizci35

Üye
bu telefonda konuşurken menu görme nasıl oluor yardım edermisiniz

firstman736

Üye
al sana istemediğin kadar program

muzofb1907

Üye
Beyler burdan aldığım bilgiler doğrultusunda bu gün monte aldım ilk incelemeler sonunda iiyiki almışım diyorum. ama telefon alırken içinize sinmesi gerek yoksa istediğin keyfi alamassın..

123kn456

123kn456

Üye
Map ı napcanız :d

duyas

Üye
merhabalar, nisandan beri monte kullanıyorum. birkaç haftaya kadar telefonun kendi tarayıcısını sorun yaşamadan kullanıyordum ama şimdi tarayıcı sitelere bağlanmaya çalışıyor ama uzun bir süre denedikten sonra talep zaman aşımı uyarısı veriyor, bağlanamıyor hiç bir siteye . internet paketim var opera da yüklü onda ya da fecebook ta fln bağlanmada bir problem yaşamıyorum. bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? servisle fln uraşmadan düzeltmek için ne yapabilirim fikriniz var mı?

omer490

omer490

Üye
Arkadaşlar perşembe günü samsung Türkiyeyi aradım ne olacak bu işin sonu diye yazılım yetersiz.vs. herkesin ortak şikayetlerinden bahsettim.ciddi bir müşteri menuniyetsizligi oldugunu beklentileri yazılımssal olarak veremedigini.avrupa versiyonlarından farklı olduğunu iyi bir dille ifade ettim. Şimdilik bir versiyonun yok dediler. ama bu yonde cok talep oldugunuda solediler ve Google map 3 versiyonuyla ilgili bir çalışma olduğunu kısa bir süre sonra yetkili servislerden yukleme yapılacağını ifade ettiler, bu iyi bir haber, Ancak şöle bir saçmalıkda var cihaza yukledigimiz herhangi bir yazlım msn e-buddy dahil garanti dışında bırakıyormuş cihazı. gitmeden once silmek gerek. bu konunda sacma oldugunu soledim ya teldeki arkadaş sacmaladı yada gercek bole. yazılım degil bayan program dedim.bunları turkcellden dahi yukleyebiliyosunuz dememe rağmen aynı şeyi tekrarladı.ilgilililere duyurulur

humarbaz_

humarbaz_

Üye
ayarlar hafıza ayarlarına girin ve kullanılan bellek hepsini hafıza katı seçeneğini seçersen sorunun düzelir

tez.zek

tez.zek

Üye
kardeş sen naptın o para verilir mi ben de Monte Aldım ama 400 Tl ye ... Çok fena kazık yemişsin hayırlı olsun

norobot

Üye
550 liraya aldm vatan bilgisayardan valla herşey var görev yöneticisi filan ayrıca google maps 3.0.2 yüklü

ismail_karadag

ismail_karadag

Üye
Bende 1 gun kullanılmış monte i 400 tlye aldm. Opera 5 ile net te dolaşmak super. Bi yabancı stede 3 kanal war onları hiç donmadan canlı oynatıyo. Muzık tanıma özellgide super. Google Map ta sorun oldugu söyleneblr. Wlan ı inanlmaz hzlı sanıye de acık agı buluyo. Nimbuzz la msn face yahoo skypea dekı arkadaslarla anlık sohbet ıçın super. Face deki wıdeo lar ızlenmıo nedense. binlerce yerli yabancı yeni mp3 albumleri bu sıtede.

arkadaslar ben vıdeo ızlemeyı basardım bolt brovser dıe bırsey ındırdım ayrıca google'dan adobe flash player yerıne baska bı dosya onerdı telefondan baglandıgımda ındırdım gercı adını tam hatırlamıorum her vıdeo yu acmasa da acıo acamadıklarında da desteklenmeyen cozunurluk dıe bı hata verıo
bolt browser için :
bu lınkten VeriSign Signed Version yazan versıyonu ındırın

ormenomm

Üye
ben bugün aldım olması gereken herşey yerinde google maps de 3.0.2

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Aynı anda aldık demekki bende aldım Deep Black rengini. Ama benimkinin Google Maps sürünü malesef 2.3.2 ayrıca konumumuda bulamıyor bulsa no problem.

coshqunn

coshqunn

Üye
Monte Bende Yenı aldım Ama Dedıgınız Hıcbır Sıkıntıyı Goremedım .

nohackmove

Üye
şimdi arkadaşlar bu telefonu alsam ve 1 yıllık gps paketini kurmasam 1 sene sonra aktif etsem yine 1 yıl kullanım hakkım olur mu?

FbSeLiM

FbSeLiM

Üye
bugün sattım ;) X6 çıktığı gün X6 almak için gitmiştim fakat monte beyaz rengi görünce adeta tutulup budur diyip almıştım.benim telefonda şikayetçi olduğum en ciddi nokta telefonun seri olmaması bu beni çok çıldırttı açıkçası onun harici olan şeyler pek olay değildi video felan izleme yukarda bir arkadaşın dediği gibi bolt browser ile çözülüyor, gps deseniz zaten yeni versiyonlarda 3.0.2 geliyomuş yüklü olarak, genel olarak baktığınızda bence güzel bir cihaz. Wifi bile o kadar verimsiz değil bu arada. Ama cihazdan bir serilik beklemeyin, msg yazarken arama gelirse, gelen aramayı meşgüle verip ekrandan kaybolması yeniden aramanız felan misal, ondan sonra mesajın açılması aklıma gelen hantallıklarından bir kaçı alacak olanlar çok fazla tereddüt etmesin.gayet güzel cihaz.

Üst Alt