arkadaşlar opera yüklerseniz birde dns ayarlarını değiştiriseniz youtube ye girebilirsiniz bende stra vardı girebiliyordum 2 hafta önce çok önerilen androşd işlemcili dstl1 aldım 3 gün kullandım çok berbat bir cihaz çıktı sonra onu verip s5629 monte aldım telefon internetini deniyemedim internet paketim şu an için yok fakat herşeyiyle mükemmel görüntüsü çok seksi piyano siyahı aldım hehe

en çok sevdiğim olay ise 400 liralık
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ile aynı ses kalites,ni sahip olması resmen bu harika oldu internetini deniyemedim ama star kullanırken bile interneti windows işlemcili telefonlarla aynı hatta daha hızlıydı ki ben windows işlemcili telefonda kullandım ve halen elimde eminim ki interneti de güzeldir tek sıkıntısı bence adam gibi bir msn programı olmaması e buddy bu yönden berbat keşke windows işlemcili telefonlardaki gibi windows mesenger olsa yada varmı varsa bilen var mı çok sevinirim

) ve telefon alıocak arkadaşlara tavsiyem iyi düşünüp alın ve internette en iyi telefonun bile negatif düşüneni olur i phone ve black berry lere bile çamur atanlar oluyor

)