Samsung Monte GT-S5620 Canımı Sıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

sonic43

Üye
bende alalı 4 gun olur monteyı ama bende gerı tusuna basınca gorev yonetıcısı acılmıorr:(

silver021

silver021

Üye
arkadaşlar samsungun tüm cihazlarında sizin yazdığınız şikayetlerin aynısı yaşanıyor..

Eğer video izlemek istiyorsanız bir PDA almanız gerek.. onuda en iyi HTC yapıor (:

genetik87

Üye
Arkadaşlar bende monte aldım bır hafta once.... 2 gun kullandım 3. gubu ekrana tuhaf bırseyler oldu servıse bıraktım degısım verdıler... aldıgıma pısmanım.....:off:

--------------- Ekleme ---------------

arkadasların soyledıgı tum sıkayetler bende de aynen mevcut :S birde bu ses kaydı olayı cok canımı sıktı. telefon gorusmesı yaparken ses kaydı yapamıorum .... eger yapmayı bılen arkadas varsa help :)

topuzovolu

Üye
Ön tuşlarda ışık varmı

genetik87

Üye
walla benımkı hala sevıste ama hatırladıgım kadarı ıle olacaktı :)

stalker67

stalker67

Üye
Kazık Yemişsin Kardeş ben cuma günü A-101 Den 375 TL Ye Aldım Hemde Gayet Memnunum

turquoise.ht

turquoise.ht

Üye
    Konu Sahibi
iki mesaj arasındaki tarih farkına bi gözat istersen

aremce

Üye
monte kullanıyorum özellikle oyunlarından çok memnunum özellikle spider man ama bir türlü hareket sensorlu oyun bulamadım programlarda çogu internete bağlanmak zorunda kalınıyor.ama şunu söylemeliyim ki samsung ailesine güzel ve kullanışlı bir telefon katmış .bence alın ve görün.oyun isteyen olursa bana yazabilir ...

delirendeli

Üye
Merhaba arkadaşlar Google Maps 3.0.2 tr versiyonunu sizile paylaşıyorum Diğer Linkler ölmüş Buyrun.

İndirme Linki:

:evet:

sanırıım bunda da internet bağlantısı gerekiyor

.pikachu.

Üye
baNa birkaç oyun linki yazarmısın? s5620 için

arkadaşlar ben telefonu alalı 2 hafta oldu fakat burdaki yazıları görünce moralim cok bozuldu. bunların bi cozumu yokmu? video izleyemeyecek miyim?

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Bende 1 gun kullanılmış monte i 400 tlye aldm. Opera 5 ile net te dolaşmak super. Bi yabancı stede 3 kanal war onları hiç donmadan canlı oynatıyo. Muzık tanıma özellgide super. Google Map ta sorun oldugu söyleneblr. Wlan ı inanlmaz hzlı sanıye de acık agı buluyo. Nimbuzz la msn face yahoo skypea dekı arkadaslarla anlık sohbet ıçın super. Face deki wıdeo lar ızlenmıo nedense. binlerce yerli yabancı yeni mp3 albumleri bu sıtede.

sheithan0000

Üye
bu hafta teknosadan 546 tlye bir adet monte aldım fakat bir iki günlük incelememin ardından internette gördüğüm monteden farklı olduğunu gördüm. ortada yer alan tuş geri tuşu olarak belirlenmiş fakat videolarda geri tuşu ekranda oluyor en sağda. görev yöneticisi diye birşey yok bu telefonda internette yazdığına göre orta tuşa uzun basılınca oluyor ama orta tuşun fonksiyonu farklı olduğundan işlemiyor. google maps 3 değil 2.3.2 geliyor ve bu yazılımla GPS özelliği kullanılamıyor. forumlarda maalesef bilindik GPS yazılımlarının java versiyonları mevcut değil o yüzden GPS özelliği tamamen kullanışsıx boşuna yer kaplayan bir özellik oluveriyor. yeni bir yazılımda mevcut değil.
bn teli 2 ay önce 478 e turkcell den aldım

h_cetinuysal

Üye
Arkadaslar bende yaklasık 1 ay önce aldım samsung monte. telefondaki google maps hangi versiyon nasıl anlayabiliriz? bir ikincisi telefon ayarlarından gps ayarlarına girince (internet bağlantım yokken deniyorum) uydu sayısı 0 diyor ama oyunlardaki google maps'i kullanınca 1400 m hata ile konumu mu buluyor ve 35 km ilerisi için örnek yol tarifi istedim rotamı çizdi?? Ben şimdi gps i kullandımmı yoksa bu başka bir olaymı anlamadım??

Bilgi veren olursa sevirinim.

orhanvader

Üye
arkadaşlar opera yüklerseniz birde dns ayarlarını değiştiriseniz youtube ye girebilirsiniz bende stra vardı girebiliyordum 2 hafta önce çok önerilen androşd işlemcili dstl1 aldım 3 gün kullandım çok berbat bir cihaz çıktı sonra onu verip s5629 monte aldım telefon internetini deniyemedim internet paketim şu an için yok fakat herşeyiyle mükemmel görüntüsü çok seksi piyano siyahı aldım hehe:) en çok sevdiğim olay ise 400 liralık ile aynı ses kalites,ni sahip olması resmen bu harika oldu internetini deniyemedim ama star kullanırken bile interneti windows işlemcili telefonlarla aynı hatta daha hızlıydı ki ben windows işlemcili telefonda kullandım ve halen elimde eminim ki interneti de güzeldir tek sıkıntısı bence adam gibi bir msn programı olmaması e buddy bu yönden berbat keşke windows işlemcili telefonlardaki gibi windows mesenger olsa yada varmı varsa bilen var mı çok sevinirim:)) ve telefon alıocak arkadaşlara tavsiyem iyi düşünüp alın ve internette en iyi telefonun bile negatif düşüneni olur i phone ve black berry lere bile çamur atanlar oluyor:))

çağatay0434

Üye
dokunmatği nasıl arkadaşlar??

çağatay0434

Üye
5800 mı 5620 mi yani....??

c_karacar

Üye
arkadaş lar ben samsung monte ile 5800 arasında kaldım hangisini alsam daha iyi kalite ve özellik bakımından lütfen bana biraz bilgi verebilirmisinz hangisini alsam bana faydalı olur...!

NİL01

Üye
:hmmm Akadaşlar bende yeni aldım 5620 yi mesaj zil sesini nasıl dieştiriyoruz bi yardımcı olurmusunuz

melankoli44

melankoli44

Üye
montenin ön panelde ışık yanmıyor

NİL01

Üye
arkadşalar bu 5620 yi wepcam olarka kullanabılıyomuyuz

arkadşalar bu 5620 yi wepcam olarka kullanabılıyomuyuz

Üst Alt