Samsung Monte GT-S5620 Canımı Sıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
:off:arkadaşlar samsung 5620 ye navi yükledim fakat çalıştıramadım

Navi'den kastınızın Navigasyon yazılımı olduğunu varsayıyorum.Hangi programı kurdunuz bunu belirtmemişsiniz.Route66 yükleme girişiminde bulunduysanız telefonunuzdaki firmware'ın S5620MFJF1
olması gerekiyor.

Telefonunuzda yüklü FW 'yi öğrenmek için *#1234# ' yi tuşlayınız.

Başka bir yazılım kurduysanız bu konuda detaylı bilgi verinki ona göre açıklama yapalım.

:off:
arkadaşlar s5620 ye Q klavye yüklemek istiyorum her iki mesajıma yanıt alırsam gerçekten minnettar kalırım
iyi çalışmalar
:bye2:teşekkürler

Telefonunuzun yazı girdisi yapabileceğiniz tüm kısımlarında kullanabileceğiniz sonradan telefona yüklenerek kullanılabilecek bir eklenti mevcut değil.

En son olarak çıkmış Qwerty klavyeiçeren orjinal Samsung FW si mevcut.Teknik bilgiye sahipseniz forumdan ilgili konulara ulaşıp telefonunuzu bu FW'ye yükseltebilirsiniz.Teknik bilginiz yok ise yetkili servise giderek ücretsiz olarak bu FW sürümüne sahip olabilirsiniz.

Qwerty klavye içeren FW sürümü S5620JTJL 'dir.

gmmagduru

Üye
ben de acayip uğraşıyorum monte yle. başlarda youtube dan video izleyebiliyordum gayet de, sonradan sapıttı... java ayarlarıyla ilgili olabilir. telefon çin malı. neden aldın demeyin, darty gibi bir mağazadan güvenerek alıyorsunuz sonra açtığınız kutuyu bahanee dip geri almıyorlar!.. söyleyin napacam ben bu java yla???

gmmagduru

Üye
heee???

Faraza42

Faraza42

Üye
ben de acayip uğraşıyorum monte yle. başlarda youtube dan video izleyebiliyordum gayet de, sonradan sapıttı... java ayarlarıyla ilgili olabilir. telefon çin malı. neden aldın demeyin, darty gibi bir mağazadan güvenerek alıyorsunuz sonra açtığınız kutuyu bahanee dip geri almıyorlar!.. söyleyin napacam ben bu java yla???

Almadan önce araştırsaydın kardeşim. Ben 1.5 ay araştırdım da aldım gayet de memnunum. İyi bir mağazadan aldın diye telefon istediğin gibi olacak diye bir kaide yok. Ayrıyeten telefon Çin malı değil Güney Kore malı.

gmmagduru

Üye
sallama ziya benden iyi mi bilcen telefon benim kardeşim sen nerden bilcen?????????????? sanki samsung hiç çin malı çıkarmıyo BİZ DE BİLİYORUZ KORE MALI OLDUĞUNU sana ne araştırmadan aldıysam veremiyosan cevap var git yoluna

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
sallama ziya benden iyi mi bilcen telefon benim kardeşim sen nerden bilcen?????????????? sanki samsung hiç çin malı çıkarmıyo BİZ DE BİLİYORUZ KORE MALI OLDUĞUNU sana ne araştırmadan aldıysam veremiyosan cevap var git yoluna

Böyle atarlı konuşmalarla bundan fazlasını alamazsın zaten.

• Beğen
Tepkiler: Yigit315

gmmagduru

Üye
kes sesini sen ne alabilmişsin ki bugüne kadar :ehe yavru kuş seni

Faraza42

Faraza42

Üye
  • Beğen
Tepkiler: zeyda ve Yigit315
Yigit315

Yigit315

Üye
hehehhe :D gmmagduru bak gene hocaları kızdırmışsın yapma böyle. 1000 Bilsende 1 Bilene sor . demiş atalar.doğrumu?:oke:

şemset

Üye
İndirilen bu programı nasıl yüklüyoruz telefona ben bilmiyorumda

tanako

Üye
hepiniz kıtsınız google map 3.0 java surumu vr. bndede monte vr ama duzgun şeçin alın bakıpta alın telefona azıcık goz atın la allahım yarrabbim yha benim montemde sorun yok arkadaş yha duzgun seçin sonrada telefona kotu dionuz mis gibi telefon arkadaşım sizinsalaklığınız

----------Eklendi @ 20:56:29 ---------- Yazıldı @ 20:55:43 ----------

hepiniz kıtsınız google map 3.0 java surumu vr. bndede monte vr ama duzgun şeçin alın bakıpta alın telefona azıcık goz atın la allahım yarrabbim yha benim montemde sorun yok arkadaş yha duzgun seçin sonrada telefona kotu  dionuz mis gibi telefon arkadaşım sizinsalaklığınız

erhan169

Üye
Arkadaşlar Bnde Monte Aldım Ama Bnm Telefonumda Google Maps 3.0.2 Var ..

cabirfix_35

Üye
onun icin samsung yetkılıservisine bir görünmeyi denedinmi

Criver

Üye
Bnce Monteden sonraki alınacak telefon SAMSUNG GALAXY S olmalı :oke:

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
kardeş

ilk sorun bazı ülkelerde montenin java yazılımı farklı oluyor bundan dolayı bazı yazılımlarda ekranda geri tuşu oluyor

ikinci sorun bazı ülkelerin Monte'leri farklı oluyor türkiye deki samsung montede task manager gerektiği zaman açılıyor mesela bende angry birds var 1mb ara sıra o uygulamayı kapatmam için direk task managera giriyor oradan kapatabiliyorum yani task manager montede gerektiği zaman açılıyor onun ayrı bi tuşu yok (?)
bu hafta teknosadan 546 tlye bir adet monte aldım fakat bir iki günlük incelememin ardından internette gördüğüm monteden farklı olduğunu gördüm. ortada yer alan tuş geri tuşu olarak belirlenmiş fakat videolarda geri tuşu ekranda oluyor en sağda. görev yöneticisi diye birşey yok bu telefonda internette yazdığına göre orta tuşa uzun basılınca oluyor ama orta tuşun fonksiyonu farklı olduğundan işlemiyor. google maps 3 değil 2.3.2 geliyor ve bu yazılımla GPS özelliği kullanılamıyor. forumlarda maalesef bilindik GPS yazılımlarının java versiyonları mevcut değil o yüzden GPS özelliği tamamen kullanışsıx boşuna yer kaplayan bir özellik oluveriyor. yeni bir yazılımda mevcut değil.

sapoga

sapoga

Üye
5620 monte 5800 dan daha kaliteli gps de hiçbir sorun yoktur.kapasitif ekrandır bu sayede sadece insan tenini algılar telefonu cebinize koyduğunuzda hiçbir tuşa basmamış olur bu sayede.bazıları diyor 3g var ama görüntülü konuşma yapılmıyor :D tamamen saçmalık .
ön tarafta 1 adet kamerası arka taraftada 3.15 mp lik bir kamerası bulunmakta piyasa fiyatı 350-550 tl arasındadır 550 tlden fazlası kazıktır 350 tlden azı kesin kaçaktır. telefon hareket sensörlüdür bu telefonun kullanımını daha eğlenceli hale getirmektedir. aldığınız telefonun adınıza FATURALANMASINA dikkat edin. istersenin 5620 monte ile ilgili TÜM abartmıyorum tüm oyun ve uygulamaları paylaşabilim.

ernkrgz

Üye
arkadaşlar benimde monte var bi kere çok kötü bi telefon 400 tlye aldım ama androidi falan yok lanet olsun böyle telefona :vur almaz olaydım keşke

Focuslife

Üye
Arkadaşım 3G ile görüntülü konuşma yapılmıyor demişsin ama takır takır babamla konuştum geçen gün.Biraz bilin de konuşun..Ayrıca yazdığım tarihe aldanma.Çünkü bu telefon 2.5 yıllık.

Üst Alt