baranselona
Üye
kessinlikle al tam bi F/p telefonu almak isteyen herkese öneriyorum zaten telefonu alıp kullanan herkeste bu fiyata bu kadar özellikli bir telefonu görünce şaşırıyor
oyun-program internette yüzbinlerce java oyun program var sırf benm bilgisayarda binden fazla
ses kalitesi kulaklıkta 11 eqolayzır hoparlörde laptoptan çok
3.5 mm kulaklık girişi(mp3 kulaklık girişi)
wifi (modemlere çok hızlı bağlanıyor-problemsiz)
3g ve görüntülü konuşma kalitesi süper
GPS google maps ta haritaları int. den indiriyor ama fw günceleyince routa 66 80 tl ye bedava kullanabilirsin
ekran kapasitif bastırmaya gerek yok dokunmak yeter
sensörler çok hızlı hemen algılıyor
kamera gündüz çok iyi kapalı ortamda gece modunu açınca fark edilir bi artış var
tasarım müthiş
batarya ömrü az kullanımda 6-7 gün
usb den şarz olabiliyor
450 liralık bi telefondan daha fazla ne beklenebilirki
sadece işletim sistemi samsung os olduğu için uygulama fazla yok
eğer telefonu alıp fazla hurcalayıp-sürekli yenilik arayıp-çok fazla oyun oynayıp-güncelleyip-çok özelleştirmek istiyosanız işte ozaman monteyi almayabilirsiniz
fakat telefonu alıp içinde bütün işe yarayan programlar yüklü-çok ses veren-kaliteli görünüme sahip-kapasitif ekranlı-boş zamanlarında kaliteli oyunlar oynanabilecek-internette çok rahat gezebilecek -3g-gps-wifi özelliklerini kullanabileceğiniz ve daha birçok özelliği olan bi telefon arıyosanız kesinlikkle monteyi öneririm(kendim kullanıyorum)
oyun-program internette yüzbinlerce java oyun program var sırf benm bilgisayarda binden fazla
ses kalitesi kulaklıkta 11 eqolayzır hoparlörde laptoptan çok
3.5 mm kulaklık girişi(mp3 kulaklık girişi)
wifi (modemlere çok hızlı bağlanıyor-problemsiz)
3g ve görüntülü konuşma kalitesi süper
GPS google maps ta haritaları int. den indiriyor ama fw günceleyince routa 66 80 tl ye bedava kullanabilirsin
ekran kapasitif bastırmaya gerek yok dokunmak yeter
sensörler çok hızlı hemen algılıyor
kamera gündüz çok iyi kapalı ortamda gece modunu açınca fark edilir bi artış var
tasarım müthiş
batarya ömrü az kullanımda 6-7 gün
usb den şarz olabiliyor
450 liralık bi telefondan daha fazla ne beklenebilirki
sadece işletim sistemi samsung os olduğu için uygulama fazla yok
eğer telefonu alıp fazla hurcalayıp-sürekli yenilik arayıp-çok fazla oyun oynayıp-güncelleyip-çok özelleştirmek istiyosanız işte ozaman monteyi almayabilirsiniz
fakat telefonu alıp içinde bütün işe yarayan programlar yüklü-çok ses veren-kaliteli görünüme sahip-kapasitif ekranlı-boş zamanlarında kaliteli oyunlar oynanabilecek-internette çok rahat gezebilecek -3g-gps-wifi özelliklerini kullanabileceğiniz ve daha birçok özelliği olan bi telefon arıyosanız kesinlikkle monteyi öneririm(kendim kullanıyorum)

özelikle widget leriyle arayı kapatıyor