Samsung Monte GT-S5620 Canımı Sıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
En İyisi Monte Nokia 5800 Çok Büyük ve Dokunmatiği Kötü

bjk_art

Üye
baba oyun nerden buluruz 2 gün önce aldım telefonu. bana oyunlar ve yüklemeleri hakkında bilgi verirmisin

baranselona

baranselona

Üye
oyun heryerde kardeş küçük bi aramayla bile binlerce oyun bulursun :) sana yüklemeyi anlatayım

indirdiğin dosylararın içinden "JAR" uzantılı olanları usb yardımyla hafıza kartına atıyosun

daha sonra telefonunu usb den çıkarıp attığın jar dosylasını menü-dosyalarım ve attığın yere girerek bulup üstüne basarak kuruyosun çok basit bi olay bikaç denemeyle çözersiniz

oyun olarakta bikaç link veriyim ama google a 240x400 touch games vb.... yazarak monteye uyumlu dokunmatik oyunlar bulabilirsiniz """" eğer monteye uyumsuz bir oyun-program atarsanız altta sanal klavye çıkar oyun dokunmatik olmadığı için"""

http://www.maxicep.com/samsung/sams...duvarkagidi-bilgiler-02-02-2011-a-322495.html

http://www.maxicep.com/samsung-uygu...-orjinal-oyunlari-test-edilmistir-419210.html

http://www.maxicep.com/samsung/mont...-sadece-monte-degil-tum-240-400-a-430169.html

http://www.maxicep.com/samsung/sams...uddy-ekran-turkce-ve-bir-kac-oyun-345203.html

iyi günler

turquoise.ht

turquoise.ht

Üye
    Konu Sahibi
madem beğenmedin o zaman nokia alsaydın,
forumda niye saçma saçma konular açıyosun:angry::angry:

bunun neresi saçma. olumsuz bi tecrübemi paylaştım milleti bilgilendirme amaçlı. ayrıca bu bizim milletin nokia sevdasını bi anlayamadım. mal mal telefon yapıyorlar kendi ağzıyla ceo su batıyoruz diyor adamın biri de nokia al diyor. saçma olan sansin...

--------------- Ekleme ---------------

Bende monte aldım çok güzel kullanmayı bilmiyorsuun galiba!!!!!:off:

iyice oku mesajı sonra yazı yaz. ben kullanamadım gibi bişey mi söylemişim. senin telefondan anladığınla benim anladığım farklı demek. bu telefona yükleyebileceğin yazılım sayısı çok kısıtlı. standart işletim sistemi var. java tabanlı adam gibi ücretsiz gps yazılımı yok. igo8 ndrive route66 garmin tomtom gibi yazılımlar symbian WM android ve iphone için forumlarda bulunuyor. ama sıkıysa monte için bul bakalım bunları. GPS alıcı fazladan duruyor bu telefonun üstünde. amaç sms konuşma ve müzik dihleme arada facebook ise telefon güzel. ama benim beklentilerimi karşılamadı. beklenteisi az olan arkadaşlara tavsiye edilorum.

Bende monte aldım çok güzel kullanmayı bilmiyorsuun galiba!!!!!:off:

iyice oku mesajı sonra yazı yaz. ben kullanamadım gibi bişey mi söylemişim. senin telefondan anladığınla benim anladığım farklı demek. bu telefona yükleyebileceğin yazılım sayısı çok kısıtlı. standart işletim sistemi var. java tabanlı adam gibi ücretsiz gps yazılımı yok. igo8 ndrive route66 garmin tomtom gibi yazılımlar symbian WM android ve iphone için forumlarda bulunuyor. ama sıkıysa monte için bul bakalım bunları. GPS alıcı fazladan duruyor bu telefonun üstünde. amaç sms konuşma ve müzik dihleme arada facebook ise telefon güzel. ama benim beklentilerimi karşılamadı. beklenteisi az olan arkadaşlara tavsiye edilorum.

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
igo8 ndrive route66 garmin tomtom gibi yazılımlar symbian WM android ve iphone için forumlarda bulunuyor. ama sıkıysa monte için bul bakalım bunları. GPS alıcı fazladan duruyor bu telefonun üstünde.

Pardon ama Route 66 bu telefono kuruluyor.Ücretsiz harita ve ücreti karşılığında da sesli navigasyon mevcut oluyor.Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp, değil mi ama?

p13nash

Üye
arkadaşlar bende bu telefondan almak istiyorum sizce almalı mıyım ?

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
arkadaşlar bende bu telefondan almak istiyorum sizce almalı mıyım ?

Telefonun özelliklerini detaylı olarak gözden geçirmeni öneririm.Sana uygunsa al bence.Benim için iki önemli eksiklik demiyeyimde olsa daha iyi olurdu dediğim nokta var:
1-Kamera çözünürlüğü minimum 5 megapiksel otofokuslu ve flaşlı olsaydı,
2-Bada yada Android işletim sistemine sahip olsaydı.

Bu iki madde bu telefonda olsa zaten bu fiyata satmazlardı bize değil mi? :)

Onun için sana yeteceğini düşünüyorsan al derim.

p13nash

Üye
Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim..Video oynatmadığı ve route 66 gibi özelliklerinin olmadağından bahsetmiş çoğu kişi veya artık bu programlar telefonun kendi özelliklerinde var mı ilk çıktığında mı yoktu ?

baranselona

baranselona

Üye
Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim..Video oynatmadığı ve route 66 gibi özelliklerinin olmadağından bahsetmiş çoğu kişi veya artık bu programlar telefonun kendi özelliklerinde var mı ilk çıktığında mı yoktu ?

video ilk çıktığından beri izleniyor herhangi bi sorun yok 320x240 çözünürlüğünde mp4 ve 3g formatındaki her videoyu açar hatta mp4 leri HQ olarak çevirip atabilir yüksek kalitede izleyebilirsiniz

route66 nın kendine özgü yazılımı var onu indirip kurduktan sonra kullanabiliyoruz ücretsiz olarak

p13nash

Üye
video ilk çıktığından beri izleniyor herhangi bi sorun yok 320x240 çözünürlüğünde mp4 ve 3g formatındaki her videoyu açar hatta mp4 leri HQ olarak çevirip atabilir yüksek kalitede izleyebilirsiniz

route66 nın kendine özgü yazılımı var onu indirip kurduktan sonra kullanabiliyoruz ücretsiz olarak

yorumun için tşk.. ederim video oynatmadığını şu yönde söylemek istemiştim internet üzerinden örn:youtube sitesinden video izleyememe gibi sorunlar olduğu yazıyor..ben onu sormuştum ama diğer sorularıma cevap aldım çok tşkler ..:oke:

~Kentucky`

~Kentucky`

Üye
Kardeş seni bilmem ama ben aldım çokta menmunum Çok güzel bir telefon

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
yorumun için tşk.. ederim video oynatmadığını şu yönde söylemek istemiştim internet üzerinden örn:youtube sitesinden video izleyememe gibi sorunlar olduğu yazıyor..ben onu sormuştum ama diğer sorularıma cevap aldım çok tşkler ..:oke:

Forumda arama yaparakta ulaşabileceğiniz Bolt Browser adli programla bu sitelerde sorunsuz olarak video izleyebilirsiniz.

p13nash

Üye
tşekkür ederimm..

dark1907

Üye
bu bolt ve opera mini browserlar net olmadan açılmaz değil mi

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
karizma927

karizma927

Üye
Arkadaşım sen telefon gidip itin tekinden alırsan gidip sokaktan alırsan öle çıkar git bi media mark yada teknosa dan al bakayım bişey çıksın onları gelin birlikte .......... :kop::ehe

p13nash

Üye
Arkadaşım sen telefon gidip itin tekinden alırsan gidip sokaktan alırsan öle çıkar git bi media mark yada teknosa dan al bakayım bişey çıksın onları gelin birlikte .......... :kop::ehe

Teknosadan alacağım zaten en iyisi orası gibi ..

free

free

Üye
Bolt 2.5 face videoda kullaniyoruz.kucukte olsa baska acan yok cunku.
ama m.youtube.com
m.dailymotion.com operadan falan tam ekran izlenir

wanted421

Üye
monte için dokunmatik cevaplama modu varmı benmi bulamıyorum

ismail aygül

Üye
:off:arkadaşlar samsung 5620 ye navi yükledim fakat çalıştıramadım

arkadaşlar s5620 ye Q klavye yüklemek istiyorum her iki mesajıma yanıt alırsam gerçekten minnettar kalırım
iyi çalışmalar
:bye2:teşekkürler

Üst Alt