sana yüklemeyi anlatayımmadem beğenmedin o zaman nokia alsaydın,
forumda niye saçma saçma konular açıyosun![]()
Bende monte aldım çok güzel kullanmayı bilmiyorsuun galiba!!!!!![]()
Bende monte aldım çok güzel kullanmayı bilmiyorsuun galiba!!!!!![]()
igo8 ndrive route66 garmin tomtom gibi yazılımlar symbian WM android ve iphone için forumlarda bulunuyor. ama sıkıysa monte için bul bakalım bunları. GPS alıcı fazladan duruyor bu telefonun üstünde.
arkadaşlar bende bu telefondan almak istiyorum sizce almalı mıyım ?

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim..Video oynatmadığı ve route 66 gibi özelliklerinin olmadağından bahsetmiş çoğu kişi veya artık bu programlar telefonun kendi özelliklerinde var mı ilk çıktığında mı yoktu ?
video ilk çıktığından beri izleniyor herhangi bi sorun yok 320x240 çözünürlüğünde mp4 ve 3g formatındaki her videoyu açar hatta mp4 leri HQ olarak çevirip atabilir yüksek kalitede izleyebilirsiniz
route66 nın kendine özgü yazılımı var onu indirip kurduktan sonra kullanabiliyoruz ücretsiz olarak

yorumun için tşk.. ederim video oynatmadığını şu yönde söylemek istemiştim internet üzerinden örn:youtube sitesinden video izleyememe gibi sorunlar olduğu yazıyor..ben onu sormuştum ama diğer sorularıma cevap aldım çok tşkler ..![]()
bu bolt ve opera mini browserlar net olmadan açılmaz değil mi
Arkadaşım sen telefon gidip itin tekinden alırsan gidip sokaktan alırsan öle çıkar git bi media mark yada teknosa dan al bakayım bişey çıksın onları gelin birlikte ..........![]()