Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ya bazı aksaklıklar olabilir son sürümde telefonum benim galiba nanayi yedi ya işlemcisi ya rami arızalı çözemedim hala

- - - Eklendi - - -

Garanti belgemde yok mecbur yeni telefon almam lazım sizce iyi bir telefoncu teknik servis yapabilir mi?

fiyodor255

Üye
hata verdi yüklenmiyor v2

Mücteba

Mücteba

Üye
Arkadaşlar ya bazı aksaklıklar olabilir son sürümde telefonum benim galiba nanayi yedi ya işlemcisi ya rami arızalı çözemedim hala

- - - Eklendi - - -

Garanti belgemde yok mecbur yeni telefon almam lazım sizce iyi bir telefoncu teknik servis yapabilir mi?

Hocam en iyisi ya telpa yada kvk ben telpada intouchu yaptirdim imei kayboldugu icin ve romda bozukluk vardi 90 tl almislardi

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Hocam en iyisi ya telpa yada kvk ben telpada intouchu yaptirdim imei kayboldugu icin ve romda bozukluk vardi 90 tl almislardi
Arızalı ram yada işlemciyi yaparlarmı yaparlarsa ne kadara mal olur sence?

Neagf

Üye
Yukledigin tweaklar çakışmış olabilir.

-Emre

-Emre

Üye
ram ve işlemciyi yapabilecek sağlam bir servis yok. Anakart değişir, pahalıya patlar yeni telefon almak mantıklı. Ama önce bir sor telefoncuya, belki başka bir şeyi vardır cozebilirler. Garantin varsa belgeye gerek yok telefoncu halleder.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
ram ve işlemciyi yapabilecek sağlam bir servis yok. Anakart değişir, pahalıya patlar yeni telefon almak mantıklı. Ama önce bir sor telefoncuya, belki başka bir şeyi vardır cozebilirler. Garantin varsa belgeye gerek yok telefoncu halleder.

Aşırı derecede yüklendik telefona 1000 kere rom kur kaldır bilmem ne :-) o yüzden oldu kendi hatam az daha nakitim olsa s4 mini alacam garantili

-Emre

-Emre

Üye
Aşırı derecede yüklendik telefona 1000 kere rom kur kaldır bilmem ne :-) o yüzden oldu kendi hatam az daha nakitim olsa s4 mini alacam garantili

Rom sorun değil de, backup biraz sıkıntı :ehe sen uğraştığın için çok fazla backup/restore yapman lazım, bu da çok yoruyor cihazı. Ben PC'de yapıyorum kafa rahat :pro:

cabır

Üye
Ben yaptım 5185 çıktı ama kendim yükledim düzenlendiğim touchw5v8 4.2.2 romu ve bide Turbo Boost Scriptini flaşladim antutu testinde 6185 aldım yani sonuç ucak Wonder oldu ;) :D

- - - Eklendi - - -

Fark etmez Cm romlardan herhangi biri yüklü ise direk wipe data wipe cache yaparak yükleyebilirsin tam verim almak istiyorsan Format system, data ve cache de yapabilirsin ;)

ben bir suru rom denedim bi turlu soyle sorunsuz bulam,adim bu romu yapmayi dusunuyorum bqkalim da yuklemeye korkuyom yaa

- - - Eklendi - - -

ya arkaslar bide bn msj yazarken msj titresmiyo titresmini herzmn yapiyorum cm10 da o msj yAzma yerinde titresmiyo mesaj gldiginde ne yapmliym bilen var mi lutfen yaa

- - - Eklendi - - -

acil bi cewap yazin

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyonda 7962 puan aldım antutu benchmarktn iyi mi sizce

serif-23

serif-23

Üye
wondermu senin rom flashlanacak sekilde yapsana daha ii olur oyle bi imkanin var mi ?

- - - Eklendi - - -

yap ki hemen deneyeyim senin romuda :D

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Aslında hepsinden farklı ve hızlı bir versiyon yapıyorum

WarLox

WarLox

Üye
Turbo boost ekleyeck msin?

m.furkan

Üye
yeni versiyon ne zaman geliyo hocam?

WarLox

WarLox

Üye
Farklı versiyon oLarak yaparsan daha iyi olur gibi ...pil için ayrı , performans için ayrı, hem pil hem performans için ayrı bir rom..

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şarj için şuan yapabileceğim bir şey yok ama en iyi performanstakı romu sizlerle paylaşabilirim

Üst Alt