Arkadaşlar hız olarak çok iyi şarjıda cm9dan daha iyi çok hızlı internet
- - - Eklendi - - -
Önemli değil gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Hocam bende şuan CM10 Final yüklü CM10 Beta 1'i mi kurmam gerek ilk önce?

Sarj ile ilgili hangi islemleri yaptin.Cm9 kullaniorum ona uygulamak istiorum.Paylasirsan yaptigin islemleri sevinirim.

Direk yedeği kur gerek yok sistemi değişmeye
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar rom zaten hız performans Ve batarya için oyun romu olarak ayarlamadim
- - - Eklendi - - -
dostum az sabredersen sirf senin içinde bir cm9 çalismasi yapip yükleyeceğim
- - - Eklendi - - -
dostum az sabredersen sirf senin içinde bir cm9 çalismasi yapip yükleyeceğim![]()
S.a beyler ve bayanlar ya ben CWM telefonumda yüklü ama son sürümü değil şimdi bende yüklü olduğu için üzerine son sürümünü yüklesem sorun olmazmı son sürümüne nasıl güncelleyecegim bana bunu detaylı birşekilde açıklar ve gerekli dosyaları bana verirseniz çok makbule geçer,terkrar hatırlatayım bende CWM yüklü ama son sürümü değil bendeki var olan sürüm 6.0.2.9,üzerine son sürümü yüklersem sorun olurmu yoksa güncellemenin başka bir yolu varmı.
kardeş peki soru olurmu bu şimdi yüklicemde linkde iki tane cm var hangisini indireyim 1mi 2mi kafa karişiyor uzun süre oldu kurmayali yanliş yapmayayim :dkardeş ilk sayfada verdim cwm linkini ayrıca ilk yüklediğin gibi flashla odinle sonra benim anlatımı sırasına göre uygula forumda var cwm kurulumu
tmm kardeşim dediklerini indirdim şimdi birtek odin 1.85 i bulup indirmek kaldi sonra sirasiyla bana yardimci olurmusun özel mesajdanmd5 olanı indir ancora opsuda indir odinle kur
kardeşim yaptim aşamalarida odin ancorayiseçince klitleniyor multi dowlader 4.43 sürümü kilitlenip kaliyor o yüzden ben biraz bekliyeyim eline saglik herşey için sagol.kardeş aşamaları şuan bende tam olarak hatırlamıyorum bilgisayar başında değilim google ye samsung galaxy w cwm yaz çıkar basit zaten
kardeşim yaptim aşamalarida odin ancorayiseçince klitleniyor multi dowlader 4.43 sürümü kilitlenip kaliyor o yüzden ben biraz bekliyeyim eline saglik herşey için sagol.
Hafız şimdi benim sdcard'da cwm klasörü yok kendimiz mi oluşturuyoruz?
Cwm dosyası yokta sadece backup dosyası varOlması lazım cwm otomatik oluşturuyor