Samsung Galaxy SIII hakkın daki görüşleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

kemaleco

Üye
meraklısı için ben yaziim. aldım kullanıyorum. daha önceki galaxy'ler neyse bu da o. s2, note, nexus kullananlar yeni birşey bulamayacaklar. özellikle de nexus ile hemen hemen aynı.
tek fark donanımda. işlemci çok daha güçlü, ekran çok daha göz alıcı.
bunun dışında nexus ile arasında bir fark göremedim.
donanımı çok güçlendiren samsung, yazılımı ise zayıflatmış. içinde doğru dürüst ne bir oyun, ne ofis programı var. neredeyse çıplak işltim sistemiyle geliyor.
yani sözün özü şu: paranız çoksa alın. pişman olmazsınız. ama paranız yoksa almayın. yine pişman olmazsınız.

doctorrr

doctorrr

Üye
moonlife01 hesabı beklediğim performansı vermedi fail:D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Aege

Aege

Üye
One X,SIII'e rakip olamazmış :) güldüm sadece

wratH!

wratH!

Üye
Bencede sadece gül :) doğru bir söz

iki cihaz arasında kalmış biri olarak soruyorum bunu neye dayanarak söylediniz açıklayalir misiniz karşılaştırmalı olarak. Seçimim için çok yardımcı olursunuz.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
iki cihaz arasında kalmış biri olarak soruyorum bunu neye dayanarak söylediniz açıklayalir misiniz karşılaştırmalı olarak. Seçimim için çok yardımcı olursunuz.

One X oyun için bir numara.Ancak geri kalanda yeni bir cpu-gpu kombinasyonu(tegra3) kullandığı için henüz sıkıntılı.S3 şuan Android dünyasının en iyisi ama benim için şekil de önemli olduğundan ben olsam one x alırdım.

klongs

klongs

Üye

tegra3 gameloft oyunlarında çalışmıyor nova 3 gibi ben bu yüzden galaxy s3 alırdım

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Shiftdelete den bi tanıtım videosu izle anlarsın neden galaxy s3 olduğunu...Ayrıca şekili çok da abartılacak kadar kötü değil.Bir insanın eline büyük gelmiyor aşağı yukarı baş parmağınız ile heryere dokuna biliyorsunuz.

wratH!

wratH!

Üye
Shiftdelete den bi tanıtım videosu izle anlarsın neden galaxy s3 olduğunu...Ayrıca şekili çok da abartılacak kadar kötü değil.Bir insanın eline büyük gelmiyor aşağı yukarı baş parmağınız ile heryere dokuna biliyorsunuz.

izledim onu ama gerçekten one x e karşı büyük. bir üstünlüğü yok karşılaştırılamaz denecek kadar sensörleri hariç bana kalırsa one x in şuan için gerüde kalmasının tek nedeni aceleye gelmiş olması geri kalanlar da updatelerle düzelecektir düzeliyor da.

cukuleaks

Üye
Cyanogen mod inşallah galaxy s e de portlar o özelliği :)

özelliklede S3 deki video ekranının başka uygulamalarda oynatabilme özelliğini çok sevdim.o özellik portlanırsa harika olur.

İnsallah :D

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Rakip olsa da s3 herturlu...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bugün ilk defa dokundum o telefona..