PriZm
Üye
Doğru cCc Sabri Reyiz cCc 'e laf yokbiri Sabri'ye laf mı attı![]()

Doğru cCc Sabri Reyiz cCc 'e laf yokbiri Sabri'ye laf mı attı![]()

Bencede sadece gülOne X,SIII'e rakip olamazmışgüldüm sadece
doğru bir sözBencede sadece güldoğru bir söz
iki cihaz arasında kalmış biri olarak soruyorum bunu neye dayanarak söylediniz açıklayalir misiniz karşılaştırmalı olarak. Seçimim için çok yardımcı olursunuz.
iki cihaz arasında kalmış biri olarak soruyorum bunu neye dayanarak söylediniz açıklayalir misiniz karşılaştırmalı olarak. Seçimim için çok yardımcı olursunuz.
tegra3 gameloft oyunlarında çalışmıyor nova 3 gibi ben bu yüzden galaxy s3 alırdım
Shiftdelete den bi tanıtım videosu izle anlarsın neden galaxy s3 olduğunu...Ayrıca şekili çok da abartılacak kadar kötü değil.Bir insanın eline büyük gelmiyor aşağı yukarı baş parmağınız ile heryere dokuna biliyorsunuz.iki cihaz arasında kalmış biri olarak soruyorum bunu neye dayanarak söylediniz açıklayalir misiniz karşılaştırmalı olarak. Seçimim için çok yardımcı olursunuz.
Shiftdelete den bi tanıtım videosu izle anlarsın neden galaxy s3 olduğunu...Ayrıca şekili çok da abartılacak kadar kötü değil.Bir insanın eline büyük gelmiyor aşağı yukarı baş parmağınız ile heryere dokuna biliyorsunuz.
Cyanogen mod inşallah galaxy s e de portlar o özelliği
özelliklede S3 deki video ekranının başka uygulamalarda oynatabilme özelliğini çok sevdim.o özellik portlanırsa harika olur.

One X,SIII'e rakip olamazmışgüldüm sadece

Bugün ilk defa dokundum o telefona..
Nasıl bir güzellik o öyle ya...

mod bey dönmüş ya
Galaxy Note Custom Romla normal s3 karşılaştırdım benchmarkta galaxy note geçti![]()

mod bey dönmüş derkenmod bey dönmüş ya
Galaxy Note Custom Romla normal s3 karşılaştırdım benchmarkta galaxy note geçti![]()