Samsung Galaxy Note 10 Dört Versiyona Sahip Olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 10 Dört Versiyona Sahip Olacak
Samsung'un yaz aylarında duyurulması beklenen yeni nesil Galaxy Note serisinin, dört farklı versiyona sahip olacağı iddia ediliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsung'un Galaxy Note 10'u dokunmatik ekran kalemine sahip daha küçük ekranlı bir versiyonu ile piyasaya sunacağı daha önce ortaya çıkmıştı. Ve bugün, şirketin merkezi Güney Kore kaynaklı haberlere göre Galaxy Note 10 modelleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.



Bu yeni söylentiye göre, iki tanesi 5G bağlantı desteğine, iki tanesi de 4G desteğine sahip en az dört farklı Galaxy Note 10 versiyonu olacak.



Yani görünüşe göre 6.75 inç ekrana sahip Galaxy Note 10 modeli ile birlikte 6.28 inçlik bir ekrana sahip farklı bir Galaxy Note 10 modeli piyasaya çıkacak. Daha büyük olan model dört arka kameraya sahipken, küçük olan üçlü kamera kullanmak zorunda kalacak. Aslında özellikler bakımından neredeyse aynı iki farklı versiyon olacak ancak elbette 5G desteği de en önemli fark olarak öne çıkacak.



Samsung'un Galaxy S10 serisindeki çeşitlilik stratejisinin ne kadar başarılı olduğu görüldü. Bu nedenle Galaxy Note 10 serisi için de aynı stratejinin izlenmesi kararlaştırıldı. Bildiğiniz üzere Galaxy S10 serisi, Galaxy S10, S10+, S10e ve S10 5G modellerine sahip.

Samsung Galaxy Note 10, Dört Versiyona Sahip Olacak
 

Ekli dosyalar



Üst Alt