Samsung Galaxy SIII hakkın daki görüşleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Bi iphone 5 çıksında göreceğiz concept doğru mu değil mi :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

mehmetyasi

Üye
bugün gittim baktim sIII'ü ve bi tane siparis ettim.purple blue rengi,kamerasi ve hizi gercekten beni etkiledi.kullandikca görücez artik...

Türe

Türe

Üye
bugün gittim baktim sIII'ü ve bi tane siparis ettim.purple blue rengi,kamerasi ve hizi gercekten beni etkiledi.kullandikca görücez artik...

purple blue mu :D purple mor demek çakıl mavisi diyecektin sanırım :D

Avunyali

Üye
S3 tutulacak ... SII'yi Geçecek bence SII'den Daha Büyük Daha Kullanışlı Birde Arka Kapak Esniyor ... MUAZZAM

mehmetyasi

Üye

purple blue mu :D purple mor demek çakıl mavisi diyecektin sanırım :D

herneyse,hos parlak ve birazda metalik maviyi anisatiyor,beyazindan daha güzel.en azindan benim icin

- - - Eklendi - - -

S3 tutulacak ... SII'yi Geçecek bence SII'den Daha Büyük Daha Kullanışlı Birde Arka Kapak Esniyor ... MUAZZAM

bencede sanirim,satisa cikali 3gün oluyor,anca siparis verip birkacgun sonra alabiliyorsun,

cliolar

Üye

Simdilerde yapilan beancmark testlerinde s3 ,one x i cok olmasada geciyo dimi?,nedenini aciklayayim,nvdia 12 cekirdekli grafik gpu su kullaniliyor,ama suan yapilan beancmark testlerinde 12 cekirdek destegi yok.Win 8 le birlikde yeni cikicak testlerde bu olucak.Ozaman one x in yani tegra 3 un gelistirile bilirligini goruceksiniz.Ayni zamanda s3 un islemcisi son gucunde kullaniliyo,overclockla dahi daha cok artirma olanagi az,ama tegra 3 de standart hizi 1,5 yani artirma olanagi daha fazla,bu ustunluk olarak gorulurmu bilmem,zira ozamanda ne sarj dayanir,nede polikarbonun isi iletimi.Ozet olarak one x in donanimi s3 den kesinlikle daha iyi.Soylediklerim tecrube ile sabit.Suan one x kullaniyorum,ama sirf 3000mAH lik bi batarya ile birlikde s3 kullanmak icin s3 alabilirim oda ayri.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
sensörleri yeter s3 ün

mancukya

Üye
Android alaninda Nvidia gibi firmalarin ürünlerinde sistem kapali oldugu icin cok zorlanirsiniz Lg 2x icin mesala GPU hizlandirma hala yapilamiyor sebebi Nvidia gerekli paylasimi yapmiyor üstelikte vidyo oynatma, oyun oynamada Tegra2 ve 3 serisi batarya tutmayi beceremiyor.
Malesef tasarim tartisilir ama su an icin S3 rakibi Cinli firmalar harici piyasada yok. HTC acele etti ama bence ARM islemci mimarisini degistirmiyecekti

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Ben bi s3 tanitim videosu izledim kesinlikle one x i sollar gecer...Tartismasiz her turlu yani

mehmetyasi

Üye
s3 ün rakibi olabilirse iphone 5 olabilir.oda ekim ayinda belli olucak.ayrica yaklasik 600.000 adet depoda bulunan s3 cakil mavisi rengi telefonlarinin arka kapagindaki vernikleme hatasindan dolayi mavi renkli s3 siparislari gecikmeli gelicekmis....

MasteLaa

MasteLaa

Üye
S III gerçekten harika cihaz bence ne One x ne de Iphone 4s onun rakibi değil..

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Bence de anca iphone 5 rakip olabilir

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
biri Sabri'ye laf mı attı:hmmm

• Beğen