Samsung Galaxy SIII hakkın daki görüşleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII hakkın daki görüşleriniz?
Arkadaşlar samsung'un geçtiğimiz günlerde tanıtım yaptığı telefon olan galaxy s3 hakkında neler düşünüyorsunuz.Özellikle de 4.8 inç ekran ve 1.4 ghz işlemcisi.Ayrıca 0.7 saniyede foto çekebilme özellikleri vb. birsürü özellik var evet düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz?

aydnzara

Üye
ben galaxy s2'den memnunum zaten çogu özelligi birbirine yakın galaxy 2 kadar tutulacağını sanmıyorum.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
ben galaxy s2'den memnunum zaten çogu özelligi birbirine yakın galaxy 2 kadar tutulacağını sanmıyorum.
ekran zaman aşımı var dı ama artık oda yok.Mesela gözünüzü telefon'un üstünde gezdirrseniz ekran kapanmıyormuş...

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
onlar portlanır s2 ye
aslına bakarsan ben s3 de daha başka yenilikler bekliyordum.İphone 5 bomba gibi gelecek bence.Grafik işlemcisi yeteceke galiba tek başına o yetebilir...

PriZm

PriZm

Üye
Cyanogen mod inşallah galaxy s e de portlar o özelliği :)

özelliklede S3 deki video ekranının başka uygulamalarda oynatabilme özelliğini çok sevdim.o özellik portlanırsa harika olur.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
cyanogen od un neyini portlayacaklar?

Coolwhisper

Üye
güzel alete benziyor, imkanım olursa veya yurtdışına çıkarsam, uygun bulduğum takdirde neden olmasın, Ya galaxy SIII ya da HTC One S olabilir. Halihazırda kullandığım Nokia N82 Black edition dan da memnunun aslında, ekran biraz küçük o kadar.

aleranol

aleranol

Üye
Valla göz takibi ve yeni multitasking harici işe yaramıyacak gibime geliyor. onları da one x e portlasalar tamaaam :D S3 diye herkez birbirini yedi ahanda 2 adama gibi özellik çıktı. Kablosuz şarj sanki çok önemli bişiy de :P: gpu olarak da işlemci olarakda artık hem daha iyi gpu hemde daha hızlı işlemci de bekliyodum ama :( Artık ayfon 5i bekleyecez. inşallah o da hayalkırıklığı olmaz:vur:stres::cry::sinir:@

KayraBey

KayraBey

Üye
Param olsa alırdım :)

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Valla göz takibi ve yeni multitasking harici işe yaramıyacak gibime geliyor. onları da one x e portlasalar tamaaam :D S3 diye herkez birbirini yedi ahanda 2 adama gibi özellik çıktı. Kablosuz şarj sanki çok önemli bişiy de :P: gpu olarak da işlemci olarakda artık hem daha iyi gpu hemde daha hızlı işlemci de bekliyodum ama :( Artık ayfon 5i bekleyecez. inşallah o da hayalkırıklığı olmaz:vur:stres::cry::sinir:@
seninle aynı fikirdeyim.Birde 0.7 saniyede foto çekme özelliği filan var ama bence ben daha iyi şeyler bekliodum..İphone 5 bomba olacak bence.

ozan2020

ozan2020

Üye
ya tasarım igrenc basta 2 4.8 ekran kucuk duruyor s2 yanında sanki :D özlleikler aynı s2 ile yola devam s4 beklenir:D yda iphone 5

PriZm

PriZm

Üye
hepsiburadaya gelmiş.

Üst Alt