Samsung Galaxy SIII hakkın daki görüşleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
Keşke tasarım olarak S2 ye benzeseymiş. Allah kısmet ederse temmuz en geç ağustos da bende S3 lü olacağım.. Cihaz S2 ye göre çok parlak performans olarak zaten diyecek sözüm yok. Mutlaka sizler de gidip tenoloji mağazalarından ürünü inceleyin derim..

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
tegra3 gameloft oyunlarında çalışmıyor nova 3 gibi ben bu yüzden galaxy s3 alırdım
Hayır kardeş yanlışın var yaklaşık 1 ay once htc one x aldım oynayamadıgım gameloft oyunu olarak 9mm var bitek onunda dosyası hatalıydı nova3ü daha dün indirdim ve oynuyorum mc3 de oynuyorum aklına gelicek her oyunu çalıştırıyor cihaz. buradaki arkadaşlar için yanıltıcı konusma :D

klongs

klongs

Üye
ben xda yorumlarina gore yazdim crackli surumlerdevsorun oluyormus ama yorumlar biraz eskiydi 2 haftalik falandi 2 hafta icinde oyunlar guncellenmistir

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
şuan itibariyle 9mm yide oynayabiliyorum güzel bi polis oyunu :D

mehmetyasi

Üye
tek sorun sarji.hizi, kameralari,sensörleri büyüklügü,usb ile hersey baglanmasi(joystick,klavye vb..) super

airfly95

airfly95

Üye
telefon bence apple'ın patent davalarından korkulduğu için aceleye gelip birkaç yenilikle veya fazla yenilikle beklentiyi karşılamıcak şekilde çıkarıldı. İphone 5 çok iyi ve en iyi teknolojilerle gelicek ama klasik android kafası yok abi bizimki en iyisidir de der ben bir nokia kullanıcısıyım bu arada :) '!arada sazanlar çıkar''

mehmetyasi

Üye
bence cok seyler bekliyoruz,olmayinca dogal olarak hayal kirikligi yasaniyor. ilk once bi batarya sorununa cözüm bulsunlarda gerisi hazir zaten

• Beğen

mehmetyasi

Üye
tel'in cami cok narin,dikkatli olmalisiniz.tamir ücreti de su an itibariyle biraz pahali.(ben sigorta yaptirdim.)
kablosuz sarj icin de extra arka kapak ve docking station almak gerekli,bunlar kutu yoklar.
SIRI S voice a göre daha ön plana cikiyor.Genel olarak ikiside gercekten cok gereksiz bir program.yok ortam sessiz olucak yada ses tonunu iyi ayarliyacaksin filan.....

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
tel'in cami cok narin,dikkatli olmalisiniz.tamir ücreti de su an itibariyle biraz pahali.(ben sigorta yaptirdim.)
kablosuz sarj icin de extra arka kapak ve docking station almak gerekli,bunlar kutu yoklar.
SIRI S voice a göre daha ön plana cikiyor.Genel olarak ikiside gercekten cok gereksiz bir program.yok ortam sessiz olucak yada ses tonunu iyi ayarliyacaksin filan.....

+1:oke:

WebStyle

WebStyle

Üye
S3 candır canandır ya :) teknolojiyi takip etmek iyidir. Bir zamanlar bende S2 ile kafayı bozmuştum 4S'nin üstüne bir de S2 alayım diyordum. S3 tam zamanın da çıkıp durumu kurtardı. S2'ye göre işlemci ve GPU farkı var ve yazılımı biraz daha gelişmiş. S2 mi yoksa S3 mü derseniz tabi ki S3 derim. Yakında bende kavuşuyorum inş cihaza..

Üst Alt