Cihanî Sultan
Üye
Benim 4 gün sonra bitecek (SBS)
Hadi hayırlısı.Senden bir 480 bekliyoruz ha.

Benim 4 gün sonra bitecek (SBS)

imparatora son 4Benim 4 gün sonra bitecek (SBS)
e 450 yi geçersin inşallah 
imparatora son 4e 450 yi geçersin inşallah
![]()

acıyın gözünüzü sevem hünkarımİnşallah.Geçemezse babasına söylerim hiç telefon alamaz![]()

Hadi hayırlısı.Senden bir 480 bekliyoruz ha.![]()

Hayır kardeş yanlışın var yaklaşık 1 ay once htc one x aldım oynayamadıgım gameloft oyunu olarak 9mm var bitek onunda dosyası hatalıydı nova3ü daha dün indirdim ve oynuyorum mc3 de oynuyorum aklına gelicek her oyunu çalıştırıyor cihaz. buradaki arkadaşlar için yanıltıcı konusmategra3 gameloft oyunlarında çalışmıyor nova 3 gibi ben bu yüzden galaxy s3 alırdım

şuan itibariyle 9mm yide oynayabiliyorum güzel bi polis oyunu![]()
tek sorun sarji.hizi, kameralari,sensörleri büyüklügü,usb ile hersey baglanmasi(joystick,klavye vb..) super
USB OTG yok mu yani?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbir kac baglanti yapiyorlar.
'!arada sazanlar çıkar''bence cok seyler bekliyoruz,olmayinca dogal olarak hayal kirikligi yasaniyor. ilk once bi batarya sorununa cözüm bulsunlarda gerisi hazir zaten
tel'in cami cok narin,dikkatli olmalisiniz.tamir ücreti de su an itibariyle biraz pahali.(ben sigorta yaptirdim.)
kablosuz sarj icin de extra arka kapak ve docking station almak gerekli,bunlar kutu yoklar.
SIRI S voice a göre daha ön plana cikiyor.Genel olarak ikiside gercekten cok gereksiz bir program.yok ortam sessiz olucak yada ses tonunu iyi ayarliyacaksin filan.....

teknolojiyi takip etmek iyidir. Bir zamanlar bende S2 ile kafayı bozmuştum 4S'nin üstüne bir de S2 alayım diyordum. S3 tam zamanın da çıkıp durumu kurtardı. S2'ye göre işlemci ve GPU farkı var ve yazılımı biraz daha gelişmiş. S2 mi yoksa S3 mü derseniz tabi ki S3 derim. Yakında bende kavuşuyorum inş cihaza..