Samsung Galaxy SIII hakkın daki görüşleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
S2 kadar gürültüsü olmadı bunun S2 si olanlar buna dönüp bakmasınlar bile hiç gerek yok

ozan2020

ozan2020

Üye
s2 akar cidden :) fazla gürültü olmadı bunda

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Bencede bi kac ozellik disinda fazla birsey yok ... artik hamle sırasi iphone 5 de

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Eklenen pek bir özellik yok.Zaten Samsung'un tablet merakı yüzünden her telefon tablete daha yakın oluyor....

ozan2020

ozan2020

Üye
ewt

mancukya

Üye
Valla göz takibi ve yeni multitasking harici işe yaramıyacak gibime geliyor. onları da one x e portlasalar tamaaam :D S3 diye herkez birbirini yedi ahanda 2 adama gibi özellik çıktı. Kablosuz şarj sanki çok önemli bişiy de :P: gpu olarak da işlemci olarakda artık hem daha iyi gpu hemde daha hızlı işlemci de bekliyodum ama :( Artık ayfon 5i bekleyecez. inşallah o da hayalkırıklığı olmaz:vur:stres::cry::sinir:@

eminmisin ?
4 cekidekli islemci bütün aletlere hiz bakimindan fark atiyor icindeki Mali aynis ekilde 4 cekidekli s2 serisinden ama onun performans olarak 4 kati gücünde.
Ebat olarak ben bgenmedim tasarimida ama yani güc olarak bundan daha güclü bir tel yok ayrica iphone ve ipad arm islemcilerini isleyende Samsung zaten.

PriZm

PriZm

Üye
sanırım telefonun tasarımını birtek ben beğendim :D

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
İslemcisi ve gpu su su an en iyisi kardesim bi ise yaramiyor diyosun ama...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Aege

Aege

Üye
Htc one x alanlar (yani ben) sIII'ü görünce pişman olmayacak :)
yorumum belki biraz ağır gelebilir ama tipik,iğrenç samsung tasarımı bu telefonda da var şimdi deseler one x mi sIII'mü diye yine one x'i seçerdim

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Htc one x alanlar (yani ben) sIII'ü görünce pişman olmayacak :)
yorumum belki biraz ağır gelebilir ama tipik,iğrenç samsung tasarımı bu telefonda da var şimdi deseler one x mi sIII'mü diye yine one x'i seçerdim
Neden one x ?

alien97

alien97

Üye
İphone 5 diye tutturmuşsunuz ya beklenenin altında çıkarsa.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İphone 5 diye tutturmuşsunuz ya beklenenin altında çıkarsa.

Çıkmaaz..Çok süper bir alet olacak bence.İnşallah yanılmam tahminimde ama olabilir de.Sonuçta s3 hayal kırıklığı oldu.Bu da olabilir.

klongs

klongs

Üye
Çıkmaaz..Çok süper bir alet olacak bence.İnşallah yanılmam tahminimde ama olabilir de.Sonuçta s3 hayal kırıklığı oldu.Bu da olabilir.

iphone 5 bence aşağı yukarı s3 gibi olur applein cortex a15 kullanacağını sanmıyorum

Türe

Türe

Üye
Büyük ihtimal hd ve 3.7-4.0 arası bir ekran gelecek , incelik olarak 8mm denilmişti . Tasarım olarak klasikten çok uzaklaşılmaz.

Ve 4 çekirdekli olacağı söyleniyor ama ne kadar doğru bilmiyorum.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bence s3 güzel telefon.Çünkü bende yok :kop2:

Üst Alt