Samsung Galaxy SIII hakkın daki görüşleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
bence bu tasarım adam tuvaletteyken aklına gelmiş :ehe

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi

Hmm evet :) yarin son sinavimi olacagim sonrasinda rahatim :)
Sınavın nedemek olduğunu @ Cihani Sultan ve @ben :naughty: çok iyi biliyoruz...Başarılar vallahi çok sitresli geçmişti ama bitti sonunda :pro:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
saruman_me

saruman_me

Üye
doğubankta uzun bir süre inceledim cihazı gerçekten güzel takılma donma hiç yok inanılmaz hızlı bir cihaz ekranı zaten başlı başına süper gerçekten samsung süper bir cihaz yapmış tek eksikliği sesi biraz az çıkıyor oda zaten proglamlarla haledilir güzel bir tlf almak isteyen vede bütçesine güvenen için ideal bir cihaz..

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: legolas29

mancukya

Üye
Bende cihazi hep magaza falan kullanmistim dün satin aldim hediye olarak.
Cihaz hizli, her islemde hizli tepki veriyor bekleme takilma vs vs yok, isinma yapiyor biraz ama fazla degil, sarj olayi cabuk gidici gibi,
bootlader acik son soff gibi malca islere gerek yok, root yapimi basit, ayni sekilde Nitralty calisiyor efs klasorunu yedekleyip imei sorunu yasama olayi ortadan kalkiyor, istediginiz romu atmakniz cok basit kisitlama yok.

Yani cihaz her yönüyle alinacak bir cihaz malesef Türkiyede pahali ben 630frank verdim ortalama 1100 1240 arasi falandir kuru tam bilmiyorum malesef Samsung 9 milyon siparis ile cihaz cikmadan dünyada rekor kirdi. Eger cihaz fiyatlarini calistigi her ülkede 16gb versiyonda 500 dolar cekerse magaza satis fiyatini 200 milyon hedef koymuslar abartili bir rakam olmasina ragmen tahminim 500 dolar ile 80 milyonu askin teli rahat satar.
Htc gecmis olsun diyorum hala Bootlader kitlemeye ve kendini sevenlere iskence yapmaya devam etsin. One alanlarda alinmasin gücenmesin Samsun cihazi kitlemiyor korkmuyorsa Htcde kitlemiyecek insanlari keriz durumuna sokmiyacak.

• Beğen
Tepkiler: klongs
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ekranı s2 ye göre çok dayanıksız

Türe

Türe

Üye
bnm de bitti şükür :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Cihanî Sultan
navti

navti

Üye
Bence tip olarak s2 köseli yapisiyla daha agir duruyordu vede beyaz tamam ama mavi renk bence olmamis...

Üst Alt