Aege
Üye
Neden one x ?
tek sebebi tasarım benim için.çünkü teknik özellikler çok benzer sadece one x'in nvidia desteği var.samsung telefonların tasarımları berbat.nokia daha iyi bu konuda
Neden one x ?
Yapma yahu o kadar da abartılacak değil.Tasarımlar fena değil yani ...
tek sebebi tasarım benim için.çünkü teknik özellikler çok benzer sadece one x'in nvidia desteği var.samsung telefonların tasarımları berbat.nokia daha iyi bu konuda
hocam sende kaldır at çöpe diyorsun tasarımlardan dolayı...
applenin 3.5" ekran boyutunu değiştireceğini sanmıyorum.
Evet düşündüğüm gibi 3.5'' ekrandan daha fazla olacak...Ayrıca concept fotoğrafları da doğru ise gayet güzel...chip alamanya nin haberine göre cok yüksek ihtimalle 4 inch lik ekrani olucak yeni iphone 5 in.concept fotograflarini bakmak istersenizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.kasa ve arka kismin likit metal kullanilmasi bekleniyormus.benim görüsüme göre s3 gibi ipohe 5 den de cok büyük yenilik bekleniyor ancak olmiyacak.bence s3 ü ancak dis tasarimiyla gecebilir...

Evet düşündüğüm gibi 3.5'' ekrandan daha fazla olacak...Ayrıca concept fotoğrafları da doğru ise gayet güzel...![]()
Hayırlısı hocam...Bakacağız artık..bu conceptler hep yanlış çıkıyor ama göreceğiz

Evet düşündüğüm gibi 3.5'' ekrandan daha fazla olacak...Ayrıca concept fotoğrafları da doğru ise gayet güzel...![]()
Ali ama çözünürlük değiştirmesi gerekir.Sence Apple o marketi riske atar mı?
youtube dahil bircok yabanci sitelerde degisik concept fotograflari var iphone 5,hatta bazi videolarda hologram özelligi bile gösteriyorlar,bu videodaki gibi:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızekimde görücez bakalim artik

o konsept sahte boşuna inanmayın.
buna inanan arkadaşlarım vardı ve gerçekten inanmışlardi. Ikna etmeye çalıştım ama iPhone çıkana kadar inanmamışlardı