Samsung Galaxy SIII hakkın daki görüşleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Aege

Aege

Üye

tek sebebi tasarım benim için.çünkü teknik özellikler çok benzer sadece one x'in nvidia desteği var.samsung telefonların tasarımları berbat.nokia daha iyi bu konuda

PriZm

PriZm

Üye
applenin 3.5" ekran boyutunu değiştireceğini sanmıyorum.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi

tek sebebi tasarım benim için.çünkü teknik özellikler çok benzer sadece one x'in nvidia desteği var.samsung telefonların tasarımları berbat.nokia daha iyi bu konuda
Yapma yahu o kadar da abartılacak değil.Tasarımlar fena değil yani ... :) hocam sende kaldır at çöpe diyorsun tasarımlardan dolayı...:nono:

KayraBey

KayraBey

Üye
kedi-ciğer mır mır mır :kop:

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5 3.5'' ekrandan daha fazla çıkmayacak mı zaten.?

mehmetyasi

Üye
chip alamanya nin haberine göre cok yüksek ihtimalle 4 inch lik ekrani olucak yeni iphone 5 in.concept fotograflarini bakmak isterseniz .kasa ve arka kismin likit metal kullanilmasi bekleniyormus.benim görüsüme göre s3 gibi ipohe 5 den de cok büyük yenilik bekleniyor ancak olmiyacak.bence s3 ü ancak dis tasarimiyla gecebilir...

• Beğen
Tepkiler: legolas29
5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
yılda bir amiral telefon çıkaran samsung bu telefonla yetersiz kalır 1 ay satar gerisi boş

• Beğen
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
chip alamanya nin haberine göre cok yüksek ihtimalle 4 inch lik ekrani olucak yeni iphone 5 in.concept fotograflarini bakmak isterseniz .kasa ve arka kismin likit metal kullanilmasi bekleniyormus.benim görüsüme göre s3 gibi ipohe 5 den de cok büyük yenilik bekleniyor ancak olmiyacak.bence s3 ü ancak dis tasarimiyla gecebilir...
Evet düşündüğüm gibi 3.5'' ekrandan daha fazla olacak...Ayrıca concept fotoğrafları da doğru ise gayet güzel...:oke:

klongs

klongs

Üye
  • Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Evet düşündüğüm gibi 3.5'' ekrandan daha fazla olacak...Ayrıca concept fotoğrafları da doğru ise gayet güzel...:oke:

Ali ama çözünürlük değiştirmesi gerekir.Sence Apple o marketi riske atar mı?

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Bencede o problem olmaz..

mancukya

Üye
Adamlar daha telofon cikmadan 9 milyon siparis almislar Samsung su an icin zaten dünyada telofon satiminda 1 numara oldu. diger ürünleride kaliteli bu gidisle akilli cep piyasasi icinde cok kisa bir dönemde Iphone serisini öldürecekler gibi.
Motorola satis onayi tamemen bittikten sonra Google elindeki 30 bini gecen patent sayisi ile android tam bir yükselme dönemine girecektir.
Nexux ve Nexus padler 5 firma tarafindan üretilecek bundan sonra tek firma tarafindan cikarilmayacak. Bütün tel modelleri Google sitesinden Samsung, HTc vs vs gibi firmalarin ara yüzü olmadan ham satilacak.
Bu istede Samsungu bundan sonra kolay kolay kimse durduramaz.
Sebeblerine gelince Arm islemci, ekran, Ram kendileri üretiyorlar her Türlü alanda ürünleri zamaninda Sony gibi firmanin önüne gecmis büyük düsünüyorlar limanlari bile var korkunc bir ekonemik güce sahipler.
Her sart icin Tizen icin Intel ile anlasma yapmislar (Tizen eski Nokia meagonun yeni tasarimi ve Dalvik cache uyumu ile android appler calisiyor).
ürününü begenmemek falan gayet dogal bencede S3 cok büyük ama Samsung tartismasiz bu alnda 10 sene bu liderligi birakmaz
Iphone bile aralarindaki sorunlar yüzüne Samsungla anlasmak zorunda kaldi cünkü Arm islemcilerin islenmesi yada ipad, iphone ekranlarinin yapilmasini Samsung harici diger firmalar karsilamakta zorlaniyor.

mehmetyasi

Üye

youtube dahil bircok yabanci sitelerde degisik concept fotograflari var iphone 5,hatta bazi videolarda hologram özelligi bile gösteriyorlar,youtube `ipohen 5 concept features`yazip bakabilirsiniz. foto ve videoler gercegi yansitmasada ekimde görmüs olucaz

klongs

klongs

Üye
youtube dahil bircok yabanci sitelerde degisik concept fotograflari var iphone 5,hatta bazi videolarda hologram özelligi bile gösteriyorlar,bu videodaki gibi: ekimde görücez bakalim artik

bu geçen senin consepti :D

Türe

Türe

Üye
o konsept sahte boşuna inanmayın.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

mehmetyasi

Üye

buna inanan arkadaşlarım vardı ve gerçekten inanmışlardi. Ikna etmeye çalıştım ama iPhone çıkana kadar inanmamışlardı

bircok insanin inanmadigina göre s3 gecmesini bende beklemiyorum

Üst Alt