Sona ekleyeceksin bir alt satiraSona mi ekliyecegim basa mi??
yukardan kaydettikten sonra telefonu yeniden baslattin mi ?
Neden neden olmiir nedennn!!
Saol shadow

İkisini de denemedim ama şimdiye kadar herhangi bir stock-based custom romun stabilite konusunda CM'den iyi olduğunu görmedimkardeşler minimal rom mu daha stabildir yoksa lite rom mu ? deneyen varmı acep?
Yine de buradan birkaç arkadaş judas ın daha iyi olduğunu söylüyordu 
cm 10.2 denemiştim pek sevmedim onu ama pacman romu fena değildi stok romda pacman romu güzeldi ama touchwiz arayüzüne alışmışım bi kereİkisini de denemedim ama şimdiye kadar herhangi bir stock-based custom romun stabilite konusunda CM'den iyi olduğunu görmedimYine de buradan birkaç arkadaş judas ın daha iyi olduğunu söylüyordu
![]()

bende pacman den nefret ederimcm 10.2 denemiştim pek sevmedim onu ama pacman romu fena değildi stok romda pacman romu güzeldi ama touchwiz arayüzüne alışmışım bi kere
ama bi sorun çıktı ekran döndürmede bi sıkıntım var video izlerken bir türlü dönmüyor ekran gb ye döndüm hala aynı sorun var ? acaba cm den mi kaynaklanıyor?
bi kez kurdum bi daha da kurmam hayatımda bi kere bile genelde ekranı döndürmek istediğim zaman bu hatayı alıyorum daha önce yapmazdı bunu. hata şöyle telefonu sola çevirdiğim zaman 10 saniye sonra dönüyor dik tuttuğum zaman aksi yöne dönüyor dik olmuyo yanibende pacman den nefret ederimbi kez kurdum bi daha da kurmam hayatımda bi kere bile
ekran döndürme açık olması lazım video izlerken bi de hangi video playerı ve codecleri kullanıyosun ?
cm 10.2 kur sonra ayarlar-advanced-calibrate e tıkla sorun düzelir büyük ihtimalle sensörlerin kalibrasyonu bozulmuş tekrar kalibre etmen gerekir bu işlemleri yap sonra istediğin romu kurarsın yinegenelde ekranı döndürmek istediğim zaman bu hatayı alıyorum daha önce yapmazdı bunu. hata şöyle telefonu sola çevirdiğim zaman 10 saniye sonra dönüyor dik tuttuğum zaman aksi yöne dönüyor dik olmuyo yani

iyide o ayarı bulamıyorum nerde ki ocm 10.2 kur sonra ayarlar-advanced-calibrate e tıkla sorun düzelir büyük ihtimalle sensörlerin kalibrasyonu bozulmuş tekrar kalibre etmen gerekir bu işlemleri yap sonra istediğin romu kurarsın yine![]()

Yazdım yaiyide o ayarı bulamıyorum nerde ki o![]()
cm 10.2 kurduysan eğer ayarlar-advanced-birinci bölmedeki en alttakı seçeneğe bi kez tıklaman yeterli işte 
benim kullandıgım cm son çıkan olduğu için sanırım ayarlarda yok menüde var buldum calibrate diyorum ama gene aynı hatayı alıyorum. senin kullandığım romun linkini atabilirmisin acaba kardeşimYazdım yacm 10.2 kurduysan eğer ayarlar-advanced-birinci bölmedeki en alttakı seçeneğe bi kez tıklaman yeterli işte
![]()

daha ace 2 yi bugun birine sattım hatırlamıyorum hangi en son hangi romun olduğunu ama eski bir cm 10.2 sürümüydü galiba uzun zamandır yeni birşeyler kurmamıştım bi bakayımbenim kullandıgım cm son çıkan olduğu için sanırım ayarlarda yok menüde var buldum calibrate diyorum ama gene aynı hatayı alıyorum. senin kullandığım romun linkini atabilirmisin acaba kardeşim![]()
buydu sanırım bunda olması lazım :s3 almışsın sanırım hayırlı olsun bu aradaşimdilik omni rom kurdum sıkıntı olursa bunu da denerim Allah razı olsun hayırlı geceler
![]()
2013'ün en garip mesajı bu olur herhalde

başta pek anlamadım ama![]()
2013'ün en garip mesajı bu olur herhalde![]()
evet cidden öyle olmuş
: