Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:mad::mad::mad:Ya bi yardım etsenize orda geyik yapacağınıza...

Perfonmans rom yerine cynogenmod kur derim daha stabil ama touchwiz (samsung arayuzu) seviyorsan anlatiyayim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:mad::mad::mad:Ya bi yardım etsenize orda geyik yapacağınıza...

Perfonmans rom yerine cynogenmod kur derim daha stabil ama touchwiz (samsung arayuzu) seviyorsan anlatiyayim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ACE 2 için CWM6 (clockworkmod) indirip sd (hafıza kartına atıyorsun)

Ses açma kisma ve orta tuşa bas tabi ilk once telefonu tamamen kapatman gerekiyor. Birde PERFONMANS ROM U indirip sd (hafiza kartina) atiyorsun.

Ses acma orta tus ve guç tusuna basili tuttuktan sonra bir menu tarzi bir sey cikacak.

Orad ses tuslariyla yonetim yapiyorsun güç tusuyla ise oraya giris yapiyorsun. Hepsini yaptiktan sonra simdi hatirlayamadim bir iki dakika cwm ye girip cikayim :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Valla sonrasını hatırlayamadim orada bjr yere giriyorduk. Sonra cwm 6 yuklicen ardindan install zip from sd karta bas choose zip from sd karta bas sd kartin ici gozukecektir. Ace 2 perfonmans rom v1.x artik hangi versiyonsa tikla yuklendikten sonra geri tusuna bas iki defa wipe data factory reset yaziyor tikla ona sonra hemen altinda wipe cache yaziyor onada tikla tamamdir reboot system e bas rom hazirdir. :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadaslar cm10.2 kullaniyorim galeri durduruldu uyarisi aliyorum sebebi nedir??

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Shadow bu cm10.2 de arada maalesef ses yoneticisi durduruldu diyor birde apollo kendilinden kapaniyor sebebi nedir??

The Shadow

The Shadow

Üye
Shadow bu cm10.2 de arada maalesef ses yoneticisi durduruldu diyor birde apollo kendilinden kapaniyor sebebi nedir??
Su anki buglardan bi tanesi o cunku xda daki konuda yaziyor mecburen onu silip baska bir muzik uyg. kuracaksin :)

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Arkadaşlar ... Bu Ace 2 Performance romunu GB deyken mi kurucaz yoksa JB deyken mi ???

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
JB'de kuracaksın.
Eyvallah kardeşim... Bi sorum daha olacak
Benim pc de net yok telden komşu wifisine bağlanıyorum... Ben de bi JB sürümü var daha önce yüklemiştim... RAM 624 MB olmuştu ona rağmen Oyunlar hep kasıyordu... Bu dediğim JB Ace 2 için olan asıl JB mi ?? değilse telden JB ye yukseltme yapabilir miyim ???

The Shadow

The Shadow

Üye
Eyvallah kardeşim... Bi sorum daha olacak
Benim pc de net yok telden komşu wifisine bağlanıyorum... Ben de bi JB sürümü var daha önce yüklemiştim... RAM 624 MB olmuştu ona rağmen Oyunlar hep kasıyordu... Bu dediğim JB Ace 2 için olan asıl JB mi ?? değilse telden JB ye yukseltme yapabilir miyim ???
Evet asıl jb aslında hiç öyle kasmalar olmasa da ... :D Şu an hangi gb firmware ini kullanıyosun ? Ona göre değişir telden yükseltme işi.

Üst Alt