teknolojibaronu
Üye
:mad::mad::mad:Ya bi yardım etsenize orda geyik yapacağınıza...
Perfonmans rom yerine cynogenmod kur derim daha stabil ama touchwiz (samsung arayuzu) seviyorsan anlatiyayim.

Arkadaslar cm10.2 kullaniyorim galeri durduruldu uyarisi aliyorum sebebi nedir??

samsung olduğu için öyle hatalar vermesi normal![]()
Samsungla alakası hiç yok rom daki sıkıntılar bunlar.
tamam sen o romu neden yüklüyorsun? touchwiz sorunlu oldugu icin e ozaman samsungun sorunu
Yoo hiç alakası ben aosp yi seviyorum ayrica galeri sadece tapatalkta hata veriyor yani tapatalk sorunlu.
Ayarlar-Geliştirici seçenekleri-4x MSAA i zorla kapalı olsunYoo hiç alakası ben aosp yi seviyorum ayrica galeri sadece tapatalkta hata veriyor yani tapatalk sorunlu.

tapatalkda sorun yok ben defalarca fotoğraf yükledim buraya
Ayarlar-Geliştirici seçenekleri-4x MSAA i zorla kapalı olsun![]()
Su anki buglardan bi tanesi o cunku xda daki konuda yaziyor mecburen onu silip baska bir muzik uyg. kuracaksinShadow bu cm10.2 de arada maalesef ses yoneticisi durduruldu diyor birde apollo kendilinden kapaniyor sebebi nedir??

Rica ederimTeşekkür ederim

JB'de kuracaksın.Arkadaşlar ... Bu Ace 2 Performance romunu GB deyken mi kurucaz yoksa JB deyken mi ???
Eyvallah kardeşim... Bi sorum daha olacakJB'de kuracaksın.
Evet asıl jb aslında hiç öyle kasmalar olmasa da ...Eyvallah kardeşim... Bi sorum daha olacak
Benim pc de net yok telden komşu wifisine bağlanıyorum... Ben de bi JB sürümü var daha önce yüklemiştim... RAM 624 MB olmuştu ona rağmen Oyunlar hep kasıyordu... Bu dediğim JB Ace 2 için olan asıl JB mi ?? değilse telden JB ye yukseltme yapabilir miyim ???
Şu an hangi gb firmware ini kullanıyosun ? Ona göre değişir telden yükseltme işi.