google play üzerinden yüklenen uyg. her zaman ilk başta dahili belleğe indirilir sonra sen istediğin bölüme taşırsın
Neden dahili depolamaya kaydetmiyor sebebi nedir??

diğer bölmelere taşımak için ext2 veya 3 + swap oluşturarak link2sd kullanarak linkleyeceksinSadece sd ye taşı seçeneği var.

arkadaşlar suan judos indirdim ancak nasıl root yapabilirim birisi anlatabilirmi bricgh olma ihtimalinden korkuyorumbak kardesim sana bi tavsiye baska bi yontem tr jb nin uzerine judos kur gb den daha guzel dene istersen
hocam minimal _by_judas77_v1.6 diye bir dosya indirdim onu hafıza kartına attım simdi ne yapmam gerekir ve indirmem gereken baska bisey varmı ? baska hiçbirşey indirmedim. xda sitesinde anlatım ingilizce oldugundan anlayamıyorumjudosu flashlarsan zaten içinde supersu yani root mevcut hadi root değilse cwm recovry mevctsa telefonda root dosyasını buul flashla cwm recovey ile
Bu konunun 1. sayfasindaki ekstralar bolumunden cwm 6 indir ve onu da hafiza kartina athocam minimal _by_judas77_v1.6 diye bir dosya indirdim onu hafıza kartına attım simdi ne yapmam gerekir ve indirmem gereken baska bisey varmı ? baska hiçbirşey indirmedim. xda sitesinde anlatım ingilizce oldugundan anlayamıyorum

suan telefonuma cwn rom manager yükledim root yaptım ancak sorum indirdiğim dosyayı direk teli kapatıp yüklersem judos yüklenmis olur mu xda sitesinden baska bir dosya daha indirmem gerekir mi rom atmayı jb için yapıyorum hocam gb icin değil ona göre cevaplar mısnız lütfenBu konunun 1. sayfasindaki ekstralar bolumunden cwm 6 indir ve onu da hafiza kartina at![]()
La oğlum dalga mı geçiyon la biz gözümüz kapalı yapıyoz bu işleri @The Leon bilir sen beni hiç tanımamışsın galibasuan telefonuma cwn rom manager yükledim root yaptım ancak sorum indirdiğim dosyayı direk teli kapatıp yüklersem judos yüklenmis olur mu xda sitesinden baska bir dosya daha indirmem gerekir mi rom atmayı jb için yapıyorum hocam gb icin değil ona göre cevaplar mısnız lütfen
Kimse de GB'ye judas yüklemez zaten
Neyse CWM'yi boşuna yüklemişsin çünkü telefon yeniden başlayınca silinir tek kullanımlık o tekrar yükleyeceksin
Ardından judası yapıştırıp wipeları yapacaksın sonra reboot. CWM dosyasını özelden attım başka şeylerle boşuna uğraşma.2.3.6 mı kullanıyorsun 4.1.2 mi ?Beyler ben şimdi bu teli root atcam da pc bozuldu...
Tel üzerinden yapabilir miyim acaba???
2.3.6 kardeşim 4.1.2 olsa tel dosyaları var...Beyler ACE 2 PERFORMANCE ROM u GB deyken mi yoksa JB deyken mi yapıcaz ? Bi de CWM 6 Link verebilir misiniz ?2.3.6 mı kullanıyorsun 4.1.2 mi ?

@mehmet yasir ne iş sınava çalışmiyonmu?
The Shadow hakkaten ace2 delisiymiş ha![]()
Valla ne sınavından bahsediyorsun anlayamadım.

:mad::mad::mad:Ya bi yardım etsenize orda geyik yapacağınıza...