Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
Baska forumlarda bi uygulamayi root dizininde bir yere atin diyorlardi ama ben cm10.2 de iyiyim :)
öyle şey olmaz bu uyg. tek başına komutsuz bi işe yaramaz çünkü :D

beyler hangisi sorunsuz cm hemen şimdi indireceğim çabuk cvp verirseniz sevinirim...canım stabil bi jelly bean çekti :Dbilen yok mu??
en güncel iyidir ama cm 10.2 varken bunu kurmak saçmalık cm 10.2 1000 kat daha hızlı sonuçta ;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
onun linki sana zahmet verebilirmsn acil stabil bi yazılım lazım tatilde donmalı kasmalı bir aletle uğraşmak istemiyorum :D :D

The Shadow

The Shadow

Üye
onun linki sana zahmet verebilirmsn acil stabil bi yazılım lazım tatilde donmalı kasmalı bir aletle uğraşmak istemiyorum :D :D

elinde gapps vardır herhalde :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
yalnız android 4.3 gapps ınımı indireceğim yoksa 4.2.2 mi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
çok teşekkür ederim. :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
cm 10.2 en son sürümü ykle kardeşim

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
s3 sahibisin hadi banlıyorum seni :) :bann::bann::bann::bann::bann:

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ace 2 den kurtulmanın yolları nelerdir :sos:sos:sos:sos

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
hım sopa:sopa:sopa:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu cm10.2 için sd yi telefon hafızası yapmak için vold.fstab dosyası vardı onun cm10.2 için olan linki verebilirsen :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sorma bende s4 alacaktım çok şikayet var diye insanın alası gelmiyor... :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Bu cm10.2 için sd yi telefon hafızası yapmak için vold.fstab dosyası vardı onun cm10.2 için olan linki verebilirsen :D
Bir iki sayfa once vold.fstab dosyasinin 4.3+ sistemlerde olmadigini soyledim. Ancak anlattigim sekilde yapabilirsin gayet kolay zaten :)

Üst Alt