Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sona mi ekliyecegim basa mi??

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Neden neden olmiir nedennn!!

The Shadow

The Shadow

Üye
dur bi dakika şimdi aklıma geldi :D persist ile baslayan komut bi alt satirda olacak ayni satirda 2 komut olmaz

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Saol shadow

HAM ZA

HAM ZA

Üye
kardeşler minimal rom mu daha stabildir yoksa lite rom mu ? deneyen varmı acep?

The Shadow

The Shadow

Üye
kardeşler minimal rom mu daha stabildir yoksa lite rom mu ? deneyen varmı acep?
İkisini de denemedim ama şimdiye kadar herhangi bir stock-based custom romun stabilite konusunda CM'den iyi olduğunu görmedim :) Yine de buradan birkaç arkadaş judas ın daha iyi olduğunu söylüyordu :)

HAM ZA

HAM ZA

Üye
İkisini de denemedim ama şimdiye kadar herhangi bir stock-based custom romun stabilite konusunda CM'den iyi olduğunu görmedim :) Yine de buradan birkaç arkadaş judas ın daha iyi olduğunu söylüyordu :)
cm 10.2 denemiştim pek sevmedim onu ama pacman romu fena değildi stok romda pacman romu güzeldi ama touchwiz arayüzüne alışmışım bi kere :)
ama bi sorun çıktı ekran döndürmede bi sıkıntım var video izlerken bir türlü dönmüyor ekran gb ye döndüm hala aynı sorun var ? acaba cm den mi kaynaklanıyor?

The Shadow

The Shadow

Üye
cm 10.2 denemiştim pek sevmedim onu ama pacman romu fena değildi stok romda pacman romu güzeldi ama touchwiz arayüzüne alışmışım bi kere :)
ama bi sorun çıktı ekran döndürmede bi sıkıntım var video izlerken bir türlü dönmüyor ekran gb ye döndüm hala aynı sorun var ? acaba cm den mi kaynaklanıyor?
bende pacman den nefret ederim :zzz: bi kez kurdum bi daha da kurmam hayatımda bi kere bile :kotu: ekran döndürme açık olması lazım video izlerken bi de hangi video playerı ve codecleri kullanıyosun ?

HAM ZA

HAM ZA

Üye
bende pacman den nefret ederim :zzz: bi kez kurdum bi daha da kurmam hayatımda bi kere bile :kotu: ekran döndürme açık olması lazım video izlerken bi de hangi video playerı ve codecleri kullanıyosun ?
genelde ekranı döndürmek istediğim zaman bu hatayı alıyorum daha önce yapmazdı bunu. hata şöyle telefonu sola çevirdiğim zaman 10 saniye sonra dönüyor dik tuttuğum zaman aksi yöne dönüyor dik olmuyo yani

The Shadow

The Shadow

Üye
genelde ekranı döndürmek istediğim zaman bu hatayı alıyorum daha önce yapmazdı bunu. hata şöyle telefonu sola çevirdiğim zaman 10 saniye sonra dönüyor dik tuttuğum zaman aksi yöne dönüyor dik olmuyo yani
cm 10.2 kur sonra ayarlar-advanced-calibrate e tıkla sorun düzelir büyük ihtimalle sensörlerin kalibrasyonu bozulmuş tekrar kalibre etmen gerekir bu işlemleri yap sonra istediğin romu kurarsın yine :D

HAM ZA

HAM ZA

Üye
cm 10.2 kur sonra ayarlar-advanced-calibrate e tıkla sorun düzelir büyük ihtimalle sensörlerin kalibrasyonu bozulmuş tekrar kalibre etmen gerekir bu işlemleri yap sonra istediğin romu kurarsın yine :D
iyide o ayarı bulamıyorum nerde ki o :allalla:

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Yazdım ya :D cm 10.2 kurduysan eğer ayarlar-advanced-birinci bölmedeki en alttakı seçeneğe bi kez tıklaman yeterli işte :D
benim kullandıgım cm son çıkan olduğu için sanırım ayarlarda yok menüde var buldum calibrate diyorum ama gene aynı hatayı alıyorum. senin kullandığım romun linkini atabilirmisin acaba kardeşim :)

The Shadow

The Shadow

Üye
benim kullandıgım cm son çıkan olduğu için sanırım ayarlarda yok menüde var buldum calibrate diyorum ama gene aynı hatayı alıyorum. senin kullandığım romun linkini atabilirmisin acaba kardeşim :)
daha ace 2 yi bugun birine sattım hatırlamıyorum hangi en son hangi romun olduğunu ama eski bir cm 10.2 sürümüydü galiba uzun zamandır yeni birşeyler kurmamıştım bi bakayım :)buydu sanırım bunda olması lazım :

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
s3 almışsın sanırım hayırlı olsun bu arada :) şimdilik omni rom kurdum sıkıntı olursa bunu da denerim Allah razı olsun hayırlı geceler :)

Üst Alt