Cm 10.2 kur galaxy ace 2 settings icinden calibrate e tikla duzelirArkadaşlar telefonumun hareket sensörü bozuldu.Örneğin Need For Speed Most Wanted oynarken telefonu sabit tuttuğum halde araba sol tarafa doğru hareket ediyor.Bun u nasıl düzeltebilirm,yardımlarınızı bekliyorum.

Kardeşim çok teşekkür ederim sabahtan beri denemediğim program kalmadıCm 10.2 kur galaxy ace 2 settings icinden calibrate e tikla duzelir![]()

Kardeşim çok teşekkür ederim sabahtan beri denemediğim program kalmadı![]()

Hocam tam olarak yolunu söylebilir misin? Bulamadım calibrate'i
galaxy ace 2 settings uygulaması yokmu uyg. çekmecesinde ? o zaman ayarlar-advanced a gireceksinHocam tam olarak yolunu söylebilir misin? Bulamadım calibrate'i
ilk bölümün en altında yazıyor zaten 
Tekrar teşekkürler kardeşimgalaxy ace 2 settings uygulaması yokmu uyg. çekmecesinde ? o zaman ayarlar-advanced a gireceksinilk bölümün en altında yazıyor zaten
![]()

önce şu programı indir :

Ne yazikki 4.3 ten sonraki sistemlerde vold.fstab kaldirildi o yuzden bu sekilde sdswap yapacagizönce şu programı indir :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonra programı aç root iznini ver açılınca sağ alttaki kalem işaretine tıkla ve şu altına şu satırları ekle :
persist.sys.vold.switchexternal=1
ro.vold.switchablepair=/storage/sdcard0,/storage/sdcard1
sonra yeniden başlat telefonu tamamdır
Bu arada bu cm 11 de calisiyormu ? Biriniz denerse sevinirim cunku cm lerde sdswap icin actigim konuya ekleyecegim![]()

Bir arkadaş denemişti cm11 de çalışmamıştı.
Paylaşım içinde teşekkürler![]()
cm 11 in de yolunu buluruz dert değil

O aradaki virgulu de yazdin mi ?arkadaşlar cm 10.2 kullanıyorum hafıza değiştirmek için build.prop indirdim söylenenleri yaptım ama olmuyor!!! lütfen yardım edin !
yazmayanlar olmusta ondan dedim 
Bak bu da ss hata varsa soyleO aradaki virgulu de yazdin mi ?yazmayanlar olmusta ondan dedim
![]()
Ayni satirda 2 komut olmaz 1 den sonra enter koyup verdigim komutlari bir alt satira yazBak bu da ss hata varsa soyle
Dahili depolama birimimin yaninda 7.20 gb'i gorunce sevincten deli oldum saolasin![]()
Bi ara CM 11 kurarsan orada da bunu aynı şekilde deneyebilir misin ? Orada çalışıyor mu merak ediyorum henüz tam olarak belli değil çalışıp çalışmadığı 
Baska forumlarda bi uygulamayi root dizininde bir yere atin diyorlardi ama ben cm10.2 de iyiyimBi ara CM 11 kurarsan orada da bunu aynı şekilde deneyebilir misin ? Orada çalışıyor mu merak ediyorum henüz tam olarak belli değil çalışıp çalışmadığı
![]()