Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
bende daha onceden galaxy mini vardi xperia rom kurmusrum o romda hava durumu widgeti vardi cok superdi hem hareketli hem boyutu ufakti ama manyak biseydi keske imkanim olsada sana gostersem eklemen icin belki googlede aratirsan resminden gorursun bizim tellere cok iyi giderdi

Biliyorum Widgeti Bende Çok Beğeniyorum Fakat Sadece Xperia Launcher'de Çalışıyor Malesef.

Ben sana onları ayrı olarak veririm hiç üzülme :)

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Biliyorum Widgeti Bende Çok Beğeniyorum Fakat Sadece Xperia Launcher'de Çalışıyor Malesef.

Ben sana onları ayrı olarak veririm hiç üzülme :)

eyvallah kardesim link varsa suan hemen alabilirm zaten cynogen mod uzerine xperia launcher kurdum acarim hemen :)))))

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

Tıkla Hangisini İstiyosan İndir Kardeşim. Launcher yeni olan tavsiye ederim.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye

eyvallah kardesim kaptim hemen :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Valla türkiye romunu hiç bu kadar stabil görmediniz heralde :) bide kasan oyunlari yazarsaniz deneme şansım olur.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Samxal86

Samxal86

Üye

Arkadas wolkman ve fotoraf ve video prolari kurdum ama acilmadi. Es failesle buldum acmak istediyimde acilmadi.Ayrica munu ve vaydeglerde gorukmiyor. Yardim edermisiniz tel ace 2. Tesekurler

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Valla türkiye romunu hiç bu kadar stabil görmediniz heralde :) bide kasan oyunlari yazarsaniz deneme şansım olur.

mc2 ve mc4 crazy taxi subway pes ve fifa 2012 ve bir suru oyun vardi bende turkiye romunda hicbirinde en ufak bi kasma yoktu

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Ana menü geçişler, klavye internette dolaşma yaparken çok kasıyordu.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
benim tel ozel yapimmi anlanadim ki herkea kasma tisma var diyo ama benimkinde gb den daha seri akiciydi :D

FeLonieS

FeLonieS

Üye
benim tel ozel yapimmi anlanadim ki herkea kasma tisma var diyo ama benimkinde gb den daha seri akiciydi :D

Hocam gb'yi yükleyip anamenü arasında ve uygulama menüsünde dolaşır mısınız, yada klavyeyi test edin bakalım :D Aşırı mesajlaşan whatsapp internet mesaj gibi uygulamalar arası geçiş yapan biriyim. Diyorlar ya telefonun hızına alışamadım. Bende diyorum ki telefon benim hızıma alışamadı :D

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Aroma installer yaptım romun içine eklemeyi deniyeceğim :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

Sizden başarılı bir çalışma bekliyoruz hocam, kolay gelsin. Eminim çok iyi olacak. :)

Teşekkür ederim arkadaşlar bu romu yapmamda zaten sizin önemli bi payınız var. Antutu testinde 5900 aldım fakat oyunda falan hiç kasma yok - menü geçişlerinde klavye falan tamamen sorunsuz.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye

Hocam gb'yi yükleyip anamenü arasında ve uygulama menüsünde dolaşır mısınız, yada klavyeyi test edin bakalım :D Aşırı mesajlaşan whatsapp internet mesaj gibi uygulamalar arası geçiş yapan biriyim. Diyorlar ya telefonun hızına alışamadım. Bende diyorum ki telefon benim hızıma alışamadı :D

gunluk ortalama 100 msj atan biriyim daha hic klavye geriden gelmedi ama costum romlarda kyrillos ve lite romlarda klavye geriden geliyodu ama herzaman degil simdi bende cyanogen yuklu radyo bilem yok hizli ama gorsellik bwnce sifir tekrar tr jb ye donecem ardindanda tolga katdesin yaptigi rom bitsin onu yuklucem

FeLonieS

FeLonieS

Üye
gunluk ortalama 100 msj atan biriyim daha hic klavye geriden gelmedi ama costum romlarda kyrillos ve lite romlarda klavye geriden geliyodu ama herzaman degil simdi bende cyanogen yuklu radyo bilem yok hizli ama gorsellik bwnce sifir tekrar tr jb ye donecem ardindanda tolga katdesin yaptigi rom bitsin onu yuklucem

10000 mesajı 2 haftada bitiren biriyim ben hızlı biriyim galiba romda sorun yok :D

• Beğen
Tepkiler: Portagas
Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

Kotayı türkcell tlye koymuş ama bana kota koymayı unutmuşlar, sorun bende sanırım. :aha:

:D bu arada romda yaptıklarımı yazıyım.

Build.prop düzenlendi.
Gereksiz Programlar Silindi.
S4 sesleri eklendi
S4 Havadurumu Widgeti
S4 Dijital Saati
S4 ve S3 'ün kilit ekranı efektleri
Ekstra Yazı Fontları
FlashPlayer Eklendi

Diğerleri Aklıma Gelmiyo valla :D

abometin2

abometin2

Üye
arkadaşlar burda birsürü şey var birisi bana güzelce ne yapacagımızı anlatabilirmi ?

- - - Eklendi - - -

en fazla 15 dk'nızı alırım yokmu bana şunu anlatacak

Üst Alt