-Arkadaşlar gb üstüne jelly bean güncellemesini önerir misiniz, ya da resmi gb ve jb'den daha iyi dediğiniz rom var mı ?
-Bir de otomatik parlaklık yok mu cihazda ?

rus romu olarak kastettiğin bu mu
Rus romunu kur üstüne lite yada minimal by judas rom kur, otomatik parlaklık yok çünkü telefonda sensör yok![]()
Apk maniadaki çoğu oyunlar bozuk
- - - Eklendi - - -
yav arkadaş nova 3 ü indirdim apk + datasını datayı android data içine attım oyunun apk sini yükledim açtım oyunu your device is not compatible with this game. Please request a refurn hatası alıyorum yükleyen nasıl yüklüyor :S
Nova 3 de ve mc 2-3 de sende kasma yapiyor mu ? Antutu beachmark skorum 5760 cikti neden dusuk anlamadim hafizada cok uygulama olmasindan mi aceba
Oyun datasini sd android dataya diyil. Sd android obb icine aticaksin.
Garip
Note2 de bende o hatayi aliyorum . 3 tane sd indirdim bir suru apk denedim yok yok yok.pes ettim en sonunda
Nova 3 . Yaptim herseyini acildi saolonline de oynuyorum oyunu ama pc oyunlari kadar sarmiyor oyun
![]()
xp ile kies bağlanamıyorum yardım edebilecek varmı?

Windows 7 veya Vista dene
Bu arada telefonum geldi ekran komple değişmiş, parlak gri kenarlarda değişmiş, orta tuşta düzelmiş ücret : 0TL![]()
win 7 de sıkıntı yok bende su anda xp yüklü yokmu çaresi? telefonuna ne olmuştu hayrola?

Valla xpyi bilmiyorum . Orta tuşu çok sert basınca algılıyodu verdim servide düzeltmiş kenarlar soyulmuştu bide onu söyledim değiştirmişler![]()
Hocam rom çalışmanız nasıl gidiyor.

İyi gibi bitek zip nasıl imzalanıcak onu bilmiyorum![]()
Bi El atıverin
- - - Eklendi - - -
Evet arkadaşlar zip imzalamayıda buldum rom isteklerini alıyım sizde Örnek Olarak ;
1- Build.prop Düzenlemesi
2-Kilit Ekranı Değişsin vb. vb.