Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

serkanxrap

serkanxrap

Üye
-Arkadaşlar gb üstüne jelly bean güncellemesini önerir misiniz, ya da resmi gb ve jb'den daha iyi dediğiniz rom var mı ?
-Bir de otomatik parlaklık yok mu cihazda ?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
-Arkadaşlar gb üstüne jelly bean güncellemesini önerir misiniz, ya da resmi gb ve jb'den daha iyi dediğiniz rom var mı ?
-Bir de otomatik parlaklık yok mu cihazda ?

Rus romunu kur üstüne lite yada minimal by judas rom kur, otomatik parlaklık yok çünkü telefonda sensör yok :)

serkanxrap

serkanxrap

Üye

Rus romunu kur üstüne lite yada minimal by judas rom kur, otomatik parlaklık yok çünkü telefonda sensör yok :)
rus romu olarak kastettiğin bu mu

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
az once kyrillosun ustune direk judos romu kurdum :D demekki costum romlari ust uste kurabiliyormusuz gayette iyi oldu test edilip onaylandi

codblackops2

codblackops2

Üye
Apk maniadaki çoğu oyunlar bozuk :(

- - - Eklendi - - -

yav arkadaş nova 3 ü indirdim apk + datasını datayı android data içine attım oyunun apk sini yükledim açtım oyunu your device is not compatible with this game. Please request a refurn hatası alıyorum yükleyen nasıl yüklüyor :S

Garip
Note2 de bende o hatayi aliyorum . 3 tane sd indirdim bir suru apk denedim yok yok yok.pes ettim en sonunda

Samxal86

Samxal86

Üye
Nova 3 de ve mc 2-3 de sende kasma yapiyor mu ? Antutu beachmark skorum 5760 cikti neden dusuk anlamadim hafizada cok uygulama olmasindan mi aceba

Nova 3 ve mc 3 de kasma yok. Oyuna baslamazdan evve teli yeniden baslatiyorum sorun olmuyor mc 2 de dediyim kimi bana kursun deydiyi zaman ekran karariyor ve tekrar gosteriyor.

- - - Eklendi - - -

Garip
Note2 de bende o hatayi aliyorum . 3 tane sd indirdim bir suru apk denedim yok yok yok.pes ettim en sonunda
Oyun datasini sd android dataya diyil. Sd android obb icine aticaksin.
Apkmaniada donwald limkinin heman altinda neyi nereya aticagin yazili orayi dikkatli oku.

NovaThor

NovaThor

Üye
Dataları nasıl birlestirecem ? Hepsini ayni klasor icine mi atacam ?

- - - Eklendi - - -

tüm dataları yükledim hepsinde rar dosyasının içinde .com dosyaları var onları ne yapacam anlatıver :)

Samxal86

Samxal86

Üye
Rar dosyalarinin hepsini pc de ana ekrana cixart. Sonra part1 winrar ile ac zaten pcde winrar varsa rar dos yasini secdiyide acilicak
Icindeki klasoru ana ekrana surukle kendisi butun part lerdeki rar dosyalarini birlestiricek.
Eyer apkmaniada pac obb diye link varsa ki mc3 de var onuda winrarla cixart icindeki klasordeki pac obb dosyasini orneyin com.ganeloft...... dosyasinin icine kopyala. O klasoru. Sdkart android obb icine at ve apkt yukle iyi oyunlar.
Mc3 yuklerken teli ingilis dilinde yap 15 dakika oyna sonra oyunu kapatmadan ayarlara git ve teli turkce yap tekrar oyuna don. Artiq oyundan istediyin zaman cika bilirsin dili deyistirme ne gerek kalmadan oyna gire bilirsin.

NovaThor

NovaThor

Üye
herşeyini yaptım obb dosyasına attım birleştirdiğim dosyayı daha sonra apk yukledim actım installing yazıyo oyunu yukluyo wifi kapalı iken. Tam sonlarda dondu ne yapmam lazım

NovaThor

NovaThor

Üye
Tamam cok saol yaptim acildi oyun arada bir takilmalar oluyor oynarken. Mc3 yukleyecem bakalim onda nasil olacak.

Samxal86

Samxal86

Üye
Hangi oyun?
obb dosyasi com.gamelot ismi ile baslayan klasorun icinde olucak o klasoru sd kart android obb klasoruna at
Oyunu ilk actiginda internet acik olsun

NovaThor

NovaThor

Üye
Nova 3 . Yaptim herseyini acildi saol :) online de oynuyorum oyunu ama pc oyunlari kadar sarmiyor oyun :)

malenki

Üye
xp ile kies bağlanamıyorum yardım edebilecek varmı?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
xp ile kies bağlanamıyorum yardım edebilecek varmı?

Windows 7 veya Vista dene :)

Bu arada telefonum geldi ekran komple değişmiş, parlak gri kenarlarda değişmiş, orta tuşta düzelmiş ücret : 0TL :)

malenki

Üye
Windows 7 veya Vista dene :)

Bu arada telefonum geldi ekran komple değişmiş, parlak gri kenarlarda değişmiş, orta tuşta düzelmiş ücret : 0TL :)

win 7 de sıkıntı yok bende su anda xp yüklü yokmu çaresi? telefonuna ne olmuştu hayrola?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
win 7 de sıkıntı yok bende su anda xp yüklü yokmu çaresi? telefonuna ne olmuştu hayrola?

Valla xpyi bilmiyorum . Orta tuşu çok sert basınca algılıyodu verdim servide düzeltmiş kenarlar soyulmuştu bide onu söyledim değiştirmişler :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Valla xpyi bilmiyorum . Orta tuşu çok sert basınca algılıyodu verdim servide düzeltmiş kenarlar soyulmuştu bide onu söyledim değiştirmişler :)

Hocam rom çalışmanız nasıl gidiyor.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

Hocam rom çalışmanız nasıl gidiyor.

İyi gibi bitek zip nasıl imzalanıcak onu bilmiyorum :) :hmmm

Bi El atıverin :D

- - - Eklendi - - -

Evet arkadaşlar zip imzalamayıda buldum rom isteklerini alıyım sizde Örnek Olarak ;

1- Build.prop Düzenlemesi
2-Kilit Ekranı Değişsin vb. vb.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
İyi gibi bitek zip nasıl imzalanıcak onu bilmiyorum :) :hmmm

Bi El atıverin :D

- - - Eklendi - - -

Evet arkadaşlar zip imzalamayıda buldum rom isteklerini alıyım sizde Örnek Olarak ;

1- Build.prop Düzenlemesi
2-Kilit Ekranı Değişsin vb. vb.

kilit ekraninda murekkep diye bi olay var judos rom da onu eklersen guzel olur kardesim

Üst Alt