Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
ben kyrillosu kullandım fena sayılmaz birazdan judas 1.6'yıda kuracagım

- - - Eklendi - - -

bunu kurduktan sonra batarya kalibrasyonu yapmak istiyorum onu nasıl yapıcam onu bilmiyorum

Google play'e gir arama yerine battery calibration yaz orda easy battery calibration var indir onu.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

Üstadım :D Rom işi nasıl gidiyor.

Az kaldı kafayı yiyicem :D

bişey ekliyorum telefona flashlıyorum telefon boot ekranında kalıyo siliyom gene aynı
şimdi tekrardan başladım bu sefer sorum yok gibi fakat Herzaman yazısı yerine telefon
sadece 1 kere yerindede kulaklık yazıyo onu anlamadım

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Az kaldı kafayı yiyicem :D

bişey ekliyorum telefona flashlıyorum telefon boot ekranında kalıyo siliyom gene aynı
şimdi tekrardan başladım bu sefer sorum yok gibi fakat Herzaman yazısı yerine telefon
sadece 1 kere yerindede kulaklık yazıyo onu anlamadım

Hocam biliyor musunuz lite romu o yüzden bıraktım onun vold.fstab veya ekran kilidi ile alakalı hani s3 kilidi olan. Bakın benim tavsiyem judos romu indirip içinden modifiyeli vold.fstabı ve ekran kilidi için framework'u alın düzelecektir deneyin lütfen.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

Hocam biliyor musunuz lite romu o yüzden bıraktım onun vold.fstab veya ekran kilidi ile alakalı hani s3 kilidi olan. Bakın benim tavsiyem judos romu indirip içinden modifiyeli vold.fstabı ve ekran kilidi için framework'u alın düzelecektir deneyin lütfen.

Judas romu modifiye ederim bende sorun değilde internet acayip yavaş 2 gündür indirmeye çalışıyorum indiremedim.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Judas romu modifiye ederim bende sorun değilde internet acayip yavaş 2 gündür indirmeye çalışıyorum indiremedim.

Hmm, hocam ya vallahi sıkıldım rom işinden gına geldi jb istiyorum ama bir türlü stabil rom çıkmadı orijinal ne yapalım biz bu samsung şirketini :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Keşke bu ace 2 yede note 2 gibi stabil yazilim olsa nedir bu cektigimiz arkadas bikkinlik geldi burnumuzdan getirdi apk ler calismkyor romlar kasiyor

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
iOSait

iOSait

Üye
Keşke bu ace 2 yede note 2 gibi stabil yazilim olsa nedir bu cektigimiz arkadas bikkinlik geldi burnumuzdan getirdi apk ler calismkyor romlar kasiyor

yapacak bişi yok hacı mecbur custom romlarla stabil oluyor oda gb kadar değil en stabili gb

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S advance kullaniyorsun rus romunun stabil olmadigini nereden biliyorsun denedin mi ben kernelsiz pek begenmedim

abometin2

abometin2

Üye
arkadaşlar bende wifi bağlantısı bi kopuyor bi bağlanıyor bunun bi çözümü varmıdır romdan kaynaklı değil çünkü 5 farklı ace 2 jb romu kullandım hepsinde aynıydı mesela bişey indirirken kopmuyor veya gezerken ama internetle alakalı bişey yapmayınca kendine kendine bağlantı kopuyo sonra tekrar bağlanıyo sebebi nedir çözümü varmıdır

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

Hmm, hocam ya vallahi sıkıldım rom işinden gına geldi jb istiyorum ama bir türlü stabil rom çıkmadı orijinal ne yapalım biz bu samsung şirketini :D

Siz merak etmeyin tüm romlar karışık bende

Ultra Performans Romu :ehe

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bende wifi bağlantısı bi kopuyor bi bağlanıyor bunun bi çözümü varmıdır romdan kaynaklı değil çünkü 5 farklı ace 2 jb romu kullandım hepsinde aynıydı mesela bişey indirirken kopmuyor veya gezerken ama internetle alakalı bişey yapmayınca kendine kendine bağlantı kopuyo sonra tekrar bağlanıyo sebebi nedir çözümü varmıdır

Wifi yakındamı uzaktamı ?

abometin2

abometin2

Üye
Yakin

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Telefonunun donanımı ile ilgili sorun olabilir veya modemde.

- - - Eklendi - - -

Ya arkadaşlar türkiye romunu kurunca opera mini yüklü geliyo sizde de öylemi
Evet kardesim opera yuklu geliyo ya sen onu bunu bosverde artik su romu yayinla sabirsizlikla bekliuorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
GALAXY ACE 2 OYUN APK leri grubu mu acsak ne ?? :D kimse yanit vermiyor...

Msboughrea

Üye
Merhaba arkadaşlar ben önce türkiye rom'unu kurdum telefona sonra judas rom 1.6'yı kurdum bu gece, bilgilere baktığım
zaman XXMG2 yerine XXME7 yazıyor, sürüm olarak ise judas rom yazıyor. Bu normal mi ? Judas rom stabil ama
yüklenmedim daha telefona. İnşallah sorun çıkmaz. Bu arada kablo ile pc'ye taktım kies'te göremiyor pc, normal mi?
Yedeklemeyi kies'e yapmıştım geri alamıyorum şimdi.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Siz merak etmeyin tüm romlar karışık bende

Ultra Performans Romu :ehe

Bekliyorum ozaman ultra performans romu :D

- - - Eklendi - - -

Merhaba arkadaşlar ben önce türkiye rom'unu kurdum telefona sonra judas rom 1.6'yı kurdum bu gece, bilgilere baktığım
zaman XXMG2 yerine XXME7 yazıyor, sürüm olarak ise judas rom yazıyor. Bu normal mi ? Judas rom stabil ama
yüklenmedim daha telefona. İnşallah sorun çıkmaz. Bu arada kablo ile pc'ye taktım kies'te göremiyor pc, normal mi?
Yedeklemeyi kies'e yapmıştım geri alamıyorum şimdi.

Hiçbirşey olmaz bence :D

Üst Alt