Tolga3521
Üye
kilit ekraninda murekkep diye bi olay var judos rom da onu eklersen guzel olur kardesim
Sıra Alındı

Romu Bi Test Edeyimde Herşeyini En Son Bunlar.
kilit ekraninda murekkep diye bi olay var judos rom da onu eklersen guzel olur kardesim

Rom gb deki gibi akıcı olsunda(oyunlarda) baska bisi istemiyorum.

Benimde planım bu zaten romun adı GamingRom
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar launcher kalsınmı değiştireyimmi önerileriniz benim için çok önemli![]()

Touchwiz iyi bence diğer arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum![]()

S4 Launcher Ekledim Bakalım Çalışacakmı
Buarada Hava Durumu Widgetini Kaldırdım arkadaşlar onun yerine S4 Dijital saat ekledim.

Hocam bence gereksiz saat uygulamaları kalksın gerekliler dursun widgetlar çok önemli. Greenify uygulamasını ekleyin bence çok işe yarıyor, birde yazı tipleri kısmından sadece rosemary kalsın bence. Launcherdan yana sıkıntımız yoktu ama![]()

Ee sizde beni 40 yıllık rom yapıcı sandınız heralde bu daha ilk durun bakalım ya![]()

Haha, hocam el birliği ile takıldığımız yerlerde Google amcamıza sorarak yapacağız inşallah.![]()
Otg desteği biraz zor .D
Bide Hafıza Kartıyla Tel. Hafızası yer değiştirdim.

modifiyeli vold.fstab iyi olmuş aroma installer yükleyebilir misiniz ki acaba hocam.
Birde otg ne oluyor![]()

OTG: telefona mouse , klavye , flash bellek bağlama![]()
Aroma bakarız![]()

arkadaşalr bende ace 2 var gta 3 yüklicem ama boyutu 1200 mb hafıza kartına yüklesem çalışırmı oyun
peki bu oyunu çalıştırmak için ne yapmam lazım telefonun hafızası bikere 1,100 mb
S4 Launcher Ekledim Bakalım Çalışacakmı
Buarada Hava Durumu Widgetini Kaldırdım arkadaşlar onun yerine S4 Dijital saat ekledim.