Tolga3521
Üye
arkadaşlar burda birsürü şey var birisi bana güzelce ne yapacagımızı anlatabilirmi ?
- - - Eklendi - - -
en fazla 15 dk'nızı alırım yokmu bana şunu anlatacak
Herşeyin anlatımı var kardeşim
arkadaşlar burda birsürü şey var birisi bana güzelce ne yapacagımızı anlatabilirmi ?
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
kardeş hiçbirşeyin anlatımı yok oraya dosyaları koymuşsun bodoslama dosya yüklememizi bekliyorsun herhaldeHerşeyin anlatımı var kardeşim
kardeş hiçbirşeyin anlatımı yok oraya dosyaları koymuşsun bodoslama dosya yüklememizi bekliyorsun herhalde
özür dilerim daha önce jellybean kurup tekrar gb yüklemiştim ama orada birsürü dosya var hangisini indirecegiz o dosyalar nedir hiçbirşey yazmıyor ona benim tepkim
Aroma installer yaptım romun içine eklemeyi deniyeceğim![]()
bu arada romda yaptıklarımı yazıyım.
Build.prop düzenlendi.
Gereksiz Programlar Silindi.
S4 sesleri eklendi
S4 Havadurumu Widgeti
S4 Dijital Saati
S4 ve S3 'ün kilit ekranı efektleri
Ekstra Yazı Fontları
FlashPlayer Eklendi
Diğerleri Aklıma Gelmiyo valla![]()
tolga kardesim romu ne zaman yayinliyacan
arkadaşlar ben kyrillos rom kurdum sonra root yaptım üzerine judas rom kurarsam bi sıkıntı olurmu
- - - Eklendi - - -
en iyi rom minimal by judas rom mu?
az kaldı bi tek aroma installeri roma ekleyemedim ayrı olarak yapabildim onu arıyorum.
- - - Eklendi - - -
Sorun olacağını sanmıyorum..
en iyisi judas rom mu kyrillostan iyimidir
ben kyrillosu kullandım fena sayılmaz birazdan judas 1.6'yıda kuracagımSon sürümlerini test etme şansım olmadı internet hızı acayip kötü ve gündüzleri çalıştığım için geceleri pek dolaşmıyorum yaptığım romla uğraşıyorum.