Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar burda birsürü şey var birisi bana güzelce ne yapacagımızı anlatabilirmi ?

- - - Eklendi - - -

en fazla 15 dk'nızı alırım yokmu bana şunu anlatacak

Herşeyin anlatımı var kardeşim

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
FeLonieS

FeLonieS

Üye
arkadaşlar burda birsürü şey var birisi bana güzelce ne yapacagımızı anlatabilirmi ?

- - - Eklendi - - -

en fazla 15 dk'nızı alırım yokmu bana şunu anlatacak

Jb ye geçmek istiyorsanız türkiye için orijinal jb romunu 1.sayfadan indirin bunu kurduktan sonra isterseniz üzerine mininal by judas rom kurabilirsiniz bunu da 1. Sayfadan konuya ait linke tıklayıp ulaşabilirsiniz judas romu indirip hafıza kartına atin ve cwm6 yi indirin onuda hafıza kartına atın telefonu recovery moda alın, önce cwm6 yı kurun sonra cwm6 da mount yeri var ona girip preload ve syateme tıklayın unmount olduğu zaman install zip from sdcard bölümünden judas roma tıklayınız zaten aroma installer var rahatça adımları izleyerek kurabilirsiniz. Anlamadiysaniz özelden mesaj atabilirsiniz hocam.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
kardeş hiçbirşeyin anlatımı yok oraya dosyaları koymuşsun bodoslama dosya yüklememizi bekliyorsun herhalde

Kelimelerimizi seçerek kullanalım lütfen zaten herkesin işi değil rom kurmak. Güvenemiyorsanız kendinize yapmayın. Anlattım zaten bir önceki yorumda okuyunuz.

abometin2

abometin2

Üye
özür dilerim daha önce jellybean kurup tekrar gb yüklemiştim ama orada birsürü dosya var hangisini indirecegiz o dosyalar nedir hiçbirşey yazmıyor ona benim tepkim

FeLonieS

FeLonieS

Üye
özür dilerim daha önce jellybean kurup tekrar gb yüklemiştim ama orada birsürü dosya var hangisini indirecegiz o dosyalar nedir hiçbirşey yazmıyor ona benim tepkim

Dosyaların üstünde başlıklar var dikkatli bakarsanız görürsünüz

abometin2

abometin2

Üye
özelden yazdım sana bi yardım etsen :S

- - - Eklendi - - -

romlar kernel ve extra yazıyo hangisi nedir felan onlardan anlamadım

Samxal86

Samxal86

Üye
Aroma installer yaptım romun içine eklemeyi deniyeceğim :)

Salam iki gozle sizin duzeltdiyiniz romu gozleyirem.
Texminen ne vaxta hazir olar? Xais etsem swype keyboart pro nuda romun icine ekleyersiniz?
Tesekurler.

- - - Eklendi - - -

Greenify yardim edin.
Sorun greenift yukledikden sonra forstr hd tamam baglandi. Sildim yeniden yukledim yene acilmadi. Greenify sildim yene forstr hd acilmadi.
Evelceden tesekurler.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
:D bu arada romda yaptıklarımı yazıyım.

Build.prop düzenlendi.
Gereksiz Programlar Silindi.
S4 sesleri eklendi
S4 Havadurumu Widgeti
S4 Dijital Saati
S4 ve S3 'ün kilit ekranı efektleri
Ekstra Yazı Fontları
FlashPlayer Eklendi

Diğerleri Aklıma Gelmiyo valla :D

ya kardes bu Build.prop nedir ne ise yarar bi cozemedim

abometin2

abometin2

Üye
arkadaşlar ben kurucamda daha önce jb yüklemiştim subway surfers temple run gibi oyunlarda kasıyordu wifi'de problemler oluyordu şarj süresi nerdeyse yarı yarıya azalmıştı şimdi tekrar kursam bu sorunlar devam edermi ayrıca hangi rom kuracaz hangisi stabil bişey yazmıyor pek anlayamadım

Samxal86

Samxal86

Üye
Jb test romun oyle sorunlar oluyordu.
Ama jb orjinal rom oyle sorun pek olmuyor.
Sarj en az 18 saat gidiyor en azindan bende oyle.

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar pes 2013 ve fifa 2013 den haberi olan varmi.
Ne zaman cikicak?

abometin2

abometin2

Üye
anladim ama ben simdi en stabil olan rom hangisi nasil kurcam orada birsuru rom var

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
tolga kardesim romu ne zaman yayinliyacan

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
sa bana modern combat link atabilirmisinz

abometin2

abometin2

Üye
arkadaşlar ben kyrillos rom kurdum sonra root yaptım üzerine judas rom kurarsam bi sıkıntı olurmu

- - - Eklendi - - -

en iyi rom minimal by judas rom mu?

abometin2

abometin2

Üye
Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi judas rom mu kyrillostan iyimidir

Son sürümlerini test etme şansım olmadı internet hızı acayip kötü ve gündüzleri çalıştığım için geceleri pek dolaşmıyorum yaptığım romla uğraşıyorum.

abometin2

abometin2

Üye
Son sürümlerini test etme şansım olmadı internet hızı acayip kötü ve gündüzleri çalıştığım için geceleri pek dolaşmıyorum yaptığım romla uğraşıyorum.
ben kyrillosu kullandım fena sayılmaz birazdan judas 1.6'yıda kuracagım

- - - Eklendi - - -

bunu kurduktan sonra batarya kalibrasyonu yapmak istiyorum onu nasıl yapıcam onu bilmiyorum

Üst Alt