S60v5 Telefonlar İçin Belle Talebinde Bulunuyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

kaptanblack1

kaptanblack1

Üye
beyler herşeyden önce salaklık sadece nokia nın 4 önce önce çıkan telefonu hala satmaya çalışabiliyorsa bütün hata nokiada c5-03 yaptış dokunmatiği 5800 daha iyi ve v21 sürümde yeni telefona destek vermiyor eski telefona hala satmaya çalışıp destek vermekle uğraşıyor ben o telefonu alalım 1.5 yıl oldu çok hevesle aldım ama hiçde beklediğimi alamadım malesef htc ile kıyasladığınız nokia nokianın kamera kalitesini sizmi göremediniz yoksa benmi net seçemiyorum kaç liralık telefon yapıyor tabi bu son çıkanlar hariç kamerada bi pürüz var yüzde yüz net bi kamera yok 3d yapsa çok bişey yapacağını zannetmiyorum o adamın yaptığı kaliteli kamerayı yapacağını zannetmiyorum android in en kötü yanı çok fazla şarj yemesi dokunmatik ve kullanım olarak çok güzel bi telefon kullanımı zor diyenler ben gibi uzun süredir sadece nokia kullanıp aniden android kullanmaya çalışanlar biraz tökezler doğal olarak destek vermiyor diyor bi arkadaş ama nokia kadar destek vermesede veriyor şöyle bi durum var destek vermesi için bi ürünün eksiğinin olması lazım eksik az olan bi cihaza ne destek versin bu adam can sıkıntısındanda destek verilmez arkadaşın biride şu konuya ayak basmış anna yada belle yi getirirse öbürlerini nasıl satacak doğru söylüyor yani hepsini aynı yaparsa millet ucuz olanı alır ne gerek var nokia 701 e filan ama şunu söylüyorum v5 de sadece bu desteği 5800 için değil c5-03 ve diğer v5 içinde vermesini isterim ben daha ben telefonun kendi hafızasına bişey yüklemeden kendi hafızasıyla hafıza azaldı demeye başlıyor yani siz durumu düşünün ya v5 tüm satışını durdurması lazım yada satailiyorsa desteğini vermesi lazım

hotlock

hotlock

Üye
Beyler biraz mantıklı olun ya 5800 a güncellme gelse nolcak telefon ortada yapabilceğiniz şeyler ksıtlı . ha flash player için diosanz onu unutun hayatta gelmez ole bişy.

Kedi Yavrusu

Üye
millet youtube bile artık html5'e geçti, şu an youtube'da ayarlardan html5'i seçerseniz artık videolar öyle gösteriliyor. Yavaş yavaş diğer siteler de geçer 5800'dan izlersiniz bi ihtimal.

Ha bi arkadaş 5800'ı geçen yıl almış, bu olay telefonun 4 yıllık olduğunu değiştirir mi? Hayır.

cyber

cyber

Üye
imkansız gibi birşey belle gelmez

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Ha bi arkadaş 5800'ı geçen yıl almış, bu olay telefonun 4 yıllık olduğunu değiştirir mi? Hayır.

Nokia madem böyle desteğini azaltacaktı o zaman bizim bu lafları söyleyemeyeceğimiz bir dönemde satışı kesseydi. 1 sene oldu ve ben yeni bir güncelleme istemekte sonuna kadar haklıyım. 4 Sene önce almış olanlar ister savunsun ister savunmasın, telefon 10 sene önce satışa çıkmış bile olsa ben bu telefonu 1 - 1.5 sene önce aldım. Benim senin gibi konuşmam için bu telefonun en az 2 - 2.5 sene önce satışının durdurulmuş olması gerekirdi...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bu yıl zararlarını kar a çevirmesse, eski popülerliğine geri gelmezse nokia satılcakmış. Bende bugünden sonra nokia telefon kullanmıyorum. giderim samsung , htc android alırım daha iyi böyle bozuk bir symbian işletim sistemini napayım. umarım şirket batar. nokia bir daha gün yüzü göremez.

Belki satılırsa alan kişiler bir yenilik yapabilir. Belki daha iyi olabilir. bu adamlar doydu abicim yıllardır sömürdüler insanları. Bundan 10 sene önce 3310 a verilen paraya şimdi android telefon alınıyor.
Adamlar vurdu vurgunu

----------Eklendi @ 09:50:13 ---------- Yazıldı @ 09:47:19 ----------

Ha birde belle geleceğine inanmıyorum, bari adam akıllı bir güncelleme gelse
NOKIA Arge si oturdukları yerden sadece forumları okuyarak kullanıcıların isteklerini değerlendirse satışları en az %50 Patlar.

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
Arkadaşlar çogu kişi kalkmış cihaz kaldırmaz falan diyorsunuz. Dogrudur da ben tamamen olsun demiyorum ki bizi cfw ile illegal yollara ugrastıracaklarına görsel modlamaları yapabilrler öyle değil mi ? Ben suan Cfw ile kullanıyorum telefonumu nokianın cıkardıgı güncellemeden daha hızlı. Madem böyle daha hızlı ve daha görsel aynı zamanda da daha kullanışlı özellikleri var, mesela nmaralara basınca rehberden otomatik isim getiriyo ekrana, bunları biz s60v5 kullanıcılarına da sunması gerekmez mi ? Yani tamamen belle değil zaten isteğimiz bazı özelliklerinin bize de kazandırılması...

fLuke!

fLuke!

Üye
Arkadaşlar çogu kişi kalkmış cihaz kaldırmaz falan diyorsunuz. Dogrudur da ben tamamen olsun demiyorum ki bizi cfw ile illegal yollara ugrastıracaklarına görsel modlamaları yapabilrler öyle değil mi ? Ben suan Cfw ile kullanıyorum telefonumu nokianın cıkardıgı güncellemeden daha hızlı. Madem böyle daha hızlı ve daha görsel aynı zamanda da daha kullanışlı özellikleri var, mesela nmaralara basınca rehberden otomatik isim getiriyo ekrana, bunları biz s60v5 kullanıcılarına da sunması gerekmez mi ? Yani tamamen belle değil zaten isteğimiz bazı özelliklerinin bize de kazandırılması...

evet en azından arayüzü benzetsinler!

haqanguven

haqanguven

Üye
Nasrettin hocanin torunlariyiz biz hep bir umut war icimiz... Gel belle git Anna :D

turkmen619

Üye
arkadaşlar kızmayın ama anca symbianv6 diye birşey çıkar :D

kcsoft

kcsoft

Üye
tamam oda olur

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ümit etmekten başka çare yok :)

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Ya adam gibi güncelleme yapsalar razıyım, güncelleme geliyor hiç birşey değişmiyor. Şu anda son Nokia mı kullanıyorum önümüzdeki 5 yıl içerisinde çok daha fazla kullanıcı kaybedecekler bilmem farkına vardılar mı ?

xxdama

xxdama

Üye
nokia yetkililerine gider yaptığım için 1 hafta ban atan yöneticiye çok teşekkür ederim.

Bunuda yanlış anlamayın...

mega02

Üye
5800 için belle istiyoruz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar, hayal kurup keşke demekten vazgeçin. Ya da olmayacak duaya amin demeyin.

Nokia yıllarca beklenen Nokia 5800 V60 güncellemesini çıkardı da birşey değişti mi? Bu güncelleme sonucu telefona mesajlardaki duygusal ikonları desteği bile gelmedi. Halbuki aynı güncelleme 5230'a v50.0.002 olarak geldi üstelik duygusal ikonlarda vardı.

Nokia çok büyük bir güncelleme çıkarırsa neler olacağını tahmin edebiliyorum: Ram kullanımı iyileştirildi, dokunmatik hassasiyeti arttırıldı, 1 ev ekranı eklendi.

İsteyecekseniz bari sadece C6 ev ekranını isteyen. Sadece bu bile olsa artık C6 portlarına ihtiyaç duymayız.

asigsasi

asigsasi

Üye
iyi o zaman bir tane telefon çıksın nokia sadece onu satsın tüm yazılımları ona göre yapsın olurmu böyle arkadaşlar yarın da nokia ya android güncellemesi isterseniz bunlar hayaldan başka birşey değil

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
esokmen

esokmen

Üye
Bence 4 Yıllık olmasından ziyade önemli olan Kullanım sayısı olmalı senin dediğin yanlış demiyorum ama En azından kirli bir yüz bırakmamalı. 5800 belki de Nokia'nın en çok kullanıcısı olan Telefonudur. (Bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum.) Açıkcası ben Nokia 5800'da C6 Yazılımı Kullanıyorum. Hani alsın bunu adam akıllı düzenlesin ona bile razıyım :D

Parayı kazanıp arkaya dönüp bakmamaksa olay helal olsun.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
oooo fena hort olmuş...

Üst Alt