kaptanblack1
Üye
beyler herşeyden önce salaklık sadece nokia nın 4 önce önce çıkan telefonu hala satmaya çalışabiliyorsa bütün hata nokiada c5-03 yaptış dokunmatiği 5800 daha iyi ve v21 sürümde yeni telefona destek vermiyor eski telefona hala satmaya çalışıp destek vermekle uğraşıyor ben o telefonu alalım 1.5 yıl oldu çok hevesle aldım ama hiçde beklediğimi alamadım malesef htc ile kıyasladığınız nokia nokianın kamera kalitesini sizmi göremediniz yoksa benmi net seçemiyorum kaç liralık telefon yapıyor tabi bu son çıkanlar hariç kamerada bi pürüz var yüzde yüz net bi kamera yok 3d yapsa çok bişey yapacağını zannetmiyorum o adamın yaptığı kaliteli kamerayı yapacağını zannetmiyorum android in en kötü yanı çok fazla şarj yemesi dokunmatik ve kullanım olarak çok güzel bi telefon kullanımı zor diyenler ben gibi uzun süredir sadece nokia kullanıp aniden android kullanmaya çalışanlar biraz tökezler doğal olarak destek vermiyor diyor bi arkadaş ama nokia kadar destek vermesede veriyor şöyle bi durum var destek vermesi için bi ürünün eksiğinin olması lazım eksik az olan bi cihaza ne destek versin bu adam can sıkıntısındanda destek verilmez arkadaşın biride şu konuya ayak basmış anna yada belle yi getirirse öbürlerini nasıl satacak doğru söylüyor yani hepsini aynı yaparsa millet ucuz olanı alır ne gerek var nokia 701 e filan ama şunu söylüyorum v5 de sadece bu desteği 5800 için değil c5-03 ve diğer v5 içinde vermesini isterim ben daha ben telefonun kendi hafızasına bişey yüklemeden kendi hafızasıyla hafıza azaldı demeye başlıyor yani siz durumu düşünün ya v5 tüm satışını durdurması lazım yada satailiyorsa desteğini vermesi lazım