S60v5 Telefonlar İçin Belle Talebinde Bulunuyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

kemik95

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 Telefonlar İçin Belle Talebinde Bulunuyoruz
Gerekli talep Nokia ' ya iletilmiştir. Kendileri burada sonucu paylaşacakmış

• Beğen
Tepkiler: nokiac, kiralik186, LeoFrankLy ve 1 kişi daha

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
istediğinizi yapın gelmez. :oke:

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Açık konuşmak istiyorum ki Nokia'nın Son zamanlarda 5800'a karşı takındığı durum Beni En Sevdiğim Telefon Üreticisi Nokia'dan Nefret ettirdi. Gerçekten adam akıllı bir güncelleme bile olmadı neredeyse. Tabi ilk hali ile v60 da ki hali arasında baya bir fark var ama yinede kısıtlı güncelleştirmeler yayınlıyorlar. Böyle giderde 5800 için adam akıllı bir şey yapılmazsa gerçekten benim gözümde ne kadar sevsem de Nokia bitmiştir. Büyük konuşmak istemem ama Bir daha öldürseler almam Nokia.

Ancak bir umut dahi olsa bu mesajı gönderelim hatta Türkiye ile sınırlı kalmayıp yabancı veya Türkçe forumlarda konular açalım birlik olup kalabalık bir ortama kavuşursak artık bu güncelleştirmeyi yayınlamazlarsa salaklık ederler...

Ayrıca; göndereceğimiz mesaj genel anlamda aynı içeriği içeriyor olsun tabi biraz kişisellik katar mesajı gönderecek olanlar...

• Beğen
Tepkiler: Julı
mstf_l

mstf_l

Üye
v60zaten zorla geldi

O elinizdeki 5800 dort yıllık telefon arkadaslar el insaf ya adamlar biraz yeni telefon satsınlar

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia Belle, hiçbir S60 cihaza gelmeyecek. Ancak Belle UI uyarlanabilir ve bunda sorun olmaz. Daha fazla bellek kullanımı olur, orası ayrı. Kişiselleştirilebilen ana ekran çıkarılır ve menü klasör sisteminde yapılırsa; bir de müzik yazılımındaki Coverflow kaldırılırsa, arayüz uyarlanabilir.

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
v60zaten zorla geldi

O elinizdeki 5800 dort yıllık telefon arkadaslar el insaf ya adamlar biraz yeni telefon satsınlar

Bence 4 Yıllık olmasından ziyade önemli olan Kullanım sayısı olmalı senin dediğin yanlış demiyorum ama En azından kirli bir yüz bırakmamalı. 5800 belki de Nokia'nın en çok kullanıcısı olan Telefonudur. (Bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum.) Açıkcası ben Nokia 5800'da C6 Yazılımı Kullanıyorum. Hani alsın bunu adam akıllı düzenlesin ona bile razıyım :D

• Beğen
Tepkiler: Reexecution ve kemik95

kemik95

Üye
    Konu Sahibi
v60zaten zorla geldi

benim elimde ki telefon çıkalı daha 1 yıl yeni oldu arkadaşım.

----------Eklendi @ 21:36:25 ---------- Yazıldı @ 21:35:08 ----------

Bence 4 Yıllık olmasından ziyade önemli olan Kullanım sayısı olmalı senin dediğin yanlış demiyorum ama En azından kirli bir yüz bırakmamalı. 5800 belki de Nokia'nın en çok kullanıcısı olan Telefonudur. (Bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum.) Açıkcası ben Nokia 5800'da C6 Yazılımı Kullanıyorum. Hani alsın bunu adam akıllı düzenlesin ona bile razıyım :D

evet Dünya genelinde en çok kullanılan modeli 5800. Bunu kendileri E-tohum seminerinde açıkladılar. 2. sırada N8 geliyormuş

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Selamlar,

Ben Binlerce (Belki de Milyonlarca) "Nokia 5800 XM" Kullanıcısından Sadece Birisiyim. Ben Sizlerin Nokia 5800 XM Cep Telefonu Modelinize Gereken Önemi Vermediğinizi Düşünen İnsanlardan da Sadece Birisiyim. Sizler Yeni Çıkarttığınız Telefonlar için "Symbian Anna" ve "Symbian Belle" Güncelleştirmelerini Yayınladınız. Ancak Bizler (Nokia 5800 XM Kullanıcıları) için Böyle Bir Güncellemenin Mümkün Bile Olmayacağını Dile Getiriyorsunuz. Sorarım Size: Bugün Dünyada Nokia'nın En Çok Kullanıcısı Olan Telefon Modeli Hangisi? Bu Kadar Kullanıcıyı Bir Hiçmiş gibi Sadece Yeni Model Bir Telefon Almaya İtmek için Kenara Atmanız Kabullenilebilir Bir Durum Değil Doğrusu. Dünya Üzerinde Kendisine Rakip Bile Görmediğim Telefon Şirketi Olan Nokia'dan Sırf Bu Sebepten Dolayı Nefret Eder Hale Geldim. Sizin Müşteri Hizmeti Politikanız Müşteriyi Kendi Şirketinizden Soğutmak mıdır? Sizlerden Ricam; Eğer "Nokia 5800 XM" Cep Telefonu için Hiç Güncelleştirme Yayınlamayı Düşünmüyorsanız Bile Bu Fikrinizi Bir Daha Gözden Geçirin ve Son Güncelleştirme Bile Olsa Symbian Anna ve Symbian Belle'yi İçerisinde Barındıran Düzgün Bir Güncelleştirme Yayınlayın.

Hepinize İyi Çalışmalar, Mutlu Yarınlar Dilerim.

Saygılarımla, Ad Soyad

Bende böyle bir şey hazırlamıştım belki kendi yazmak isteyenlere fikir verir diye mesaj altında ekliyeyim dedim.

Bu tür bir güncelleştirmenin olması imkansız diyerek üşenmeyin bir e-mail atacaksınız parasıyla değil ya ALLAH (C.C)'dan umut kesilmez. Bir umut belki dikkate alırlar ve yeni bir güncelleştirme yayınlarlar...

Hayal kurmadan hiçbir şey olmaz. Hayalse hayal dalga geçmek yerine işi eyleme dönüştürelim...

----------Eklendi @ 22:56:32 ---------- Yazıldı @ 22:50:19 ----------

Nokia 5800 Kısımlarını S60v5 olarak düzelttim sonradan aklıma geldi :)

fLuke!

fLuke!

Üye
Katılıyorum.s60v5'e daha fazla güncelleme gelmesi lazım.İşlemci hızını arttırabilirler ama yapmıyorlar.Telefonun arayüzünü değiştirmeliler.Nokia elinden geleni yapmıyor.2010 Haziran'ında çıkan video bunun en iyi örneği.Bari Symbian'ı açık kaynak kodlu yapsınlar.İsteyen geliştirsin.

• Beğen
Tepkiler: Reexecution, kemik95 ve Pesimistt5
xxdama

xxdama

Üye
süper bi fikrim var arkadaşlar. TOplanıp büyük bi çete kuralım ve nokianın ana bayisini basalım. :ehe:
Ve eğer hemen s60v5 e düzgün bi güncelleme çıkartmassanız önce hepinizi bağlarız. Dışarı çıkartırız ve bayinizi gözünüzün önünde yakarız diyelim.
Nasıl fikir ama ? :aha:
Başka yol bırakmadılar ki bize :D

lasvetorus

lasvetorus

Üye
belle icin yeterli donanim yok arkadaslar mantikli olmak lazim 3 boyut hizlandiricida genelinde yok.

rapman

rapman

Üye
5800 kendini kaldıramayan bir telefon.öyle ki tema bile uyguladığınızda donan bir telefon.bu telefon belle'yi nasıl kaldırsın ?

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Edit...

konuk1985

Üye
üç adrese de çektim mail umarım ise yarar

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
C6 Fw'lerde Belle Uİ Bulunuyor Neyi olmasın ki.

Tuba

Tuba

Üye
Arkadaş güzel bir istekde bulunmuş ama konuyu skandala çevirmeyelim geldi gelecek filan olmayan sözler sarfetmeyelim...
Belki talep güzel karşılanır neden olmasın belle olmazda s60v5 e uygun farklı bir güncelleme yapılabilir :oke:
Arz talep meselesi....

• Beğen
Tepkiler: kiralik186 ve Pesimistt5

Üst Alt