S60v5 Telefonlar İçin Belle Talebinde Bulunuyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Arkadaş güzel bir istekde bulunmuş ama konuyu skandala çevirmeyelim geldi gelecek filan olmayan sözler sarfetmeyelim...
Belki talep güzel karşılanır neden olmasın belle olmazda s60v5 e uygun farklı bir güncelleme yapılabilir :oke:
Arz talep meselesi....

Sevgili moderatörüm fakat şuan için rezistif dokunmatik ekranlar maalesef belleyi desteklemiyor.Yani bunun olması imkansız.Ayrıca S60_v5 cihazların bellek miktarları ve işlemci hızları belle için yetersiz.O yüzden konu kilit lütfen.Amaçsız bir konu olmuş.:good:

deforze

deforze

Üye
telefonun ram i + işlemci hızı kaldırmaz kasar

fayzteck

fayzteck

Üye
Bence çok gereksiz bir konu.işletim sistemi demek bir pazar arayışı demek.bu pazarıda Nokia s60v5 lerde çoktan istedgi gelire ulaştı.yeni telefon üretmek varken eski pazara yeni işletim getirmeleri çok saçma olur.ayrıca s60v5 düşük bir işlemciye sahip.

joker.lg

joker.lg

Üye
ya evet kimse n97 miniye yapmamış güzel birsey :s hep 5800 :s söyle her telefona uygun bir belle olsa ıyi olurdu modder arkadaşlardan rica ediyorum,ediyoruz :) eğer size yakın otursam yanınıza gelir n 97 mini mi kullandırırdim :)

----------Eklendi @ 00:18:03 ---------- Yazıldı @ 00:13:12 ----------

konuyu biraz okudum alâkasız yazmışım biraz :) neyse :)

kemik95

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE="ForeverAlone";4264352]

Sevgili moderatörüm fakat şuan için rezistif dokunmatik ekranlar maalesef belleyi desteklemiyor.Yani bunun olması imkansız.Ayrıca S60_v5 cihazların bellek miktarları ve işlemci hızları belle için yetersiz.O yüzden konu kilit lütfen.Amaçsız bir konu olmuş.:good:
[/QUOTE]

şuan c5-03 telefonlarıda s60 kullanıyor ve işlemci hızı 600mhz, N8'e belle güncellemesi geliyor işlemci hızı 680mhz arada çok fazla bir fark yok dikkatini çekerim. İstese Nokia bunu biraz sistem üzerinde oynama yaparak uyarlayabilir. Bizim isteğimizde zaten bu oynama yaparak bize yenilenmiş bir işletim sistemi sunması. Bazı arkadaşlarda galiba piyasada s60v5 i sadece 5800 kullanıyor sanıyorlar.

Joker.

Joker.

Üye
İşletim sistemini değiştirmek saçma olur (donanımsal fark var) Onun yerine Belle ye bezeye yeni bir güncelleme çıkartması.
Forumda yapılan Cfw en iyisini adamlara gönderekte adamlar ilham alsın

uribaju

uribaju

Üye
belle yi bırakın siz önce annayı almaya çalışın belle hayal.

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Gönderdiğim mesajdan sonra adamlar beni aradı. S60 Telefonlar için şuan böyle bir güncelleme söz konusu değil ve olamaz gibi görünüyor dedi. Symbian Anna ve Belle Güncellemeleri İşlemci Hızı Yüksek ve Hafıza Kapasitesi Yüksek Telefonlar için Yayınlanıyor dedi. Ayrıca şuan için sadece v3 işletim sistemli telefonlar için dedi. Ancak eğer talep artarsa S60 v5 işletim sistemli telefonlar için daha uygun olan bir güncelleme düşünülebilir, ilgili üst birimlere ileteceğim talebe göre onların tutumları da değişecektir dedi.

Konuşmayı kısa bir özetlersek böyleydi... :)

İmkansız değil yani en azından S60 v5 telefonlar için böyle bir şey olabilir veya yeni bir güncelleme çıkartılabilir...

Tek yapmamız gereken talebi arttırmak iyi örgütlenmek :)

Ek Olarak Şunu Belirtmek İsterim;

Tam Olarak Symbian Belle ve Anna olmasına gerek yok. Görüntü açısından onu sağlamaları yeterlidir bana göre. Bu C6 fwlerde bile var. Telefonun kasmasıydı şuydu buydu olayı da yok.

Poibos_Apollon

Poibos_Apollon

Üye
bende gönderdim arkadaşlar isteklerinizi değerlendirmeye alacağız dediler talepi arttırırsak neden olmasın ha gayret beyler

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
joker.lg

joker.lg

Üye
nereye yolluyoruz bir adres verir misiniz bizde atalım ? Ve forumda 5800 adi altında %75(bence)konu olduğu için genellikle o telefona uygulama yapılıyor o yüzden öyle dedim v5 in sadece 5800 olmadığını bazı arkadaşlar da biliyor :)

xxdama

xxdama

Üye
nereye yolluyoruz bir adres verir misiniz bizde atalım ? Ve forumda 5800 adi altında %75(bence)konu olduğu için genellikle o telefona uygulama yapılıyor o yüzden öyle dedim v5 in sadece 5800 olmadığını bazı arkadaşlar da biliyor :)

Konuyu okumadığın nerden belli. 1. Sayfayı ziyaret et.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
gönderiyorum hemen inş. çıkartırlar

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Adamlar Talebe Göre Güncelleme Çıkartılabileceğini Dile Getiriyorlar... Bildiğimiz bütün forumlarda konu açalım bence. İngilizce bilen biri ingilizce olarak bir konu içeriği yazarsa ben bulabildiğim forumlarda konu açmaya hazırım.

Ayrıca;

Mesajınızı Aşağıda vereceğim linke gönderirseniz adamlar size 24 saat içerisinde belkide daha erken ulaşıyorlar telefonla arayıp cevap veriyorlar...

Konuyu açan arkadaş bu linki içeriğe eklerse güzel olur. Ben e-posta olarak da yolladım cevap gelmeyince siteden yolladım adamlar 5-6 kere aramış bana ulaşamamış (Hat mesaj olarak bildirmişti). Tekrar yolladım adamlar yılmadan bir daha aradılar :D

Verdiğim Linkte:

Konu: Nokia Hizmetleri ve Yazılımı

Alt Başlık: Başka Hizmetler veya Yazılım

Olarak Seçim Yapmıştım.

İyi Forumlar...

Masterthone

Masterthone

Üye
birlik beraberlik günüdür :) bende yolladım adamlar aradılar ve dedikleri şu ki talep ne kadar yüksek olursa sonuç o kadar çabuk gelir millet farkına varın cidden adamlar işi ciddiye alıyolar yazalım artık bütün forumlara bol bol talep lazım :)

• Beğen
haqanguven

haqanguven

Üye
15 yasindaki cocuk c6 port kullanip hatasiz, hizli bir cfw hazirliyo 5800 icin... Dùnya devi nokia annaya weya belleye ceviremiyo 5800... Islerine gelmiyor... Gereksiz yazilim war kaldir hafiza acilsin yap portlarini... En ufak yazilim msj larda smiley destegi bile yok... V60 hic beklenildigi gibi gelmedi...Nokia bitiyor bu nedenle...

• Beğen
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Symbianizede açtım konu ben bununla ilgili

• Beğen
joker.lg

joker.lg

Üye
bende mail attim bugun aradilar iste v5e anna gelemez isletim sistemi farkli falan dedi onlara eksik uygulamalar yuzunden cikiyormus guncelleme falan talep meselesiymis

haqanguven

haqanguven

Üye
benide aradilar. Yurt disina bildirdik. Anna weya belle cikmasi imkansizmis yuksek kapasite gerektiren yazilimmis ama guncelleme gelebilirmis.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
az önce benide aradı karının bri.d bldrdk fln ddi

Üst Alt