S60v5 Telefonlar İçin Belle Talebinde Bulunuyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Bugün C6 Fw'lerde Anna İkon Paketi Uygulanabiliyor. Ayrıca, Symbian Belle Tarzında da Baya Geliştirildi Uİ Olarak "Seçenekler-Çıkış, Tamam-İptal, Evet-Hayır" gibi Yerler Hep Simge... İnsanlarda Zaten Tamamen Belle ve Anna Olsun İstemiyor... Sadece C6 Fw'lerde Yapılmış Olanların Daha Stabil ve Sorunsuz Çalıştığı Ek Uygulamaların Yeni Sürümlerini Barındıran ve Eğer Son Olacaksa Sorunların En Aza İndirgendiği Bir Güncelleme İstiyorlar... Bütünüyle Symbian Anna ve Belle Olsun İstemiyorlar... Genel olarak benim algıladığım budur.

Bunu da yapamıyorlarsa Satıp savsınlar her şeyi defolsunlar gitsinler :)

İyi Forumlar...

-starkiller-

-starkiller-

Üye
ya bazı arkadaşlarımız çok mantıklı bazılarıysa aşırı mantıksız. önceki sayfalarda gördüm c5-03 ile n8'i karşılartırmış arkadaş. tamam ikisi de yakın hızda işlemciler kullanıyorlar ama ram miktarları farklı n8de c5-03ün iki katı ram var ve grafik işlemci kötü bir şey olsa da var bir zahmet başka yazılım kullansın. nokia'nın belle'ye benzer ui uygulaması bile zor bizim için en fazla yukarıdan gelen paneil yapabilirler(başka programlar var bunun için SettingBar gibi ama bazen çalışmıyor) ve ikon değişimi yapabilirler. c5-03de pr1.2 ikonları var c6-00 ve 5800 gibi diğer s60v5 s^1 telefonlarda neden yok. Nokia bize neden yapmıyorsun ! sadece ikon değiştirseler bile kabulümdür yav resmen maemo ikonları kullandırıcak zorla :D şahsen kendi yaptığım bir cfw kullanıyorum binh24'ün editlenmiş core dosyasıyla, rofs2nin maks. boyutu 183 mb ve ben sadece 110 mb kullanıyorum telefon gayet stabil çalışıyor. nokia biraz akıllansa bir kaç uygulamayı kaldırsın telefonlardan gayet güzel olur. hazır eli değmişken yukardan aşağı indirilebilen bir panel ve ikon değişimi yaparsa çok makbule geçer :D

artık nokiaya kızdım telefonu satıp androide geçecem sırf panel olayı yüzünden ya da 603 alıcam :D ilki için para biriktirmeye başladım bile :D

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
rofs2 183 mb mı? ben 115 mb civarını geçince - lerde gösteriyor nfe o nasıl bir rofs2 imiş :D

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bende de ümit yok ama denemekten de zarar gelmez :D bence o yazdığınız mailleri twetter ve facebook gibi sosyal ağlarda da paylaşalım Nokianın Facebook sayfası

erdi_s

erdi_s

Üye
15 yasindaki cocuk c6 port kullanip hatasiz, hizli bir cfw hazirliyo 5800 icin... Dùnya devi nokia annaya weya belleye ceviremiyo 5800... Islerine gelmiyor... Gereksiz yazilim war kaldir hafiza acilsin yap portlarini... En ufak yazilim msj larda smiley destegi bile yok... V60 hic beklenildigi gibi gelmedi...Nokia bitiyor bu nedenle...
ben nokianın CEOsu olsam 5800a geliştirme hayatta yapmam. Çünkü anna veya belle getirse 5800a, ne N8 satabilir ne c6-01 ne de c7 satabilir. pazarlama taktiği bu kadar basit bu. Çünkü bunları 5800a yaparsa bu kadar ucuz fiyata birçok özellik bi arada olmuş olur bu da Nokiayı çökertir :) kaldı ki şuanda bile 5800 özelliklerine göre çok ama çok ucuz bir telefon

xxdama

xxdama

Üye
Arkadaşlar bende de ümit yok ama denemekten de zarar gelmez :D bence o yazdığınız mailleri twetter ve facebook gibi sosyal ağlarda da paylaşalım Nokianın Facebook sayfası

Ben paylaştım. Inşallah işe yarar :D

----------Eklendi @ 16:20:48 ---------- Yazıldı @ 16:13:34 ----------

ben nokianın CEOsu olsam 5800a geliştirme hayatta yapmam. Çünkü anna veya belle getirse 5800a, ne N8 satabilir ne c6-01 ne de c7 satabilir. pazarlama taktiği bu kadar basit bu. Çünkü bunları 5800a yaparsa bu kadar ucuz fiyata birçok özellik bi arada olmuş olur bu da Nokiayı çökertir :) kaldı ki şuanda bile 5800 özelliklerine göre çok ama çok ucuz bir telefon

O zaman BIRAKAK symbianı . Mal gibi gidip c7 alacağımıza gider android alırız. Boşuna o kadar para verip belle alacağımıza daha iyi olan android alırız.
Ayrıca c7 kullananda insan 5800 da. Gidip c7 ye vb telefonlara güncelleme getirip 5800 gibi s60v5 tabanlı telefonlara adam gibi güncelleme getirmeyecekse büyük kayıp yaşar . Çünkü en fazla s60v5 tabanlı telefon kullanılıyor anna ve belle ye karşı. Anlatabiliyor muyum0?

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
"erdi_s" Söylediklerin yanlış şeyler değil evet bu bir pazarlama taktiği... Ancak sırf bu taktiği uygulayacak diye bizleri mağdur etmeleri gerekmez hatalar daha doğru düzgün giderilmedi bile... :)

-starkiller-

-starkiller-

Üye
rofs2 183 mb mı? ben 115 mb civarını geçince - lerde gösteriyor nfe o nasıl bir rofs2 imiş :D

c6-00 rofs2'si :D daha 130u geçemedim hemde hiç uygulama silmeden :D sadece öyle bir panel yapsınlar razıyım ben ikon değişimini kendimiz yaparız :D:D

joker.lg

joker.lg

Üye
ben oviden bir tema indirdim x mas samy store ismi manyak birseY deneyin tavsiye ederim görüntü benzetmesi var

tülü09

Üye
BENDE GÖNDERDİM HAYIRLISI :ah

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
c6-00 rofs2'si :D daha 130u geçemedim hemde hiç uygulama silmeden :D sadece öyle bir panel yapsınlar razıyım ben ikon değişimini kendimiz yaparız :D:D

Nerden indirdin bunu yav 183 mb saka degil dimi? :) Bende c6 Fw'sinden bahsediyorum. :)

-starkiller-

-starkiller-

Üye
binh24'ün c6-00 için yaptığı düzenlenmiş core dosyası ile birlikte :D c6-00 rm-612derofs2den istediğim programı silebiliyorum :D

Ozan

Ozan

Admin
Nokia' dan Tarafımıza Gelen Resmi Açıklama :

Merhaba,
Nokia Belle ile ilgili düşüncelerinizi yakından takip ediyor, görüşlerinizin çok değerli
olduğunu düşünüyor ve bunları paylaştığınız için teşekkür ediyoruz.
Nokia 5800 XM sahip olduğu donanım özellikleri ve donanım mimarisi açısından Nokia
Anna ve Nokia Belle güncellemelerini desteklememektedir. Nokia Belle yalnızca Nokia N8,
E7, X7, E6, C6-01, C7 ve Nokia Oro cihazlarında desteklenmektedir. Bunun yerine Nokia
5800 XM için yayınlanan en son yazılım olan 52.0.007 sürümünü tercih edebilirsiniz.

Sizlere daha fazla özelliğin yanı sıra daha iyi cihaz performansı sunabilmek için Nokia
içerisinde yazılım, donanım, kullanıcı deneyimi, performans, uygulamalar ve hizmetler
alanında araştırma-geliştirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz.

Saygılarımızla
Nokia Türkiye

Umut Ersoy
MARJINAL PORTER NOVELLI ( Nokia İletişim Ajansı )
Cumhuriyet Caddesi, El Irak Apt. 165/5 Harbiye 34373 Istanbul |marjinal.com.tr
T 212 219 29 71

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr, Tuba ve anılbaran
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nokia Türkiye uyuyor.. Sitesini girip 5230 güncelleştirmeye baktım hala v40 ta :sopa:

Üst Alt