S60v5 Telefonlar İçin Belle Talebinde Bulunuyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

azrock

azrock

Üye
Azrock Çok haklısın kardeş kimsenin birşey dediği yok da kimse Bootloaderlar ile ilgili birşey demedi ki sadece "Nokia" firması tarafından yayınlanacak olan güncelleme dedik bunun için Bootloaderları kırmaya gerek yok ayrıca senin dediğin gibi bir belle de değil Belle UI ( Kırpılmış Belle )

- - - Eklendi - - -

Diğer dediklerin çok doğru ama zaten bu saatten sonra Nokia alınmaz.Bu lumia serilerinin de satışları iyi gitmemiş Nokia 10.000 işçiyi işten çıkardı .

Teşekkür ederim dostum. Bu Belle'yi illegal yolla yüklemek isteyecekler sandim yani CFW mantığıyla. Ondan bootloader işine takıldım.

hakanLp07

hakanLp07

Üye
adamlar daha ev ekranı koymadılar v60 a :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia daha S^3 cihazlara adam gibi güncelleme yapmıyor s60 la kim ilgilenir be gelse bile çok uzun yıllar sürer güncelleme istiyorsak Android alacağız bunun çıkar yolu yok :)

• Beğen
Tepkiler: İncİnat
multiman01

multiman01

Üye
YAV BÖYLE SAÇMA SAPAN KONULAR AÇMAYIN!!!!!!Nokia hangi cihazda çalışır diye bakmış e6 c601 c7 n8 500 e7 de çalışmış yeterince açık değil mi

- - - Eklendi - - -

YAV BÖYLE SAÇMA SAPAN KONULAR AÇMAYIN!!!!!!Nokia hangi cihazda çalışır diye bakmış e6 c601 c7 n8 500 e7 de çalışmış yeterince açık değil mi

azrock

azrock

Üye
Bunlar Nokia mühendislerinden daha iyiler sanırım. Hani adamlar olmaz demişler, bunlar "aslında" olur vb. diyorlar ya...

Black-killing

Black-killing

Üye
Yeter artık konuyu canlı tutmayın hep aynı konu daha yazı yazmayın lütfen :/

anılbaran

anılbaran

Üye
aynen

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Anılbaran haklı beyler dağılın :)

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
burdaki herkes haklı dostlar herkes olmayacağını belirtiyor yani

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
gelmez bence 512mb ramlı teller anca kaldırıyo belleyi.

zülfikar

Üye
la of kırpılmış belle arayüzü sadece ram kullanımı iyleştirilecek işlemci 800mhz belle tema ve belle perde olcak o kadar ha bide flash 4.1 bu kadar

vegatablo

vegatablo

Üye
abi hepimiz bir olup belleye benzeyen en iyi cfw yi yapıp nokiaya gönderelim. de az utansınlar ha bide bunlar çok yüzsüz o cfw yi alır güncelleme diye paylaşırlar

caglar b

caglar b

Üye
beyler 3yıl 5800 kullanıp 701 e geçen biri olarak şunu söyleyim nokia s^3 birinci nesillere bile destegi şüpheliyken maalesef size destek vermez. sizin nokiadan tek talebiniz olabilir oda s60v5 bootloader kilidinin açılma yöntemi zaten başka birşey sizin işinize yaramaz

semihguney

semihguney

Üye
:zzz: 5800 dönemi nokia için bitmiştir , adamlar androitle uğraşıyorlar bizi düşünmezler ki

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
:zzz: 5800 dönemi nokia için bitmiştir , adamlar androitle uğraşıyorlar bizi düşünmezler ki

Nokia ve android mi ? Dostum iyi misin diyeceğim. Nokia windows phone platformuna geçti. Bu saatten sonra kim takar symbiani moduna girerler. :)

acuxx

acuxx

Üye
sildim

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
omnia ve vivaz da uyum sağlar ama belle nin 5800a gelmesi böyle birşey çok zor 5800 donanım açısından çok ama çok yetersiz kalıyor 5800a 256 mb ram 1gb rom takın işlemci hızınıda 1ghz a yükseltin
birde ekran hd içeriği desteklesin belki gelir

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
nokia bence tüm 5800ları toplasın sıkıntı bitsin :)

azrock

azrock

Üye
Şu konuyu yukarı taşımayalım lütfen! Kilitlensin.

Bazı arkadaşlar C5-03'e falan gelir demişler. Gelmez!

Niye çünkü Symbian^3 GPU altyapısını daha çok kullanan bir sistem. GPU!

Yani bizim telefonlar da olmayan bir sistem.

Bazıları Vivaz vb. demiş. Doğru onlar da GPU var ama o kadar güçlü değil. Yani N8'de Broadcom GPU var ki bu zamanında güçlü idi.

Üst Alt