S60v5 Telefonlar İçin Belle Talebinde Bulunuyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianize

Symbianize

Üye
Abi adamlara çok azda olsa hak veriyorum bu bir pazar taktiğidir tabiki böyle yapacaklar (Eskiyi güncellemeyecekler) Ama şunu unutuyorlar 5800 XM Şuan nokianın en cok kullanılan telefonlarından biri o yüzden nokia müşteri kaybetmemek için bi güncelleme çıkarması şart Bakın GÜNCELLEME diyorum çünkü bu donanımla belle ve anna imkansız ama s60v5te çok hata var en azından onlar giderilmeli şuan forumda pek çok Cfw mevcut bunlardan birini alıp geliştirse ortaya güzel birşey cıkar diye düşünüyorum

Ama derdimizi kime anlatıyoruzki NOKIA değilmiki v52 yi çıkardıktan 1 sene sonra v60 ı çıkaran ondada kilit ve webbrowserdan başka birşey değişmedi :S

Farkındaysanız Nokia Her Saniye düşüş yaşıyor

kemik95

Üye
    Konu Sahibi
bu yıl zararlarını kar a çevirmesse, eski popülerliğine geri gelmezse nokia satılcakmış. Bende bugünden sonra nokia telefon kullanmıyorum. giderim samsung , htc android alırım daha iyi böyle bozuk bir symbian işletim sistemini napayım. umarım şirket batar. nokia bir daha gün yüzü göremez.

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bu yıl zararlarını kar a çevirmesse, eski popülerliğine geri gelmezse nokia satılcakmış. Bende bugünden sonra nokia telefon kullanmıyorum. giderim samsung , htc android alırım daha iyi böyle bozuk bir symbian işletim sistemini napayım. umarım şirket batar. nokia bir daha gün yüzü göremez.

Çok ağır olmadımı ? En çok uyguluma çeşitliliği yine symbianda. Android'i bilmiyorum ama blackberry ve samsungu saymıyrum bile.. Şimdi lumia serisi çıktı işler hep WP7 üzerine kayacak s60v5 unutulacak :hmmm

Yine en iyisi bence 3310 kullanmak..

Masterthone

Masterthone

Üye
3310 güzel seçim :)

santimental

Üye
Açık konuşmak istiyorum ki Nokia'nın Son zamanlarda 5800'a karşı takındığı durum Beni En Sevdiğim Telefon Üreticisi Nokia'dan Nefret ettirdi. Gerçekten adam akıllı bir güncelleme bile olmadı neredeyse. Tabi ilk hali ile v60 da ki hali arasında baya bir fark var ama yinede kısıtlı güncelleştirmeler yayınlıyorlar. Böyle giderde 5800 için adam akıllı bir şey yapılmazsa gerçekten benim gözümde ne kadar sevsem de Nokia bitmiştir. Büyük konuşmak istemem ama Bir daha öldürseler almam Nokia.

Ancak bir umut dahi olsa bu mesajı gönderelim hatta Türkiye ile sınırlı kalmayıp yabancı veya Türkçe forumlarda konular açalım birlik olup kalabalık bir ortama kavuşursak artık bu güncelleştirmeyi yayınlamazlarsa salaklık ederler...

Ayrıca; göndereceğimiz mesaj genel anlamda aynı içeriği içeriyor olsun tabi biraz kişisellik katar mesajı gönderecek olanlar...

kardeş atarlanmışsın ama bi zahmet yani kaç senenin telefonu.. biraz daha zorlasan 6630a falan belle diceksin yani.. :(

kemik95

Üye
    Konu Sahibi
Çok ağır olmadımı ? En çok uyguluma çeşitliliği yine symbianda. Android'i bilmiyorum ama blackberry ve samsungu saymıyrum bile.. Şimdi lumia serisi çıktı işler hep WP7 üzerine kayacak s60v5 unutulacak :hmmm

Yine en iyisi bence 3310 kullanmak..

Android, symbian'ı ezer geçer.

fLuke!

fLuke!

Üye
Android, symbian'ı ezer geçer.
Bu konuda haksızın bence.Symbian'a da 1.2 Ghz çift çekirdek tak bak bakalım n'oluyor.Symbian 680 Mhz işlemciyle hala rekabet edebiliyor.Nokia'da hala düşük donanım koyuyor telefonlara.

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
kardeş atarlanmışsın ama bi zahmet yani kaç senenin telefonu.. biraz daha zorlasan 6630a falan belle diceksin yani.. :(

Kaç senenin telefonu? Açık konuşmak gerekirse ben alalı pek birşey olmadı madem böyle kaç senenin telefonu diye konuşulacaktı da neden daha 1 yıl öncesine kadar satışına devam ediliyordu. Hala üretilip satılıyor mu bilmiyorum ama ben alalı 1 yılı anca 2 ay geçti ve ben bu telefona yeni bir güncelleme istemekte sonuna kadar haklıyım ayrıca şunu unutma ki burada herkesin bahsettiği gibi bu telefon Nokia'nın en çok kullanılan telefonu. Hem Belle ve Anna güncellemelerini kaldırabileceğini söylemiyoruz ki biz, burada istenilen belle ui (görüntü) seçenekler geri tamam evet iptal gibi yazıların c6 fw lerinde bile tam olarak stabil olmasa bile olduğunu biliyorsun ve bunun stabil çalışan halini güncellemeye katmalarını istiyoruz. Anna ya gelince; Anna ikonları istiyor millet ve bu cfw'lerde bile var. Ancak herkes Nokia'nın yayınlaması gerektiğini düşündüğü sorunları en aza indirgenmiş ve daha stabil çalışan bir güncelleme bekliyor. Burada herkes dalga geçme peşinde bir şekilde ve sanki her yeni telefon çıktığında eskisini satıp yenisini alıyormuş gibi davranıyor. Buda çok can sıkıcı bir hal. İnsanlar başkalarının görüşlerine saygılı olmalı ve o kişinin söylediğini iyice anlamaya çalıştıktan sonra cevap vermeli... Sanırım zor olur ama yapabilirsiniz diye umuyorum. Söylediklerimi anladıysanız bir daha 5800 için belle ve annayı kaldırmaz demezsiniz.

İyi Forumlar...

byred55

Üye
maksımum anna getırırler :D

-starkiller-

-starkiller-

Üye
Bu konuda haksızın bence.Symbian'a da 1.2 Ghz çift çekirdek tak bak bakalım n'oluyor.Symbian 680 Mhz işlemciyle hala rekabet edebiliyor.Nokia'da hala düşük donanım koyuyor telefonlara.
doğru söylüyorsun tak 701e 1.2 çift çekirdek işlemci gör bakalım android mi symbian mı ? symbian düşük özellikli telefonlarda sorunsuz çalışırken androidin en iyi telefonda bile bir sorunu var. ama nokiadan bir cacık olmaz ben htc alırım bundan sonra :D

anılbaran

anılbaran

Üye
Htc den salatalık olmaz :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Abi bana belleli 5800 alırmısın ? :D

yada belleli 3310 :) Belleli olsun fark etmez :(

Yakında böyle olabiliriz dikkatli olun..

Kedi Yavrusu

Üye
o "andıyoyit andıyoyit" dediğiniz telefonlar 1 yıl olmadan destek kesiliyor güncelleme falan gelmiyor. Nokia ise 4 yıllık telefona hala güncelleme getiriyor. Ama burada adamlar kalkmış hala durumdan şikayet ediyor. El insaf yahu, s60v5 kullanan daha fazla imiş o yüzden gelmeliymiş. Birincisi adam yeni telefonlarını hangi bahane ile satacak? İkincisi ise bu telefon symbian^3'ü dahi kaldıramaz iken belle'yi nasıl kaldıracak? Mantık efendim. Lütfen.

*-king-*

*-king-*

Üye
3310 s 'e HD kayıt özelliği gelicekmiş

-starkiller-

-starkiller-

Üye
abi deme öyle yav desire s'i biraz kurcaladım resmen hayran kaldım sensation'u da incelemeyi düşünüyorum :D adamlar dış malzemeyi iyi kullanıyorlar arayüz de telefonu kasmıyor :D

anılbaran

anılbaran

Üye
bende inceledim Vatan computer da . Güzel di ama fiyatı 2000 tl idi galiba :D

kemik95

Üye
    Konu Sahibi
nokia nın tek yapabildiği pazarlama. başka bildiği bir şey yok. 4 yıldır telefona destek veriyormuş. ya arkadaş benim elimdeki telefon çıkalı 1 yıl oldu ne 4 yılı. 1 yıl içinde atılacak bir şey mi ki. daha nokia kendi geliştirdiği versionları bilmiyor. bu kadar basit bir firma görmedim ben. nokia çok iyi telefon değil ki diyorsun 680 le rekabet ediyor. en ezik kalan yine nokia oluyor bi testlere bak istersen. Noldu daha düne kadar symbian ı bırakmıcaz asla , o bizim işletim sistemimiz derken bi anda her şeyi wp 7 ye kaydırdılar ve piyasada ki soruları onlar üzerinden cevaplıyorlar.

----------Eklendi @ 23:39:01 ---------- Yazıldı @ 23:37:44 ----------

nokia getirsin bakalım 3D foto. daha telefonlarının çoğunda flash yok.

Telefonum 5800 değil. Nokia sadece 5800 üretmiyor. neden her şeyi ona bağlıyorsunuz ? Geçen yıl aldığım telefon c5-03 (Ağustos 2011 ) ve piyasaya sürülüşü 2010 4. çeyrek. 1 yılını yeni doldurmuş sayılıyor

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
nokia nın tek yapabildiği pazarlama. başka bildiği bir şey yok. 4 yıldır telefona destek veriyormuş. ya arkadaş benim elimdeki telefon çıkalı 1 yıl oldu ne 4 yılı. 1 yıl içinde atılacak bir şey mi ki. daha nokia kendi geliştirdiği versionları bilmiyor. bu kadar basit bir firma görmedim ben. nokia çok iyi telefon değil ki diyorsun 680 le rekabet ediyor. en ezik kalan yine nokia oluyor bi testlere bak istersen. Noldu daha düne kadar symbian ı bırakmıcaz asla , o bizim işletim sistemimiz derken bi anda her şeyi wp 7 ye kaydırdılar ve piyasada ki soruları onlar üzerinden cevaplıyorlar.

Katılıyorum. :oke:

Bende alalı 1.5 yıl olmadı millet kendisi 4 sene önce aldığı için sadece o sene satılmış bir daha satılmamış sanıyor sanırım :)

fLuke!

fLuke!

Üye
o "andıyoyit andıyoyit" dediğiniz telefonlar 1 yıl olmadan destek kesiliyor güncelleme falan gelmiyor. Nokia ise 4 yıllık telefona hala güncelleme getiriyor. Ama burada adamlar kalkmış hala durumdan şikayet ediyor. El insaf yahu, s60v5 kullanan daha fazla imiş o yüzden gelmeliymiş. Birincisi adam yeni telefonlarını hangi bahane ile satacak? İkincisi ise bu telefon symbian^3'ü dahi kaldıramaz iken belle'yi nasıl kaldıracak? Mantık efendim. Lütfen.
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/s-3-5800-a-port-edildigine-dair-birkac-bilgi-555862.html

Üst Alt