Joker. Üye symbian.forever' Alıntı: dostlar bu ve bunun gibi dosyalar daha önceden toplu bir şekilde by başpınar tarafından paylaşılmıştır. ---------- Post added at 13:26:26 ---------- Previous post was at 13:11:53 ---------- daha fazla konu açıp kirlilik yapmayalım lütfen. Kaliteli konular açalım. http://www.maxicep.com/symbian-s60v...gifini-degistir-10-farkli-secenek-539565.html Burdan devam. konu Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım Tarihlere yanlış baktık helarde bu 2010 senin değinin 2011 yıl paylaşımı
symbian.forever' Alıntı: dostlar bu ve bunun gibi dosyalar daha önceden toplu bir şekilde by başpınar tarafından paylaşılmıştır. ---------- Post added at 13:26:26 ---------- Previous post was at 13:11:53 ---------- daha fazla konu açıp kirlilik yapmayalım lütfen. Kaliteli konular açalım. http://www.maxicep.com/symbian-s60v...gifini-degistir-10-farkli-secenek-539565.html Burdan devam. konu Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım Tarihlere yanlış baktık helarde bu 2010 senin değinin 2011 yıl paylaşımı
symbian.forever Üye Joker.' Alıntı: Arkadaşım Tarihlere yanlış baktık helarde bu 2010 senin değinin 2011 yıl paylaşımı Genişletmek için tıkla ... Tarihlere hiç bakmamıştım. Ama konu üstte olunca yeni açıldı sandım. Özür dilerim
Joker.' Alıntı: Arkadaşım Tarihlere yanlış baktık helarde bu 2010 senin değinin 2011 yıl paylaşımı Genişletmek için tıkla ... Tarihlere hiç bakmamıştım. Ama konu üstte olunca yeni açıldı sandım. Özür dilerim
kylexz Üye açılışa başka resimler koymamız vee açılış müziğini istediğimiz bir müzikle değiştirmemiz mümkünmü?
Joker. Üye symbian.forever' Alıntı: Tarihlere hiç bakmamıştım. Ama konu üstte olunca yeni açıldı sandım. Özür dilerim Genişletmek için tıkla ... Önemli Değil Herkes hata yapabilir.
symbian.forever' Alıntı: Tarihlere hiç bakmamıştım. Ama konu üstte olunca yeni açıldı sandım. Özür dilerim Genişletmek için tıkla ... Önemli Değil Herkes hata yapabilir.
hikmet366 Üye [h=1]5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp4 [01.12.2012] Bu CFW Çalışmıyor Cfwlerde Çalışıyor mu bu Gif Dosyası kardeş[/h]
[h=1]5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp4 [01.12.2012] Bu CFW Çalışmıyor Cfwlerde Çalışıyor mu bu Gif Dosyası kardeş[/h]
TEKNO MANYAK Üye abi buna bakın bide windows 8 açılış ve kapanış Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indimek için resime tıklayın
abi buna bakın bide windows 8 açılış ve kapanış Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indimek için resime tıklayın