Karşılaştırma S5 mi Z2 mi alayım??

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
Hocam siz biliyormusunuz son cikan surum nasil ayirt ediliyor
Micro SD kapağını açıyorsun orda kızak gibi bişi var onu dışarı çekiyorsun onun altında yazıyo sürüm numarası şuan yeni sürüm olarak 14w50'lere gelmiştir belkide geçmiştir. Son iki rakamı arttıkça yeni sürüm geldi demektir 51-52-53 vs. diye artıyor. Ama şöle bişi var kutuyu açtıktan sora sürüm numarası eski bile olsa onu iade edemezsin ancak telefonda bi sorun görürsen (kasa açıklığı yan kapaklar çerçeveylé aynı hizada olmaması vs.) o şekilde değiştirirler. Yani direk incele orda telefonu öyle satın al.

bugrafatih00

bugrafatih00

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar pesin alabilirim ama ben 6 ay gibi taksitle almak istiyorum. Biliyorum taksit kalkti ama baska yollarla taksit yapabilirmiyiz?

Buğra

Buğra

Admin
Xperia z2 almalısın :oke:

cici60

cici60

Üye
Arkadaslar pesin alabilirim ama ben 6 ay gibi taksitle almak istiyorum. Biliyorum taksit kalkti ama baska yollarla taksit yapabilirmiyiz?
telefoncular el altından yapıyo pahalıya gelir . netten alırsan tek çekim olur ucuz olur

bugrafatih00

bugrafatih00

Üye
    Konu Sahibi
cici60

cici60

Üye
B
Teknoloji magazalarindan cesitli yollarla yapan yok mudur

burdan aşağıda taksit 3 6 9 taksit yapılıyor. 1359tl cihaz -100tl bonus + 7 tl kargo cihaz 1266tl geliyor.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
burdan aşağıda taksit 3 6 9 taksit yapılıyor. 1359tl cihaz -100tl bonus + 7 tl kargo cihaz 1266tl geliyor.

Orda sadece ticari karta yapılıyor

bugrafatih00

bugrafatih00

Üye
    Konu Sahibi
Peki evkura bulasilirmi ne dersiniz

lazye

lazye

Üye
Evkurdan almayin çok daha fazlaya gelir :(

man20

man20

Üye
Onuda geçtim kimse evkurdan almadığı için çok eski üretimli telefon vardır ellerinde.

Buğra

Buğra

Admin
Kliksa bak 1350 lira

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Ben s3 kullanıcısıyım ve bir daha samsung almayı düşünmüyorum kesinlikle z2 al derim :D çünkü bende onu alıcam s3 bozulduğunda

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kesinlikle S5 almalısin tasarım kişiden kişiye değişir benim hoşuma gider onun gitmez çok havali bir telefon.
Dünyanın en iyi ekrani mevcut ve kamerasi dünyanin en hızlı odaklanan kamerasi seçildi.
sony tft kullandığı icin soluk duruyor istersen karşılastir.
Ve Samsun s5 te yeni TW mevcut.
Sonyde 4-5 ay sonra sosorunlar başliyor ekran kendi kendine tikliyor , tuş kilidi acilmiyor 5-6 defa deneyince anca ben sadece benim sony de oluyor sanmıştım kuzenimdede xperia Z var ondada oluyormus işin ilginç yani serviste çözemiyor .
Dokunmatik sorununu araştır derim.

0MG90

0MG90

Üye
Ben Z2 kullanıyorum tavsiye ederim. Öncelikle S5 yeğenimde var ve baya bir kurcaladım telefonu. Kamerasını baya bir beğendim ve TouchWiz'de kasma kesinlikle 0. Baya stabil çalışıyor. Tasarım kişiden kişiye göre değişir ama ben pek beğenmedim, suya dayanıklı telefonun arka kapağı açılmamalı bence.

Benim Z2'nin üretim tarihi 14W48 yani Aralık ayı gibi oluyor. Galiba hafif kasa açıklığı var ama ben pek takmadım onu. Telefonu suya sokma gibi bi niyetim yok. Yağmurda zaten baya kullandım sorun çıkarmadı hiç şimdiye kadar. Oyunlarda kasmaya gelirsek bu daha çok geliştiriciye bağlı. Mesela ben Most Wanted'ı, Asphalt 8'i sorunsuz oynarken Crazy Taxi: City Rush'da öküz gibi kasıyor ondan sildim oyunu. Telefonun ses kalitesine diyecek bir şey yok. Çoğu kişi sesi az çıkıyor diyor ama gerçekten fazla. Telefona 64GB SD kart aldım 1500 şarkı attım kulaklıkla müthiş ses veriyor. Güncelleme yönünden ise Xperia Z 5.0'ı aldı, Z2'yi sen düşün. Karar sana kalmış.
Kesinlikle S5 almalısin tasarım kişiden kişiye değişir benim hoşuma gider onun gitmez çok havali bir telefon.
Dünyanın en iyi ekrani mevcut ve kamerasi dünyanin en hızlı odaklanan kamerasi seçildi.
sony tft kullandığı icin soluk duruyor istersen karşılastir.
Ve Samsun s5 te yeni TW mevcut.
Sonyde 4-5 ay sonra sosorunlar başliyor ekran kendi kendine tikliyor , tuş kilidi acilmiyor 5-6 defa deneyince anca ben sadece benim sony de oluyor sanmıştım kuzenimdede xperia Z var ondada oluyormus işin ilginç yani serviste çözemiyor .
Dokunmatik sorununu araştır derim.
Xperia serisinde de ödüllü G Lens var ve Z2'nin kamerası şimdiye kadarki en iyi telefon kamerası seçildi. Manuel modda ayarları tam yaparsanız muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz.
TFT Z1'de var. Z2'den sonra (Z2 dahil) IPS ekran kullanıyor.
Sorun yok. Kendi kendine tıklama yok. Tuş kilidine tıklayınca anında açılıyor.
Dokunmatik sorunu yok.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve cici60
MoonLife01

MoonLife01

Üye
Ben Z2 kullanıyorum tavsiye ederim. Öncelikle S5 yeğenimde var ve baya bir kurcaladım telefonu. Kamerasını baya bir beğendim ve TouchWiz'de kasma kesinlikle 0. Baya stabil çalışıyor. Tasarım kişiden kişiye göre değişir ama ben pek beğenmedim, suya dayanıklı telefonun arka kapağı açılmamalı bence.

Benim Z2'nin üretim tarihi 14W48 yani Aralık ayı gibi oluyor. Galiba hafif kasa açıklığı var ama ben pek takmadım onu. Telefonu suya sokma gibi bi niyetim yok. Yağmurda zaten baya kullandım sorun çıkarmadı hiç şimdiye kadar. Oyunlarda kasmaya gelirsek bu daha çok geliştiriciye bağlı. Mesela ben Most Wanted'ı, Asphalt 8'i sorunsuz oynarken Crazy Taxi: City Rush'da öküz gibi kasıyor ondan sildim oyunu. Telefonun ses kalitesine diyecek bir şey yok. Çoğu kişi sesi az çıkıyor diyor ama gerçekten fazla. Telefona 64GB SD kart aldım 1500 şarkı attım kulaklıkla müthiş ses veriyor. Güncelleme yönünden ise Xperia Z 5.0'ı aldı, Z2'yi sen düşün. Karar sana kalmış.

Xperia serisinde de ödüllü G Lens var ve Z2'nin kamerası şimdiye kadarki en iyi telefon kamerası seçildi. Manuel modda ayarları tam yaparsanız muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz.
TFT Z1'de var. Z2'den sonra (Z2 dahil) IPS ekran kullanıyor.
Sorun yok. Kendi kendine tıklama yok. Tuş kilidine tıklayınca anında açılıyor.
Dokunmatik sorunu yok.
Ben fotoğrafciyim neyi anlatmaya çalışıyorsunuz ??
G lensi ovme sebebi gece çekimi gece çekiminde nokia lumiayi tek çekerim ☺
İnternete gir ve galaxy s5 ile z2 ekranın karşılastir.
Su geçirmezlikte kapak cikmamali demişsin adamlar yeni çığır açmış hem kapagi çıkıyor hem su geçirmez sence bu çılgın değil mi ??

0MG90

0MG90

Üye
Batarya gidince görürsünüz. Neyse.

cici60

cici60

Üye
Su geçirmezlikte kapak cikmamali demişsin adamlar yeni çığır açmış hem kapagi çıkıyor hem su geçirmez sence bu çılgın değil mi ??
kardeşim şuan z3 kullanıyorum s5 kullanmış birisi olarak keske daha önce sony geçseymişim diyorum samsung s5 şarj kapağı çok çabuk kopuyo kopmuştuda yenisini takınca su geçiriyor samsung sony kadar tecrübeli değil (suya dayanıklık konusunda ). ne kadar ultra tassaruf modu olsada sony kadar profesyonel tasarruf hiç daha önce yaşmadım kamerası s5 çok fark edilir netlik yok ama uygulamaları süper 20 30tane kamera uygulması var playden indire biliyosun odaklaması harika temayı googlden indirip değiştire biliyosun samsungu kötülemiyorm ama sony şarj kamera tasarım ve stabilede 1 tık önde...
ayırıca z3 özellikleri yazıyor burda z2 ile cok farkı olmadığı için burdan bakılabilir
Öneri - Sony Z3 Almak İsteyenler Mutlaka Okusun(Kullanım Deneyimim) - MaxiCep

MoonLife01

MoonLife01

Üye
kardeşim şuan z3 kullanıyorum s5 kullanmış birisi olarak keske daha önce sony geçseymişim diyorum samsung s5 şarj kapağı çok çabuk kopuyo kopmuştuda yenisini takınca su geçiriyor samsung sony kadar tecrübeli değil (suya dayanıklık konusunda ). ne kadar ultra tassaruf modu olsada sony kadar profesyonel tasarruf hiç daha önce yaşmadım kamerası s5 çok fark edilir netlik yok ama uygulamaları süper 20 30tane kamera uygulması var playden indire biliyosun odaklaması harika temayı googlden indirip değiştire biliyosun samsungu kötülemiyorm ama sony şarj kamera tasarım ve stabilede 1 tık önde...
ayırıca z3 özellikleri yazıyor burda z2 ile cok farkı olmadığı için burdan bakılabilir
Öneri - Sony Z3 Almak İsteyenler Mutlaka Okusun(Kullanım Deneyimim) - MaxiCep
Sen S5 kullanmamissin kardeşim veya cakma s5 kullanmişsin☺
Sarj kapagi kopanlara samsung ücretsiz değişim sağlıyor ve suda geçirmiyor. Ultra tasarruf modunda çığır acti 12 gun gidiyor şarji senin anlatmak istedigin nedir ??
Kamera program vs hepsi ayni sekilde s5 tede var ayrıca kalp sensörude mevcut parmak izi vs.
Tüm androidler google bağlı..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ne yani sen fotoğrafçısın diye S5 , Z2'den daha mı iyi çekiyor ? Ayrıca Sony'de Nokia cihazlarda kullanılan Carl Zeiss kullanıldı. Ekranını övmüşsün ama bu da tercih meselesi. Ben şahsen IPS ekran seviyorum. Ayrıca şu da bir gerçek ki : Su geçirmezlik Sony ile popüler oldu.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90