Ben Z2 kullanıyorum tavsiye ederim. Öncelikle S5 yeğenimde var ve baya bir kurcaladım telefonu. Kamerasını baya bir beğendim ve TouchWiz'de kasma kesinlikle 0. Baya stabil çalışıyor. Tasarım kişiden kişiye göre değişir ama ben pek beğenmedim, suya dayanıklı telefonun arka kapağı açılmamalı bence.
Benim Z2'nin üretim tarihi 14W48 yani Aralık ayı gibi oluyor. Galiba hafif kasa açıklığı var ama ben pek takmadım onu. Telefonu suya sokma gibi bi niyetim yok. Yağmurda zaten baya kullandım sorun çıkarmadı hiç şimdiye kadar. Oyunlarda kasmaya gelirsek bu daha çok geliştiriciye bağlı. Mesela ben Most Wanted'ı, Asphalt 8'i sorunsuz oynarken Crazy Taxi: City Rush'da öküz gibi kasıyor ondan sildim oyunu. Telefonun ses kalitesine diyecek bir şey yok. Çoğu kişi sesi az çıkıyor diyor ama gerçekten fazla. Telefona 64GB SD kart aldım 1500 şarkı attım kulaklıkla müthiş ses veriyor. Güncelleme yönünden ise Xperia Z 5.0'ı aldı, Z2'yi sen düşün. Karar sana kalmış.
Kesinlikle S5 almalısin tasarım kişiden kişiye değişir benim hoşuma gider onun gitmez çok havali bir telefon.
Dünyanın en iyi ekrani mevcut ve kamerasi dünyanin en hızlı odaklanan kamerasi seçildi.
sony tft kullandığı icin soluk duruyor istersen karşılastir.
Ve Samsun s5 te yeni TW mevcut.
Sonyde 4-5 ay sonra sosorunlar başliyor ekran kendi kendine tikliyor , tuş kilidi acilmiyor 5-6 defa deneyince anca ben sadece benim sony de oluyor sanmıştım kuzenimdede xperia Z var ondada oluyormus işin ilginç yani serviste çözemiyor .
Dokunmatik sorununu araştır derim.
Xperia serisinde de ödüllü G Lens var ve Z2'nin kamerası şimdiye kadarki en iyi telefon kamerası seçildi. Manuel modda ayarları tam yaparsanız muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz.
TFT Z1'de var. Z2'den sonra (Z2 dahil) IPS ekran kullanıyor.
Sorun yok. Kendi kendine tıklama yok. Tuş kilidine tıklayınca anında açılıyor.
Dokunmatik sorunu yok.