S3 mini almayi düşünüyorum bilgilendirecekler içeri..

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini almayi düşünüyorum bilgilendirecekler içeri..
Arkadaşlar S3 mini almayı düşünüyorum. Bütçem buna yeterli 2. elden yana şansım pek olmadı s3 mini fiyatı da uygun ama kafama takılan yönleri var sistem hafızası dahili hafızası ram'i işlemcisi falan yeterli seviyede mi?
Çokta olmasada oyun oynayan biriyim en çok internetle işim oluyor face,twitter,vs.. Kullananlar bilgilendirebilirler mi acaba?
Yada bunun fiyatına denk olan telefon önerileri olursa onada kabulüm. :)

ŞİMDİDEN VERECEĞİNİZ DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
xperia l xperi p ye bak s3 minı hafıza ıcın root gerekır garantı gıder xperia l de oyle o da root gerekır bence xperia p lumialarada bakabılırsın

- - - Eklendi - - -

butce ne kadar?

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
İşletim sistemi android olacak. :tşk:

Puck

Puck

Üye
rom kurarsın rahat rahat kullanırsın bence alabilirsin .

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Bende öyle düşünüyorum. Şuan piyasadaki fiyatı nasıl bilmiyorum siteden almayacağım için çok oynarmı acaba siteden fiyat aralığı ile telefoncuda ki fiyat aralığı? :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
s3 mini alcagına xperia p ya da l al l ıkısınden ıyi ama ılla ya mını ya p yse ben p derim

The Thoth

The Thoth

Üye
Arkadaşlar sizce S3 mini kaç güncelleme daha alır. Ve sony desteği kesti galiba bunun gerçekliği var mı? İkisi arasında fark kılar mı bu.

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar sizce S3 mini kaç güncelleme daha alır. Ve sony desteği kesti galiba bunun gerçekliği var mı? İkisi arasında fark kılar mı bu.

S3 mininin güncelleme açısından ömrü bitmiştir ya da çok az kalmıştır, sony 2011lere jelly bean vermeyeceğini, açıklamıştır Xperia Pye vs jb geldi ama Pye daha güncelleme gelmez ya da gelse de s3 mini gibi az gelir. Ufak tefek düzeltmeler gelir ikisine de. Hadi 4.2.2 hadi 4.3de gelsin ama 5 imkansız gibi :D

- - - Eklendi - - -

Neyse, bence Xperia P alma, S3mini de alma. En mantıklısı Xperia L olacaktır.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
yardım ve önerileriniz için teşekkürler hepsini değerlendireceğim.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
S3mi iyi all

thebancally

Üye
Biraz bekle General mobile discovery al s3 mini alacagına.S3 mini ufacık ekran,Daha kötü ekran kalitesi,düşük çözünürlük,daha kötü cpu ve gpu ya sahip ve 150 tl daha pahalı.Hiç mantıklı degil.S3 mini antutu da 6000 küsur puan alırken,discovery 13000 küsur alıyor.Bu oyunlara da yansıyor.600 tl ye discovery varken S3 bile alınmaz bunu discovery sahibi ve S3 ile yanyana karşılaştırmış biri olarak söylüyorum

fk555897

fk555897

Üye
Bence S3 Mini al. Güzel ir telefon.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
GM sevmiyorum hocam iyi güzel diyorlar da ileride sorunları çok olacak gibime geliyor.

thebancally

Üye
GM sevmiyorum hocam iyi güzel diyorlar da ileride sorunları çok olacak gibime geliyor.

Türk insanı şu marka olayından vazgeçmedigi sürece fazla ödemeye mahkumdur.Discovery denen telefon tüm dünyaya satılıyor farklı isimlerle ve türkiyede yurtdışı fiyatı ile 1-1 aynı fiyat.General mobile üretmiyor telefonu.Teknoloji şans işidir.Sırf 600 tl diye ilerde bozulacagını düşünmen çok saçma.S3 mini discovery yanında 300 tl anca eder.Telefon ilk 1-2 partileri dagıtıldıgında 600 tl lik çin malı diye kullanmadan çok atıp tutan vardı.Telefon piyasada yaygınlaşınca kullanıcılardan da bir pişmanlık olmayınca hatta bu paraya böyle bir telefon aldıkları için bir kez daha memnun olanlar çogalınca bu atıcı takımın sesi biraz kesildi.300 kişiden fazla kullanıcı klübünde telefonu kullananlardan kaç kişi tavsiye etmedi? 1 tane gördüm ben o da servis den dolayı ki türkiyede adam akıllı servis yok zaten.Telefonu kullanmayanlar kötülüyor hep.Mesut Çevigin incelemesini izle.Birde Mesut Çevigin bir lafını alıntılayaım. "S4,HTC one,Xperia Z alacakları ayrı tutuyorum,discovery varken 1000 tl para verip ara telefon almanın lüzumu yok". Kaldıki sen 150 tl fazla para verip s3 mini almaya çalışıyorsun

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Türk insanı şu marka olayından vazgeçmedigi sürece fazla ödemeye mahkumdur.Discovery denen telefon tüm dünyaya satılıyor farklı isimlerle ve türkiyede yurtdışı fiyatı ile 1-1 aynı fiyat.General mobile üretmiyor telefonu.Teknoloji şans işidir.Sırf 600 tl diye ilerde bozulacagını düşünmen çok saçma.S3 mini discovery yanında 300 tl anca eder.Telefon ilk 1-2 partileri dagıtıldıgında 600 tl lik çin malı diye kullanmadan çok atıp tutan vardı.Telefon piyasada yaygınlaşınca kullanıcılardan da bir pişmanlık olmayınca hatta bu paraya böyle bir telefon aldıkları için bir kez daha memnun olanlar çogalınca bu atıcı takımın sesi biraz kesildi.300 kişiden fazla kullanıcı klübünde telefonu kullananlardan kaç kişi tavsiye etmedi? 1 tane gördüm ben o da servis den dolayı ki türkiyede adam akıllı servis yok zaten.Telefonu kullanmayanlar kötülüyor hep.Mesut Çevigin incelemesini izle.Birde Mesut Çevigin bir lafını alıntılayaım. "S4,HTC one,Xperia Z alacakları ayrı tutuyorum,discovery varken 1000 tl para verip ara telefon almanın lüzumu yok". Kaldıki sen 150 tl fazla para verip s3 mini almaya çalışıyorsun

Ben gm kullanmayi sevmedigimi belirttim hocam telefona bir leke attigim yok. Kullanamayacagimi bildigim telefon alamam suan ailemde 2 kisi kullaniyor telefon iyi hos ama bana hitap etmiyor.Dediğiniz kişinin tanıtım videosunu paylaşabilir misiniz?

thebancally

Üye

Ben gm kullanmayi sevmedigimi belirttim hocam telefona bir leke attigim yok. Kullanamayacagimi bildigim telefon alamam suan ailemde 2 kisi kullaniyor telefon iyi hos ama bana hitap etmiyor.Dediğiniz kişinin tanıtım videosunu paylaşabilir misiniz?

google a "general mobile discovery inceleme" yazarsanız 2. video. buraya yazmayayım

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Klasik olacak ama discovery varken:ah:

Üst Alt