S3 mini almayi düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet.25

s2 demek için girmiştim söleyenler olmus s3mini samsung oyunu gibi geliyor bana s2 en iyisi s3 minide rom konusundada sıkıntı cekebilirsiniz

Türe

Türe

Üye
Arkadaşım nasıl kasıyor ya 1 aydır kullanıyorum kasdığını daha göremedim.Nerden baksan 30 adet uygulama var telefonda geçen nfs most wandet oynuyordum telefon hafif takılmalar başladı virajlarda falan bir baktım arkada çalışan 7 tane daha oyun var.Şimdi sen diyorsunki telefonda prog bile yok kasıyor.Atmayın kardeşim ya

... kullandım diyorum be adam yalan borcum mu var sana ?! Most wanted'da s2 fps düşüşü bile yapmıyor var sen düşün. :ah

- - - Eklendi - - -

yuhh yani abartılır da bu kadar mi abartılır benim telefonda şimdi saydım 60 uygulama yüklü artı samsung klavye touch wiz falan filan ile beraber 70tane falan ediyor ve 0 kasma var. bir kac saat kullanıp böyle kasıyor demek abartı oluyor karalama oluyor

- - - Eklendi - - -

çekemiyorlar mi bu s3 mini yi ü nedir.

Çekemiyorlar mı :kop2: :zuhaha: .... sIII kullanıyorum sen neyi yaşıyorsun ?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Alın izleyin. Daha S2 4.0.4 ha. 4.1.2 değil (!)

besim.farhan

besim.farhan

Üye
insanların artık o amaçla yazdığımı düşünüyorum. tamam s2 daha iyi ama s3 mini de bos telefon degil. ayrıca bir gün kullanarak bu yorumlar yapılmaz

Türe

Türe

Üye
insanların artık o amaçla yazdığımı düşünüyorum. tamam s2 daha iyi ama s3 mini de bos telefon degil. ayrıca bir gün kullanarak bu yorumlar yapılmaz

İçinde uygulama yokken bu haldeyse 1 ay kullansam ne olur söyler misin ?

yigitovski

yigitovski

Üye
S3 Mini'yi ben de kullandım ekran çözünürlüğü çok kötü.Ayrıca Modern Combat 4 de 20 FPS yi zor gördü.S2 daha iyi.

Türe

Türe

Üye
arkadaşım!! su an 60 uygulama yüklü neden bendekinde kasma yok????????

Ben gördüğümü söylüyorum. Ac netten s2 ile karsilastiemalara bak. Belki de kasma yok zannediyorsundur ? Ya da daha once hic yuksek fps li cihaz kullandin mi ? Bunlari da sorgulamali

lordufuk

lordufuk

Üye
sırf tasarım için s2 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt