S3 mini almayi düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmtboss

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini almayi düşünüyorum
Yeni bir telefon almayi düşünüyorum bu telefon yüzde 90 s3 mini olacak gibi yerine daha iyi birşey önerebilirsiniz. Telefonun iyi kötü yanlarini sizlerden öğrenebilir miyim?

Türe

Türe

Üye
onun yerine s2 almak daha mantıklı

mmtboss

Üye
    Konu Sahibi
Neden s2

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Eğer imkan varsa bende s2 öneririm.

mmtboss

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat önemli değil önemli olan memnun kalabilmem ama neden s2 yi önerdiğinizi anlamadim

Türe

Türe

Üye
Çünkü Fiyat/performans ı daha iyi.

Shockwave53

Shockwave53

Üye
Al kardeş pişman olmazsın.Birde şunu söyleyeyim şimdiye kadar bu kadar çok kötülenen başka telefon yoktur heralde.Ama bu kötüleyenlerin çoğu telefonu kullanmayanlardır

Türe

Türe

Üye
Al kardeş pişman olmazsın.Birde şunu söyleyeyim şimdiye kadar bu kadar çok kötülenen başka telefon yoktur heralde.Ama bu kötüleyenlerin çoğu telefonu kullanmayanlardır

Kullandım müdür ;) Emin ol S2 koyar geçer. 2si de elimden geçti emin ol.

Türe

Türe

Üye
Kim kime koyar orası tartışılırda mini öyle basit bir telefon değil

Basit demedim dostum. Aldim inceledim kac saat. Telefonda uygulama yokken bile kasiyo ya var mi boyle bisi ? S2 60-70 uygulamada kasmiyor

aleranol

aleranol

Üye

Basit demedim dostum. Aldim inceledim kac saat. Telefonda uygulama yokken bile kasiyo ya var mi boyle bisi ? S2 60-70 uygulamada kasmiyor
Şimdi sen fark ediyorsun da kullanan adam bağlanıp kullanıyor telefon 15 fpsye bile düşse belki fark eder. Dostum sana s2 öneririm çok daha iyi.

codblackops2

codblackops2

Üye
bence s2 ile s3 mini arasındaki 200 tllik farka değmez.yani en azından benim için.s2 daha üstün tabii o gerçek ama biraz eskimeye mi ne başladı :)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
s3 mini daha guncel daha cok destek alicak bana sorarsan s3 al biraz daha para ekleyip.

Türe

Türe

Üye
bence s2 ile s3 mini arasındaki 200 tllik farka değmez.yani en azından benim için.s2 daha üstün tabii o gerçek ama biraz eskimeye mi ne başladı :)

Tabiki mini daha guncel ama inceledikten sonra eminim ki s2 daha iyi (Y)

atakankovanci

atakankovanci

Üye
S2 hatrladigm kadaryla 1200 civarıydı eğer buna yakınsa lg optimus 4x hd yi onerebilirim karşılaştrma yaparken kiyas.la sitesine bakmanizi oneririm bilmiyorsaniz eger

Tako41'

Tako41'

Üye
Motorola atrix al hepsiburada dan yada golddan fiyatida kendide iyi cihazin

Shockwave53

Shockwave53

Üye

Arkadaşım nasıl kasıyor ya 1 aydır kullanıyorum kasdığını daha göremedim.Nerden baksan 30 adet uygulama var telefonda geçen nfs most wandet oynuyordum telefon hafif takılmalar başladı virajlarda falan bir baktım arkada çalışan 7 tane daha oyun var.Şimdi sen diyorsunki telefonda prog bile yok kasıyor.Atmayın kardeşim ya

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ona verecegin paraya galaxy nexus al derim .
S3 mini den cok daha kullanisli ve iyi .

nebulafire

Üye
kardeşim ben yeni aldım ve birsürü uygulama yükledim kasma masma yada senin dediğin herhangi birşeye rastlamadım gayet hızlı pratik. s2 le herşeyi aynı sayılır. ama s2 önce 4.1.1 güncellemesini aksın ilk önce öyle kıyas yapılsın. bu yeni versiyon ve eminim ki samsung s2den daha bi üst güncelleme olacak her zaman . zaten çıkışı bile en üst sürüm. detay pek anlamam öyle tel parçalarından ilgim de isim de olmaz. benim için aslında tüm tel kullanıcıları için önemli olan ilk başta görsellik sonra hızı. S3 mini de bunların hepsi mevcut. sizi bilmem ama ben S3 gibi cebimde pc monitörü taşıyamam. ama S3 mini de onun yaptığı herşeyi yapabiliyor. bence böyle sizin zevkinizi bilemm

besim.farhan

besim.farhan

Üye

yuhh yani abartılır da bu kadar mi abartılır benim telefonda şimdi saydım 60 uygulama yüklü artı samsung klavye touch wiz falan filan ile beraber 70tane falan ediyor ve 0 kasma var. bir kac saat kullanıp böyle kasıyor demek abartı oluyor karalama oluyor

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım nasıl kasıyor ya 1 aydır kullanıyorum kasdığını daha göremedim.Nerden baksan 30 adet uygulama var telefonda geçen nfs most wandet oynuyordum telefon hafif takılmalar başladı virajlarda falan bir baktım arkada çalışan 7 tane daha oyun var.Şimdi sen diyorsunki telefonda prog bile yok kasıyor.Atmayın kardeşim ya

çekemiyorlar mi bu s3 mini yi ü nedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt