Rüyanda bunları mı yapmak istiyorsunBu bende olabilse ilk işim apple store yı soymak sonrada elime bir füze alıp bütün şehirleri yok etmek
EvetRüyanda bunları mı yapmak istiyorsun
Gerçekte yapamayacağımdan rüyamda aksiyon yaşamakRüyanda bunları mı yapmak istiyorsun
Umarım başarırsın :PEvet
Gerçekte yapamayacağımdan rüyamda aksiyon yaşamak
Ben bi kaç kez yaşadım bilmeden gelişti herşey rüya mı gerçek mi ayırt edememenin cevabı şudur ki herşey çok gerçekçi an ve an yaşıyorsun ve rüya mı yoksa gerçek mi bilemiyorsun rüya olsa böyle olmaz diye düşünüyorsun öyle olunca bunlar gerçekmiş gibi herşeyi canlı kanlı yaşıyorsun korkular kalp atışların vs çok gerçekçi bişey yani Ah bir de astral seyahati başarsam olacak ama bişeyleri ya yanlış yapıyorum ya da bişeyler ters gidiyorbende onceden bi kac kere oldu farkettikten sonra uyandim hele birisinde farkettim ama gercekmi ruya mi ayiramadim o zaman hemen uyanmadim ama ruya oldugunu anlasaydim cok cilgin olacakti
ayni dedigin gibi oldu abi ama bi kere, astral seyahat da kafayi cok takiyorum ama daha hic denemedim bi kac yil icinde deniyecegimBen bi kaç kez yaşadım bilmeden gelişti herşey rüya mı gerçek mi ayırt edememenin cevabı şudur ki herşey çok gerçekçi an ve an yaşıyorsun ve rüya mı yoksa gerçek mi bilemiyorsun rüya olsa böyle olmaz diye düşünüyorsun öyle olunca bunlar gerçekmiş gibi herşeyi canlı kanlı yaşıyorsun korkular kalp atışların vs çok gerçekçi bişey yani Ah bir de astral seyahati başarsam olacak ama bişeyleri ya yanlış yapıyorum ya da bişeyler ters gidiyor
Astral seyahat daha çok konsantre gerektiriyor ama işte başarmak ulaşmak zor birazayni dedigin gibi oldu abi ama bi kere, astral seyahat da kafayi cok takiyorum ama daha hic denemedim bi kac yil icinde deniyecegim
Yazıyı metin belgesine çevirip upload ettim, linkdeki dosya konudaki yazıdan ibaret.(Link yenilendi)Link ölü ve ben hala anlamadım ne yapmamız gerektiğini
Umarım daha iyi sonuçlara ulaşırsınız, çalışmalarınızın sonuçlarını burada paylaşırsanız ilgilenen arkadaşlara düz yazıdan daha fazlasını aktarmış oluruzBende uzun süredir uğraşıyorum. Ancak sadece 2 kere oldu (Çalışma sürecim 9 aya yaklaştı.)