Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Almayı Düşünüyorum Kullananlar Bir Bakabilirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Almayı Düşünüyorum Kullananlar Bir Bakabilirmi ?
Bu Ay Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Almayı Düşünüyorum Fakat İnternette Tam Özelliklerini Bulamadım. Kullananlar Öncelikle Memnunmu? Ben Telefonda Müzik Dinlemeyi Çok Severim Ses Kalitesi Nasıl (İlk Defa Sony Ericsson Kullanacam) ? Ve Teknik Bir Kaç Sorcam:
1-Ekran Renk Derinliği Kaç(Film İzlerken Donarmı Genellikle 256K Olduğu Zaman Donuyor)?
2-Hareket Sensörü Var Mı(Kendi Klavyesi Var Resimlerinde Ben Kendi Klavyesini Değilde Yan Tutup Ekran Üzerinde Klavye Kullanmayı Düşünüyorum ve Tabiki Araba Yarışı Oynamayı)?
3-Flash Player Var Mı(Youtubeden Sürekli Video İzliyorum)?
4-İnternet Bağlantı Hızı Nasıl(Evde 16 Mbps İnternetim Var)?
5-Şarzı Ne Kadar Gidiyor ve Kaç Saatte Şarz Oluyor(Galaxy Gio 1 Gün Bile Dayanmıyor ve Duyduğuma Göre Sony Ericssonlar 20-24 Saat Şarzda Kalması Gerekiyormuş)?
6-İnternette İşletim Sistemi Olarak Android 1.5 Ve Diğer Bir Sitede Android 2.1 Yazıyor Tam Olarak Androidin Hangi Versiyonu Yüklü Geliyor?
7-Ve Son Olarak Telefonda Müzik Dinleyip, İnternet Sayfaları ve Oyunlar Açarım İşlemci Hızı Nasıl ve Telefon Kasarmı?

Aynı Fiyatta Yada Bu Fiyata Yakın Diğer Telefon Önerileri Söyleyebilirsiniz(İstediğim Özeller Olsun)
Şimdiden Teşekkürler !

sinek80

Üye
ben x10 mini pro kullanıcısıyım ..
1 ekran rengi 16 m yani baya iyi
2 haraket sensörü var ışık sensörü var ama mesaj kısmında tam klavye çıkmıyor ekranda onuna kolayı var prgram yardımı ile hallolmakta ama kılavyeden yazmak daha kolay ve keyifli ...
3 flash player yok ne yazıkki ama x10 mini için youtube brogramı var....
4 internete bağlanma hızı gayet iyi indirme yaptığımda 800 mb gördü
5 şarz olayı kullanıma bağlı normal telefon olarak kullanırsan konuşma mesajlaşma gibi hatta müzikte dahil 4 güne kadar gidiyor ama oyun ve internette fazla dolaştığında 1.5 gün gidiyor.şarz çok çabuk oluyor 20 saat :) hahaha kim demişse iyi güldüm çok çabuk şarz oluyo
6: android 2.1 yüklü ve güncelleme gelmeyecek buda çok büyük eksiği ama costum room yaparsan o sorun kalkıyor ama bunun içinde root etmen gerekiyor buda garanti kapsamından çkartıyor cry gen mod en iyi rom bu ben daha yapmadım ama bu gidişle yaparım gibi......
7 müzik dinlerken internette dolaşabilirsin bi sıkıntı yaşatmaz ama oyunda oynadığın oyuna göre değişir ... mesela iyi bir oyun oynarsan müzik dinlemek sıkıntı olur ve kasar işlemci hızı 600mhz

genel olarak güncelleme 2.1 de kaldığı için çok büyük bir sıkıntı 2.2 olsa sorun olmayacak 2.1 de hafıza kartına uygulama taşıma yok ve uygulamaları telefon hafızasına yüklüyor buda sınırlı sayıda uygulama yüklemene neden oluyor bu duruma ayar oluyorum çok saçma ......se resmi sitesine email attım bu neden böyle güncelleyin diye gelmeyecek dediler bende costum rom yüklesem dedim garanti kapsamı kalır dedi....ama müzik kamera yönünden çok iyi yani iyidende öte kamerası çok net ve güzel çekim yapıyor 5 mp kamerası var........ ekran küçük eğer parmakların büyükse sıkıntı yaşarsın.... multi touch yok buda güncelleme sıkıntısından kaynaklanıyor yine 2.1 den 2.2 olsa oda olacak yine costum room yapmak lazım ve yeni çıkan programlar ve oyunlar hep daha güncel yazılım istiyor.......... bana tek sorun güncelleme kafam atacak costum rom yükleyecem yemişim garantisini diceem ama telefonu değiştirmessem ........
sana tavsiyem başka bi telefon alman mesela yeni çıkan mini modeli x10 mini değil bak mini ve mini pro diye yeni çıkan modeller bunlarda bu sorunların hiç biri yok ve özellik olarak artıları var

---------- Eklendi @ 15:20:31 ---------- Yazıldı @ 15:05:51 ----------

http://www.maxicep.com/sony-ericsso...zellikler-fiyati-islemci-resimler-597673.html

---------- Eklendi @ 15:21:23 ---------- Yazıldı @ 15:20:31 ----------

http://www.maxicep.com/sony-ericsso...zellikler-fiyati-islemci-resimler-597673.html
burda dediğim telefonlar.......

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Görüşlerin için çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt