S^3 cihazlara başka işletim sistemi mi gelecek!..

Sponsorlu Bağlantılar

farukbekl

farukbekl

Üye

ss yok mu ss? yaptık ettik demek kolay.

---------- Eklendi @ 12:23:11 ---------- Yazıldı @ 12:21:25 ----------

ayrıca hangi cihazda linux çalıştırıldı?
bir resim atın da tamam başardı diyelim.

inanma kardeş hepsi yalan.. s^3 cihazlarda başka os kullanılmaz.. başlığa baksana.. adı üstünde symbian^3

doctorrr

doctorrr

Üye
valla hacım boşverin yav kullanın bellenizi paşa paşa atraksiyona gerek yok :D

SilentOne

SilentOne

Üye
s60v3 e linix kurmuşlarda resim yok bişi yok video yok sonra onlar s^3 gelene kadr çokk zaman var

parlakolcay

parlakolcay

Üye
konu açıldı zaten

u_cosar

u_cosar

Üye
düşünsenize telefon açılırken seçenek karşımıza çıkıyor android belle diye hayal etmesi bile güzel inşaallah yapabilirler.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Arkadaşlar adamlar zevk için yapmıyo bu işi bizim için yapıyo bence nankörlük yapmayalım başarılar diyip bekleyelim...

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen çalıssınlar adamların hevslerin kırmmak lazım

Polymath

Polymath

Üye
calistirsada cokta verimli bir sonuc olacagini sanmiyorum..kasma donma vs..bi suru sorun olcak..124 taksiye mercedes motoru takiyosun..sonuc ne olurki..?

1. Nesil telefonlar kaldırır mı bilmem ama; 2. nesil telefonlar rahatlıkla kaldırır. 1 ghz işlemci( 700-701 1.3ghz) 512 mb ram 1gb rom 128mb (yanlış bilmiyorsam) güçlü Gpu. Diğer Android telefonlarda bu özelliklerden farklı olarak ne var? Denemeden kasma donma olup olmamasını bilemeyiz. Ama ben kesinlikle olacağına inanmıyorum :) Ama ısrarla söylüyorum Bootleaderi kırma yerine oyunları androide portlamayı başarabilsek umrumda değil andridmiş İos muş

cyber

cyber

Üye
ama tüm symbianlı teller için farklı işletim sisteminin kurulabileceğini söyledi

TheMadness

TheMadness

Üye
QEMU yani arm tabanlı emulatorde çalıştı. Eğer s60v5 olursa devreye ben giriyorum s^3 için.

---------- Eklendi @ 19:03:59 ---------- Yazıldı @ 19:02:20 ----------

inanma kardeş hepsi yalan.. s^3 cihazlarda başka os kullanılmaz.. başlığa baksana.. adı üstünde symbian^3

bootstrapper ne biliyor musun?

---------- Eklendi @ 19:04:35 ---------- Yazıldı @ 19:03:59 ----------

Kullanılır ve kullanıldı da v3 te.

SilentOne

SilentOne

Üye
walla bnce bootu kırıp s^3 cihaza s60v1 kuralım :D

• Beğen
Tepkiler: umt07
atakan25

atakan25

Üye
fp1 yapsalar yeterdi boş hayaller peşinde koşmayalım :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
1.nesillerde fp1'i komple calıstırsınlar öpüp basımıza koyalım valla :hmmm

erdgnblt

erdgnblt

Üye
bu yazdığım yazıya kadar olan bütün yazıları okudum ve ben sizin kadar nankör insan görmedim. Cıkınca bizden önce yüklemek icin siraya girceğinizdende eminim.
Yazılım dünyasında imkansız kavramı yok cok zor kavramı var. Bilmiyosun hic değilse SUS.
Linux nedir nasıl calışır diğerlerinden avantajları ve farkı nedir öğren. Linux açık kaynaklı bir işletim sistemidir. Sistem dostudur digerlerine oranla az kasma yapar. İstenildiği gibi portlanabilir rahatlıkla. Bizim telefonlarımız kaldırabilir. Ayrıca androidden güzeldir. Açık kaynak olduğundan firma desteğini çeksede kullanıcı sistemi geliştirebilir.

Tek engel botloderdır. Onuda ALLAH yar ve yardımcıları olsun kırarlar. Linux portlanması felan corap söküğü gibi gelir. ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN ALLAH KOLAYLIK VERSİN. Sizinle aynı milletin aynı ırkın cocuğu olmaktan gurur duyuyorum.

• Beğen
Tepkiler: umt07
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o da kırılır elbet

slant1111

slant1111

Üye
o kadar crackli programlar kullaniyorsunuz onlar kırılabilyorda bu mu kırılmayacak

Üst Alt