S^3 cihazlara başka işletim sistemi mi gelecek!..

Sponsorlu Bağlantılar

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arkadasim merak etmistin sana taze taze haber getirdim:) N9 1 aylik TIM den alinmis sifir yani, hatta su an N9 la yaziyorum bu mesaji, N8 i 550 ye sayarim dedi arti bi tane kulustur N80 vardi onu da koydum ustune bi de 450 tl istiyor, yani 1050 tl oluyo, N9 bende su an deneme amacli kullaniyom, yarina kadar dusunup karar verecem, biraz pahali gorunebilir ama telefonun tipi ve kullanimi beni cezbediyor alabilirim yani:) telefon 1 aylik kvk li ve kullanilmamis...

bilgilendirme için teşekkürler:) n9'u ben de çok seviyorum.şimdi değil ama seneye n8'imi değiştirmeyi düşünüyorum.aklımdan lumia 900 geçiyor ama wp ne olur bilinmez.n9'a android falan da yüklendi hem.belki wp da yüklenirse tadından yenmez:) o yüzden belki n9 da alabilirim.kararsızım şimdilik:)

bymodifieci

Üye
Kırmızı kar yağınca gelir. :D

---------- Eklendi @ 23:45:46 ---------- Yazıldı @ 23:45:22 ----------

Gerçekçi olun.Şaşırtın bizi madem.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bootloader kilidi kırılabilirse ki bu mümkün wp 7.5tango yu symbian s^3cihazlar çalıştırır. Ama microsoftun snapdragon kısıtlamasını aşmakta gerekebilir sonraki aşamada ayrıca wp 480*800 ekran çözünürlügü ister. Yani baya bir ugraşılması gerekir wp için. İnşallah sonuca ulaşılır. Boot kilidi kırılmış bir cihaza özellikle açık kaynak kodlu yazılımlar daha kolay portlanır.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ben Belle'den memnunum ve çok seviyorum Androidi N8'imde görmek istemem açıkçası bence Belle Androidden kat kat daha iyi..
Benim tek istediğim android değil Androidin oyunları Belle'ye portlansın..
+ Burdaki çoğu kişide Androidi yazılım için değil oyun ve programlar için istiyor. Yalan mı arkadaşlar :)

---------- Eklendi @ 00:20:55 ---------- Yazıldı @ 00:19:41 ----------

Bize sistem değil o sisteme yazılanlar lazım :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
yüklemesi de kolay olur inş :D

SilentOne

SilentOne

Üye
çalışmalar baya ileri düzeye taşımış arakadaşlar ama bu bootloder kırılırsa nokia bundan haberdar olup güncelle yaparak bunu kapatacak buda ayri bişi bunuda dikkate almak lazım

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
çalışmalar baya ileri düzeye taşımış arakadaşlar ama bu bootloder kırılırsa nokia bundan haberdar olup güncelle yaparak bunu kapatacak buda ayri bişi bunuda dikkate almak lazım
nokia symbianla uğraşmaz artık. adamlar wp telefonlarına ağırlık veriyor. nokia bize resmen ne haliniz varsa görün diyor :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu olursa android değilde wp yüklemek isterdim.bu arada başarılar dilerim.umarım bu kilidi bizden biri yani bir Türk kırar.ve yine umarım bukadar emek verdikten sonrada kıran siz olursunuz

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
wp yüklenirse harbiden mükemmel olur. :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inşallah yaparsınız Erdem abi yapılsa da bi çok s3 ün başka sistemi kaldıracağını zannetmiyorum ama yine de çok zor bi işi başarmış olursunuz bileğinize kuvvet :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
inşallah yaparsınız Erdem abi yapılsa da bi çok s3 ün başka sistemi kaldıracağını zannetmiyorum ama yine de çok zor bi işi başarmış olursunuz bileğinize kuvvet :)

ram ve işlemciler wp tangonun sistem gereksinimlerini karşılıyor. Fakat kapalı kaynak kodlu oldugu için portlamak sorun olabilir.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Ben Belle'den memnunum ve çok seviyorum Androidi N8'imde görmek istemem açıkçası bence Belle Androidden kat kat daha iyi..
+ Burdaki çoğu kişide Androidi yazılım için değil oyun ve programlar için istiyor. Yalan mı arkadaşlar :)

+1 :oke:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
SilentOne

SilentOne

Üye
o değilde bootloader i kırıldıda şimdiden ilerki aşamayı düşünüyorsunuz :D

tandogucem

tandogucem

Üye
olursa çokta güzel olur ya beklemedeyiz. ayrıca android kadar dandik bi sistem yok . karmaşık ve sıkıcı .

sadece uygulama ve oyun için istiyorum.

• Beğen
cyber

cyber

Üye

Bence oyun ve uygulsmaları tek tek port etmek yerine işletim sistemini port etmek daha mantıklı

---------- Eklendi @ 16:41:15 ---------- Yazıldı @ 16:39:16 ----------

sadece s^3 değil bütün symbianlı cihazlardan bahsediliyo bu portun

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
[>>ELECKTRA<<];4650858' Alıntı:
Bence oyun ve uygulsmaları tek tek port etmek yerine işletim sistemini port etmek daha mantıklı

+1 :oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu iş olmaz Android'in çözünürlükleriyle Symbian sisteminin çözünürlükleri kel alaka. Zaten Android Belle'den üstün bir sistem değil. Android emulatörü gibi bişey çıksa 320x480 çözünürlüğündeki oyunları çalıştırsak yeterli ya da PES 2011 gibi portlansa diğer oyunlar fazlasıyla yeterli.

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
aynen oyunlar portlansa yeterli bize:D

• Beğen
umur ada

umur ada

Üye
arkadaşlar bu bootloader dediğiniz şey kırılınca herşey tamam mı ? Yani herşey bootloaderin kırılmasına mı bağlı ?

Üst Alt