S^3 cihazlara başka işletim sistemi mi gelecek!..

Sponsorlu Bağlantılar

slant1111

slant1111

Üye
tamam ama assembly ve c++ çok iyi bilen biri herseyi elinde çevirebilir bootloader falan dnlemez

pRime.

pRime.

Üye
cfw ile bootloader kilidi kırmanın bir olduğunu sanmak.

pRime.

pRime.

Üye
adam s60v3'e linux kurduk dedi. hani nerde? hangi model? resim video var mı? yok. ayrıca sızdırılan kaynak kodları s^3 için yani bu da ayrı bir muamma. bugüne kadar s60v1'li
sx1 dışında hiçbir symbianlı cihaza linux kurulamadı ki onda da bootloader kilidi yoktu.

pRime.

pRime.

Üye
Ben sadece yaptiklarina dair bir resim istiyorum eger net bir resim koyarlarsa daha da agzimi acmam.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
n95e android kurmuslar youtube da gormustum gercek mi o

TheMadness

TheMadness

Üye
adam s60v3'e linux kurduk dedi. hani nerde? hangi model? resim video var mı? yok. ayrıca sızdırılan kaynak kodları s^3 için yani bu da ayrı bir muamma. bugüne kadar s60v1'li
sx1 dışında hiçbir symbianlı cihaza linux kurulamadı ki onda da bootloader kilidi yoktu.

sx1 kuruldu.

---------- Eklendi @ 19:07:45 ---------- Yazıldı @ 19:07:30 ----------

boot düzenlenerek.

cimbom04

cimbom04

Üye
bence bunlar boş kalmışlar sallıyorlar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence sen boş bakıyorsun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
701 e android kuracağımdan değil ama sırf sizin yüzünüzü kara çıkartsınlar diye başarabilirler umarım. Hiçbişey imkansız değildir. Sonuçta kırılmaya çalışılan şey de bir yazılım.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
701 e android kuracağımdan değil ama sırf sizin yüzünüzü kara çıkartsınlar diye başarabilirler umarım. Hiçbişey imkansız değildir. Sonuçta kırılmaya çalışılan şey de bir yazılım.

Katılıyorum :) Sanki adam yalan söyleyince bi kazanç sağlıycak :) Yapamasalar bile uğraştılar Allah razı olsun bizim için uğraştılar :)

cukuleaks

Üye
Yapılamayacak bişey yok. Bugün biri gelip bana ışınlanma bulundu desin hiç şaşırmam :)

---------- Eklendi @ 21:49:03 ---------- Yazıldı @ 21:48:43 ----------

:yuru :zuhaha:

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Yapılamayacak bişey yok. Bugün biri gelip bana ışınlanma bulundu desin hiç şaşırmam :)

---------- Eklendi @ 21:49:03 ---------- Yazıldı @ 21:48:43 ----------

:yuru :zuhaha:

İlerde oda olur hiç merak etme :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
:) hehe :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
olacaak olacaak daha neleer neler olacak

Üst Alt