TheMadness
Üye
tamam bekleyelim görelim şu yazılımları bakalım kaç ay bekliyeceyiz ama sonuç boş
Olmayabilir de. Binh24'ü bekliyoruz port için.
tamam bekleyelim görelim şu yazılımları bakalım kaç ay bekliyeceyiz ama sonuç boş
[ENGİN];4660001' Alıntı:elimizden bişey gelmez ancak eleştirir dururuz.
Belkide bu tartışmalar çekemeyenler yüzünden çıkıyodur...abi eleştiri sadece kötü yanlara değinmek demek değilki ama
Ortaya atılıyor snra hic knuşan olmuyor
n95e android kurmuslar youtube da gormustum gercek mi o
Olmayabilir de. Binh24'ü bekliyoruz port için.
tamam da linux yükledk dyorlar s60v3 e ama bir kanıt gibi bişe görmüyorum.benim inanmam veya inanmaman onlar için önemli değil ama en azından bişe sunmaları lazım[ENGİN];4661037' Alıntı:
3 5 günde yapılacak iş değilki
tamam da linux yükledk dyorlar s60v3 e ama bir kanıt gibi bişe görmüyorum.benim inanmam veya inanmaman onlar için önemli değil ama en azından bişe sunmaları lazım
Android portlanmasını istemiyoruz meego portlanmasını istiyoruz. İnanmayanlar konuda kirlilik yaratmasınlarsymbian türkiye bu sefer çok uçtu fp1 i 1.nesillere portlasa anlarım da yani hadi android portlandı bizim tellere yav arkadaş biz bellede sarj sorunu yaşıyoz androidde iki saate bir şarj ederiz ozaman linux s60v3 e portladık hani ss ler bu ne arkadaş şikayetim var![]()