S^3 cihazlara başka işletim sistemi mi gelecek!..

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
elimizden bişey gelmez ancak eleştirir dururuz.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
[ENGİN];4660001' Alıntı:
elimizden bişey gelmez ancak eleştirir dururuz.

+1 :) Belkide bu tartışmalar çekemeyenler yüzünden çıkıyodur...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi eleştiri sadece kötü yanlara değinmek demek değilki ama

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen öyle ben de kanıt bekleyenlerdenim ama karalamıyorum direk.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
45 günü geçmez diye tahmin ediyorum. 20 gündende önce gelmez diyede tahmin edebiliyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
acelemiz yok :)

AмσηR@

AмσηR@

Üye
umarım yaparlar,
ancak şahsen inanmıyorum, konuda maxicepin tozlu sayfalarında kaybolacaktır 1-2 hafta içinde birgün birisi hortlatacak soracaktır; " ne oldu " diye :)

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Ustalar sisteme gömülmüş gidiyor galiba ama arada bir bilgi verseler tozlu sayfalara inmez

slant1111

slant1111

Üye
Ortaya atılıyor snra hic knuşan olmuyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen abi sabredelim bekleyelim olmazsa da kimsenin çıkıp ya beceremediniz edemediniz deme hakkı yok adamalrın emeği var sonuçta ortada

slant1111

slant1111

Üye
[ENGİN];4661037' Alıntı:

3 5 günde yapılacak iş değilki
tamam da linux yükledk dyorlar s60v3 e ama bir kanıt gibi bişe görmüyorum.benim inanmam veya inanmaman onlar için önemli değil ama en azından bişe sunmaları lazım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen bir ss çok iyi olur

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tamam da linux yükledk dyorlar s60v3 e ama bir kanıt gibi bişe görmüyorum.benim inanmam veya inanmaman onlar için önemli değil ama en azından bişe sunmaları lazım

linux yükledim diyen arkadaş yalan söylemiş kandırmaca yapmış erdem arkadaş açıkladı bunu sadece bir versıyona yüklenmiş biliyorum ben

doctorrr

doctorrr

Üye
symbian türkiye bu sefer çok uçtu fp1 i 1.nesillere portlasa anlarım da yani hadi android portlandı bizim tellere yav arkadaş biz bellede sarj sorunu yaşıyoz androidde iki saate bir şarj ederiz ozaman linux s60v3 e portladık hani ss ler bu ne arkadaş şikayetim var :nono:

erdgnblt

erdgnblt

Üye
symbian türkiye bu sefer çok uçtu fp1 i 1.nesillere portlasa anlarım da yani hadi android portlandı bizim tellere yav arkadaş biz bellede sarj sorunu yaşıyoz androidde iki saate bir şarj ederiz ozaman linux s60v3 e portladık hani ss ler bu ne arkadaş şikayetim var :nono:
Android portlanmasını istemiyoruz meego portlanmasını istiyoruz. İnanmayanlar konuda kirlilik yaratmasınlar ;)

Üst Alt