Burnunuzun dibinde tüm Symbian kaynak kodunu paylaştık, kaydak kodda Bootloader'ı bulduk, bu dosyaları çevirdik ve Assembly ile açtık (vs. vs.) daha sonra kalıp fw dosyalarındaki uboot imajlarını bulduk, düzenledik ve Flash'a hazırlar. Yalnızca Flash atmayıp SVP üzerinden deneme yapacağız. MSYS ile QEMU'yu yükledik, tüm PDK'yı indirdik, Syborg'u kurduk. Şimdi çoğu şey hazır sayılır.
Hatta ve hatta bu arada yaptığımız başka şeyler de oldu. Daha önce C5-03 için CFW yapılamaz, kilidi var falan diyorlardı; biliyorsunuz değil mi? PNHT'deki bir arkadaşlar birlikte CFW'leri yapmaya biz başladık. Bakarsanız, Fertile Ceres ve Symbian^Belle PRO ilk CFW'ler. Neyse, devam edeyim. Bulduğumuz şey, C5-03 için CFW yapımında devrim yaratacak cinsten çünkü artık C6-00'ı da portlayabileceğim.
Bana daha önce de denmişti, "bunu yapamazsınız, daha önce kaç kişi denedi başarısız oldu" diye. Ancak inat yaptım, CFW yapımının önünü açtım. Şimdi de yalnızca Kernel Taster Kit'imiz eksik olmasa, bootloader'ı kıracağız. Sanırım onu da Rambo_FT bulmuştu.
Bizim amacımız yalnızca Bootloader'ı kırmak. Daha sonrasını (Android, Windows Phone gibi) daha büyük gruplar üstlenecekler. Biz sırf bunun üstüne yoğunlaşıyoruz.

İnşallah başarırsınız
---------- Eklendi @ 13:28:26 ---------- Yazıldı @ 13:26:43 ----------
kırsanız bile Donanım -yazılım uyumsuzluğundan çok çekeriz gibi geliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben bi de meego isterim

N9 ve meego demişken, bende şimdi telefoncuya gidiyorum n8 imi n9 la takas edecem, anlaşırsak tabi, eğer Bu haber gerçekleşirse çok üzülürüm o zaman...

ne kadar fark vereceksin? sonuçtan haberdar olmak isterim![]()
N9 1 aylik TIM den alinmis sifir yani, hatta su an N9 la yaziyorum bu mesaji, N8 i 550 ye sayarim dedi arti bi tane kulustur N80 vardi onu da koydum ustune bi de 450 tl istiyor, yani 1050 tl oluyo, N9 bende su an deneme amacli kullaniyom, yarina kadar dusunup karar verecem, biraz pahali gorunebilir ama telefonun tipi ve kullanimi beni cezbediyor alabilirim yani
telefon 1 aylik kvk li ve kullanilmamis...arkadasim merak etmistin sana taze taze haber getirdimN9 1 aylik TIM den alinmis sifir yani, hatta su an N9 la yaziyorum bu mesaji, N8 i 550 ye sayarim dedi arti bi tane kulustur N80 vardi onu da koydum ustune bi de 450 tl istiyor, yani 1050 tl oluyo, N9 bende su an deneme amacli kullaniyom, yarina kadar dusunup karar verecem, biraz pahali gorunebilir ama telefonun tipi ve kullanimi beni cezbediyor alabilirim yani
telefon 1 aylik kvk li ve kullanilmamis...